Δεν έχει λάβει την τελική του απόφαση ο Γ. Μπουντρούκας για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Όπως πρώτο το ArcadiaPortal.gr αποκάλυψε, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννης Μπουντρούκας δέχτηκε επίσημη πρόταση από τ

Πέτρος Τατούλης: «Οι πολίτες στην Πελοπόννησο δεν εκβιάζονται»

Σχολιάζοντας τη δήλωση του τέως Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Γιάννη Λαμπρόπουλου, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης δήλωσε:

«Ο Γιάννης Λαμπρόπουλος ήταν, είναι και θα παραμείνει φίλος μου.

Αναβλήθηκε η δίκη του Στ. Δαλιάνη

Αναβλήθηκε για τις 24 Οκτωβρίου η δίκη του Στ. Δαλιάνη και των Κουτσελά Κωνσταντίνου πρώην δημοτικού υπάλληλου, του Στυλιανού Γρηγ. Παπαντώνη πρώην αντιδημάρχου και του Παναγιώτη Σπυρ.

Με τη... διαγραφή φλερτάρει ο Δημήτρης Κατσής

Απανωτές ήταν οι παρεμβάσεις του πρώην προέδρου του ΔΣ και νυν δημοτικού συμβούλου Δημήτρη Κατσή στη συνεδρίαση του ΔΣ στο Άστρος την Τρίτη 9 Οκτωβρίου.

Μείζον πολιτικό θέμα ή υπόθεση που πρέπει να μείνει πίσω η δίκη του Στ. Δαλιάνη; (vid)

Πολιτικό ζήτημα ουσίας ή υπόθεση που πρέπει να μείνει πίσω η δίκη του Στ. Δαλιάνη, του Κουτσελά Κωνσταντίνου πρώην δημοτικού υπάλληλου, του Στυλιανού Γρηγ. Παπαντώνη πρώην αντιδημάρχου και του Παν/της Σπυρ.

Σκαντζός σε Γιοβά: Δεν θα κάνουμε ούτε «μούγγα» ούτε «μόκο» (vid)

Ένταση και πολλές διαφωνίες έφερε η συζήτηση του θέματος καθορισμού δικηγόρων Ναυπλίου για να παρασταθούν στη δίκη του πρώην δημάρχου Στράτη Δαλιάνη, τριών υπαλλήλων του Δήμου και ενός πρώην προέδρου του Γηροκομείου στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ναυπλίου στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλί

Αποκατάσταση των ζημιών από τον «Ζορμπά» ζητεί ο Κώστας Βλάσης

Την άμεση εκτίμηση αλλά και αποκατάσταση των ζημιών, που προκάλεσε ο κυκλώνας «Ζορμπάς» σε ολόκληρη την Αρκαδιά στις 29/09 ζήτησε

Κωνσταντινόπουλος: «Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης να κηρυχθεί άμεσα ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας»

Την κήρυξη του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, μετά από τις μεγάλες καταστροφές που προκάλεσε ο κυκλώνας “Ζορμπάς”, ζήτησε μεΕρώτησή του στη Βουλή ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Βουλευτής Αρκαδίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης προς τον Υπουργό Εσωτερικών, κ.Αλ.Χαρίτση.

Εύη Τατούλη: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης να κηρυχθεί και η Κυνουρία

Την άμεση κήρυξη της Κυνουρίας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή ζητεί η πολιτ

Πέτρος Τατούλης: «Κατοχυρώνουμε την Πελοπόννησο της δημιουργίας και της προοπτικής πιστοί στη συμφωνία μας με τους πολίτες»

«Είμαστε παρόντες, δυνατοί μαζί με όλους τους θεσμούς για να κατοχυρώσουμε την άλλη άποψη για τη χώρα, της δημιουργίας, της αποφασιστικότητας, της αποτελεσματικότητας και της προσδοκίας, κόντρα στη μιζέρια» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ.