Προκαλεί ο δήμαρχος Άργους: Παραμύθι οι νεκροί του Πολυτεχνείου λέει και αναρτά ακροδεξιές σελίδες

Είναι γνωστό πως κάποιοι πολιτικοί, επιδιώκουν να πέσουν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους. Μερικοί το πετυχαίνουν με τα έργα τους. Κάποιοι επιλέγουν άλλους τρόπους. Η πρόκληση είναι ένας από αυτούς τους τρόπους.

Κωνσταντινόπουλος: Βάλαμε όμως το «εμείς» μπροστά από το «εγώ»

Αύριο στηρίζουμε την υποψηφιότητα που έχει την ικανότητα να διασφαλίσει την ενότητα, να εγγυηθεί την ανανέωση και να δώσει προοπτική νίκης

Διαφοροποιείται από την Κυβέρνηση ο Παπαηλίου για την πώληση της ΔΕΗ Μεγαλόπολης

Κάθετα αντίθετος δηλώνει ο βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Παπαηλιού με την πώληση των μονάδων της ΔΕΗ και θα συνεχίσει, όπως αναφέρει σε δελτίο Τύπου, να εργα΄ζεται προς την κατεύθυνση αποτροπής του ενδεχομένου πώλησης:

Εκδήλωση του ΚΚΕ για το Πολυτεχνείο στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Τ.Ε. ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥ Τ.Σ. ΤΗΣ ΚΝΕ   

ΠΕΜΠΤΗ 16 ΝΟΕΜΒΡΗ – 6.30 Μ.Μ.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΤΙΛΕΠΙΚΟΙΝΟΝΙΩΝ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ – ΑΙΘΟΥΣΑ Ι5

Πόσοι ψήφισαν για τις εκλογές της Κεντροαριστεράς στη Βόρεια Κυνουρία

Έκλεισαν οι κάλπες πριν λίγα λεπτά για τις εκλογές της Κεντροαριστεράς σε όλη την Ελλάδα. Η συμμετοχή έφτασε κοντά στις 210.000, αριθμός πολύ μεγαλύτερος από τον αναμενόμενο!

Κωνσταντινόπουλος: Η συμμετοχή στις εκλογές για τον νέο φορέα θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία

Στην Τρίπολη και στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου βρέθηκε και ψήφισε για την εκλογή του επικεφαλής του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς ο βουλευτής Αρκαδίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος την Κυριακή 12 Νοεμβρίου το πρωί.

Σε εξέλιξη οι εκλογές της Κεντροαριστεράς

Χωρίς προβλήματα διεξάγονται οι εκλογές της Κεντροαριστεράς στον Δήμο μας. Πάνω από 100 άτομα έχουν ψηφίσει μέχρι στιγμής και το νούμερο αυτό ξεπερνά τις αρχικές προβλέψεις. Τα στελέχη δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένα από την μέχρι τώρα συμμετοχή. 

Βλάσης: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υπογράφει την κατάρρευση του συστήματος υγείας

Κώστας Βλάσης: «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υπογράφει την κατάρρευση του συστήματος υγείας νομοθετώντας πρόχειρα και εκβιαστικά. Προσπαθούν με διαδικασίες εξπρές να καλύψουν την παταγώδη αποτυχία τους!»

Μάθε που ψηφίζεις για τις εκλογές της Κεντροαριστεράς στην Αρκαδία

Οι εκλογές θα διεξαχθούν την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 από τις 8:00 πμ έως τις 8:00 μμ. Εφόσον χρειαστεί 2ο γύρος θα διεξαχθεί Την Κυριακή 19 Νοέμβριου 2017. Στον 2ο γύρο θα μπορούν να ψηφίσουν ΜΟΝΟ όσοι ψήφισαν και στον 1o.

ΠΟΙΟΙ

«Βρώμικες» επιθέσεις εναντίον υποψηφίων της Κεντροαριστεράς καταγγέλλει ο Κωνσταντινόπουλος

Με ανάρτησή του στο Facebook ο πρώην υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς και βουλευτής Αρκαδίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος καταγγέλλει «βρώμικη» επίθεση, όπως ο ίδιος αναφέρει, από συγκεκριμένο site του κεντροαριστερού χώρου που φαίνεται να στ