Έκοψε την πίτα του ο Πολιτιστικος Συλλόγος ΑγιαΣοφιτών (pics)

Μέσα σε μία χαρούμενη εορταστική ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε σήμερα (14 Ιανουαρίου) η τελετή της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού μας Συλλόγου.

Με πολύ κέφι έκοψε την πίτα του ο Πολιτιστικός Σύλλόγος Άστρους (pics,vid)

Το Σάββατο το βράδυ ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άστρους έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα του και στην συνέχεια ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι με καλή μουσική από την ορχήστρα.

Νικόλαος Δικαίος: Ο επιστήμονας από το Άστρος που καταπολεμά τον καρκίνο (vid)

Στην κάμερα του Astros News και τον Κώστα Λέγκουρδα, μίλησε ο διακεκριμένος επιστήμονας με καταγωγή από το Άστρος, Νικόλαος Δικαίος.

Στην εκπομπή «Από τόπο σε τόπο» φιλοξενείται ο Άγιος Πέτρος

H "Γιορτή της Γης" και ο Άγιος Πέτρος Κυνουρίας φιλοξενούνται από το κανάλι της Βουλής στην εκπομπή του Χρήστου Μυλωνά "απο τόπο σε τόπο" στις 21 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 12:00 έως 13:30 το μεσημέρι.

Αργαλειός: Η πρώτη οικιακή μας βιοτεχνία στην Αγία Σοφία (pics)

Μιαν απρόσμενη, πλην όμως ευχάριστη και νοσταλγική έκπληξη, μας περίμενε σε κάποιο φιλικό «καθιστικό» του χωριού μας (Aγία Σοφία), όταν σε πρόσφατη επίσκεψή μας σε αυτό, αντικρίσαμε ένα πελώριο ξύλινο και πολύπλοκο στην κατασκευή, εργαλείο, που τα παλαιότερα χρόνια, κοσμούσε ανεξαιρέτως, κάθε χωρ

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του χορευτικού Συλλόγου Βόρειας Κυνουρίας "Χορός και Παράδοση"

Ο χορευτικός Σύλλογος Βόρειας Κυνουρίας "χορός και παράδοση" την Παρασκευή 22/12/2017 είχε μια χριστουγεννιάτικη γιορτή για τους μικρούς μας φίλους.τα παιδιά ασχολήθηκαν με δημιουργικές εργασίες ,διασκέδασαν, χόρεψαν, γεύτηκαν ωραίες λιχουδιές που είχαν ετοιμάσει τα μέλη του Συλλόγου μας.

Μελωδικό ταξίδι με το 6ο Χορωδιακό Φεστιβάλ χθες στο Άστρος (ph & vd)

Σε ρυθμούς Χριστουγέννων με τον καλύτρο και πιο μελωδικό τρόπο μας έβαλε χθες το 6ο Χοροωδιακό Φεστιβάλ, στο Ιδρυμα Ζαφείρη.

Παράσταση ZUMBA από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μελιγούς για φιλανθρωπικό σκοπό

Παράσταση ZUMBA θα πραγματοποιήσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μελιγούς, με το αντίστοιχο τμήμα του,

το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στις 19:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Μελιγούς.