Για δήθεν ειδησεογραφία κάνει λόγο ο Λυκουρέντζος

O πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Λυκουρέντζος, εμμένει στην απόφασή του να να μην είναι ξανά υποψήφιος βουλευτής, όπως είχε ανακοινώσει στις 21 Ιουνίου του 2017 από τα γραφεία της ΝΟΔΕ Αρκαδίας αλλά, όπως είχε υπογραμμίσει τότε, θα είναι πάντοτε στην πρώτη γραμμή του αγώνα της μεγάλη

Παραιτήθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας

Όπως ανακοινώθηκε από το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, ο Αλ. Τσίπρας είχε πριν από λίγο συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό για την Προστασία του Πολίτη, κ. Νίκο Τόσκα.

«Πελοπόννησος Πρώτα»: Δεν πήραμε απαντήσεις στη συνεδρίαση του ΠεΣυ

Χωρίς απαντήσεις σε ουσιαστικά ερωτήματα που θέσαμε ως παράταξη, φύγαμε από την τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε στη Σπάρτη την Παρασκευή 27/7/2018.

Νυχτερινή πεζοπορία στα Άνω Δολιανά με το φως της πανσελήνου

Έχουμε περπατήσει πάρα πολλές φορές στη φύση των Άνω Δολιανών. Θα μπορούσαμε ίσως να προσανατολιστούμε ακόμη και με κλειστά μάτια. Δεν θα το τολμήσουμε όμως. Θα κάνουμε κάτι πιο όμορφο και σίγουρα πιο ρομαντικό:

«Τι απέγινε το πόρισμα για τα δάνεια κομμάτων και μέσων μαζικής ενημέρωσης;»

«Τι απέγινε το πόρισμα για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ;», είναι ο τίτλος της κοινής Ερώτησης που κατέθεσαν 14 βουλευτές, ζητώντας να πληροφορηθούν από τον Σταύρο Κοντονή την πορεία των ερευνών της Δικαιοσύνης με βάση το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής για τα θαλασσοδάνεια ΜΜΕ και κομμάτων.

ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας: Ο Τσίπρας επιτυγχάνει την ανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας

Έπειτα, από 8 χρόνια απώλειας της εθνικής κυριαρχίας και της διακυβέρνησης της χώρας μας από τη νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση, κατάσταση στην οποία μας οδήγησαν οι διαπλεκόμενες και αμαρτωλές κυβερνήσεις του πρόσφατου παρελθόντος, η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός  Αλέξης Τσίπρας επιτυγχάνουν την ανάκτ

Ο Πέτρος Τατούλης με τους Ελληνοαμερικανούς λομπίστες Μάικ και Άντι Μανάτος

Μια σημαντική στιγμή για τη ζωή του, τα πεντηκοστά του γενέθλια, αποφάσισε να γιορτάσει στη Πελοπόννησο και στο Costa Navarino, ο Ελληνοαμερικανός Μάικ Μανάτος που είναι πρόεδρος της εταιρίας πολιτικών συμβούλων/ lobbying «Manatos & Manatos» με έδρα την Ουάσιγκτον των ΗΠΑ. 

Παρέμβαση Βλάση για το κάστρο του Παράλιου Άστρους

«Να πάψει η κυβέρνηση να αφήνει το κάστρο του Παράλιου Άστρους στην τύχη του και να προχωρήσει άμεσα τις απαραίτητες εργασίες συντήρησης και ανάδειξής του»