Έφυγε από τη ζωή ο αγαπητός σε όλους Αναστάσιος Καρώνης

Φτωχότερη βρίσκεται από σήμερα η κοινωνία μας καθώς με θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του αγαπητού συντοπίτη μας Αναστάσιου Καρώνη.

 

Ο Τάσος ήταν πολύ αγαπητός σε όλους μας . Αξέχαστο θα μας παραμείνει το videoclub στην πλατεία του Άστρους που πάντα θα μας πρότεινε με την καλοσύνη και το...

Έκδοση ψηφίσματος για τον θάνατο του πρώην Δημοτικού Συμβούλου Δικαίου Περικλή

«Ο Δήμαρχος και τα μέλη του  Δημοτικού  Συμβουλίου  του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, με την συγκλονιστική είδηση του θανάτου του συντοπίτη μας Περικλή Δικαίου, ο οποίος ως άξιος οικογενειάρχης και ενεργός πολίτης του Δήμου μας, ασχολήθηκε με την τοπική αυτοδιοίκηση και ως εκλεγμένος εκπρόσωπος των...

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Περικλής Δικαίος

Η τοπική κοινωνία είναι συντετριμμένη από τον θάνατο του Περικλή Δικαίου την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου.

Ο Περικλής Δικαίος είχε διατελέσει δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας με την παράταξη «Πρωτοβουλία Αλλαγής», ενώ ήταν και αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός...

Ψήφισμα του "Θυρεατη" για την απώλεια του Γεωργίου Κλεώπα

Κατόπιν της θλιβερης ανακοίνωσης του θανάτου του αγαπητού μας συντοπιτη και αντιδημαρχου κ. Γιώργου Κλεωπα, συνεκληθη εκτακτως το διοικητικό συμβούλιο του Θυρεατη και ομόφωνα αποφάσισε να εκφράσει τη θλίψη των μελών του συλλόγου και τη συμπαράσταση τους στην οικογένεια του εκλιπόντος. 
Το παρόν...

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Ηρακλή Βερβένων για την απώλεια του Γεωργίου Κλεώπα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ηρακλή Βερβένων πληροφορούμενο τον άδικο χαμό του πατριώτη και αντιδημάρχου Γεωργίου Κλεώπα ενός ανθρώπου με μεγάλη δραστηριότητα στα κοινά του τόπου μας και συνάμα ενός οικογενειάρχη θα ήθελε να εκφράσει τα ειλικρινά του συλλυπητήρια στους οικείους του. 

Καλό ταξίδι...

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Α.Ε.Ε.Σ Κορακοβουνίου για την απώλεια του Γεωργίου Κλεώπα

Το Δ.Σ του Συλλόγου μας εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για τον θάνατο του φίλου  Γιώργου Κλεώπα. Ενός ανθρώπου της προσφοράς, που βρισκόταν πάντα κοντά στη κοινωνία και πάσχιζε καθημερινά για το καλό του τόπου και των ανθρώπων.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Καλό ταξίδι Γιώργο.

Συλλυπητήριο μήνυμα Μορφωτικού και Φυσιολατρικού Συλλόγου Βερβένων " ΚΝΑΚΕΑΤΙΣ ΑΡΤΕΜΙΣ" για τον αδόκητο χαμό του Γιώργου Κλεώπα.

Συλλυπητήριο μήνυμα Μορφωτικού και Φυσιολατρικού Συλλόγου Βερβένων  " ΚΝΑΚΕΑΤΙΣ ΑΡΤΕΜΙΣ" για τον αδόκητο χαμό του Γιώργου Κλεώπα.:

Το ΔΣ του Συλλόγου μας εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του αντιδημάρχου Γιώργου Κλεώπα.
Καλό Παράδεισο Γιώργο!
...

Αθλητική Επιτροπή Δήμου Βόρειας Κυνουρίας: Γιώργο Κλέωπα σε ευχαριστούμε που ήσουν πάντα παρών

Τη δική της συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Αθλητική Επιτροπή του Δήμου για την απώλεια του αντιδημάρχου Γεωργίου Κλεώπα:

Αυτες οι στιγμές ειναι οι πιο δύσκολες στιγμές.
Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον Αντιδήμαρχο Γεώργιο Κλεώπα γιατί ήταν παντού και πάντα παρών σε οτι του ζητήθηκε  για καλύτερους...

Νίκος Δρίκος 1940-2023: Σίγασε η «φωνή» του Παρ. Άστρους

Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι της αιωνιότητας μια από τις εμβληματικότερες μορφές του Παραλίου Άστρους αλλά και της ευρύτερης περιοχής, ο Νίκος Δρίκος, ο αγαπητός σε όλους κυρ Νίκος, γνωστός και με το παρωνύμιο «Λώλος».

Σίγασε η βροντερή φωνή των Αρκαδικών γηπέδων, των δρόμων και των πλατειών που...

Έφυγε από τη ζωή ο Τάκης Μπουζιόπουλος

Στο πένθος βυθίστηκε το σχολείο μας.

Έφυγε ο Τάκης. [κ. Μπουζιόπουλος Τάκης]

Άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα 26 Απριλίου 2023.

Γνωρίζαμε την περιπέτειά του, τον αγώνα του. Συμπάσχαμε.

Περιμέναμε ότι θα συμβεί; Ίσως.

Το αποδεχόμασταν; Μπορεί με τη λογική, όχι με την καρδιά...