Βλάσης από Λονδίνο: Βελτίωση του σχεδίου για την ψήφο των Απόδημων Ελλήνων (vid)

Στη Μεγάλη Βρετανία βρίσκεται ο υφυπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Βλάσης.

Ο Κώστας Βλάσης αρμόδιος για τον απόδημο ελληνισμό φιλοξενήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και μίλησε για τις προτεραιότητες του υπουργείου Εξωτερικών για τους Έλληνες του...

Στο Δουβλίνο με τον Προκόπη Παυλόπουλο ο Κώστας Βλάσης

Στο Δουβλίνο συνόδεψε τον προέδρο της Δημοκρατίας ο Υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Βλάσης.

Όπως ο ίδιος έγραψε:

"Συνοδεύοντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο κατά την επίσημη επίσκεψή του στο Δουβλίνο, πρωτεύουσα της Ιρλανδίας."

 

Την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου πρότεινε ο Μητσοτάκης για την Προεδρία της Δημοκρατίας

Την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, η οποία είχε χρηματίσει πρόεδρος του ΣτΕ επί ΣΥΡΙΖΑ, πρότεινε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου λίγο μετά τις 19:00, σε διάγγελμά του.

Ακολουθεί το διάγγελμα Μητσοτάκη:

Συμπολίτες μου,

Με ευθύνη, τόλμη, αλλά και μεγάλη αισιοδοξία,...

Κοντοζαμάνης: Στόχος η μείωση των ανισοτήτων στην πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας

Συνεδρίασε σήμερα η Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων με θέμα της ημερήσιας διάταξης «Διατύπωση γνώμης, μετά από ακρόαση του προτεινόμενου από τον Υπουργό Υγείας, για διορισμό στη θέση του Προέδρου του Οργανισμού κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ), κ. Αθανασίου Θεοχάρη».

Στην...

Βλάσης: Ελλάδα - Κύπρος και Ισραήλ προωθούν την ειρήνη και τη σταθερότητα

Στην τριμερή συνάντηση Ελλάδας - Κύπρου – Ισραήλ για θέματα Αποδήμων με τον Κύπριο Επίτροπο Προεδρίας Φ. Φωτίου και τον Ισραηλινό Πρόεδρο του φορέα “Jewish Agency for Israel” Isaac Herzog, βρέθηκε ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Βλάσης.

Δηλώσεις Υφυπουργού Εξωτερικών, Κώστα Βλάση, μετά το πέρας των...

Στην εκδήλωση για τα 29 χρόνια της «Ομόνοιας» ο Κώστας Βλάσης (pics)

Στην επετειακή εκδήλωση για τη συμπλήρωση 29 χρόνων από την ίδρυση της Δημοκρατικής Ένωσης Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας «Ομόνοια» παρέστη ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Βλάσης, εκπροσωπώντας τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο κ. Βλάσης σε ανάρτησή του έγραψε:

"Εκπροσωπώντας τον Πρωθυπουργό...

Όταν ο Βασίλης Κοντοζαμάνης έκανε δωρεές αντί προεκλογικών φυλλαδίων

Ο Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο Αρκάς υφυπουργός Υγείας ο οποίος χαίρει της εκτίμησης των συναδέλφων του στο Κοινοβούλιο αλλά και της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, όταν είχε κατέλθει υποψήφιος βουλευτής το 2012 με τη Νέα Δημοκρατία στην Αρκαδία, αντί να μοιράσει προεκλογικά φυλλάδια...

Βλάσης: Το Οικουμενικό Πατριαρχείο είναι και θα παραμείνει η κοιτίδα της Ορθοδοξίας

Με την Α.Θ.Π τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ Βαρθολομαίο είχα την τιμή και την ευλογία να συναντηθώ στο Φανάρι και να του εκφράσω την αμέριστη στήριξη της ελληνικής κυβέρνησης και του ίδιου του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, το έργο του και στον ίδιο προσωπικά.

Παρά τις...

Mε τον Σύνδεσμο Υποστήριξης Ρωμαίικων Κοινοτικών Ιδρυμάτων συναντήθηκε ο Κ. Βλάσης

Με τον ΣΥΡΚΥ (Σύνδεσμος Υποστήριξης Ρωμαίικων Κοινοτικών Ιδρυμάτων) στην Κωνσταντινούπολη, συναντήθηκε ο υφυπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης:

Πάνω από όλα οφείλουμε σεβασμό απέναντι στους Έλληνες που ζουν στην...

Κ. Βλάσης: Το 2020 να φέρει ευημερία και προκοπή

Τις ευχές του για το νέο έτος έδωσε μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης ο υφυπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης:

Χρόνια πολλά! Καλή Χρονιά με υγεία σε όλους! Το 2020 να φέρει στην Αρκαδία, στην Ελλάδα και στον καθένα από εμάς ευημερία και προκοπή! Χρόνια πολλά στις...