Στο Ε.Π. Πελοπόννησος 2014 - 2020 το Κέντρο Υγείας Άστρους

«Οι παρεμβάσεις μας στον τομέα της υγείας είναι ολιστικές σε όλες τις δομές της στην Πελοπόννησο» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοπονν

Έργα για την Αρκαδία υπέγραψε ο Πέτρος Τατούλης

Σημαντικά έργα στις Περιφερειακές Ενότητες Αρκαδίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης τη Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018.

Έργα 8,5 εκατομμυρίων ευρώ εξασφάλισε η Περιφέρεια Πελοποννήσου από το ΠΔΕ

Έργα ύψους 8,5 εκατομμυρίων ευρώ εξασφάλισε η Περιφέρεια Πελοποννήσου από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, ύστερα από την έγκριση

Διαγωνισμός για ράμπα ΑΜΕΑ στο Παράλιο Άστρος

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Πελοποννήσου διακηρύσσει Συνοπτικό διαγωνισμό για την επιλογή αναδόχου σύμφωνα με το άρθρο 117 του Ν. 4412/2016, με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση την τιμή για τη προμήθειας με τίτλο:

«Η Περιφερειακή Τράπεζα και η Ενεργειακή Κοινότητα ανοίγουν το δρόμο της νέας εποχής για την Πελοπόννησο»

Απαντώντας σε όσα ανέφερε στο δελτίο τύπου του ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα Κωνσταντίνα Νικολάκου δήλωσε:  

Αμέλεια και αδιαφορία Δήμων στην Περιφέρειά μας για τους δασικούς χάρτες

Μετά από δεκαετίες ξεκίνησε επιτέλους η ολοκλήρωση των δασικών χαρτών στη χώρα μας. Μέχρι τώρα έχει υλοποιηθεί σχεδόν το 50% του απαραίτητου έργου,όμως υπάρχουν σημαντικές καθυστερήσεις ανά περιοχή.