Εθελοντική αιμοδοσία στο Κέντρο Υγείας Άστρους (vid)

Στο Κέντρο Υγείας Άστρους πραγματοποιείται κάθε 2 μήνες από την Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του Γ.Π.Ν. Τρίπολης, αιμοδοσία για την κάλυψη των αναγκών σε αίμα. Παρακαλούμε τους αιμοδότες που επιθυμούν να προσφέρουν αίμα να προσέλθουν την Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου, το πρωί(09:00-13:30) στο Κέντρο Υγείας Άστ...

Συμμετοχή εθελοντών στην 5ΕΝΤΕ

Φίλοι μας καλοί κι αγαπημένοι, για το πρώτο εξάμηνο του 2019 οι προγραμματισμένες δράσεις μας, στις οποίες θα χρειαστούμε την υποστήριξη εθελοντών είναι οι ακόλουθες:

1)      Καθαρισμός και σηματοδότηση υφιστάμενων μονοπατιών σε μήκος 60 χιλιομέτρων  που θα ενώσουν τα χωριά του ορεινού όγκου του Δή...

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Χορός και Παράδοση

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Χορός και Παράδοση το Σάββατο 19 Ιανουαρίου στην ταβέρνα «Γλυφάδα» στο Παράλιο Άστρος. Ο Σύλλογος διασκέδασε με πολλή μουσική και χορό, ενώ όλα τα μέλη αντάλλαξαν ευχές για μια φωτεινή, δημιουργική και όμορφη νέα χρονιά.

 

Τα έξι γουρουνάκια… της Αγίας Σοφίας Κυνουρίας (pics,vid)

Μπορεί το κρύο, τούτην εποχή, να είναι ακόμα τσουχτερό, ωστόσο όμως τα σπίνια που κελαηδούν ασταμάτητα πάνω στις κοκορέτσες,  προαναγγέλλουν τον ερχομό της Άνοιξης. Η μέρα άρχισε να μεγαλώνει και οι λιακάδες του Γενάρη, δίνουν αφορμή στους κατοίκους για τις πρώτες εξορμήσεις. Άλλοι στα χτήματα για δ...

Λειτουργία και κοπή πίτας στον ΙΝ Αγίου Παύλου στο Άστρος (pics)

Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου, μετά τη θεία λειτουργία, ο Ιερός Ναός Αγίου Παύλου στο Άστρος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Παρόντες, δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Παναγιώτης Μαντάς και ο επικεφαλής της πλειοψηφούσας παράταξης της αντιπολίτευσης στον Δήμο Γιώργος Καμπύλης.

Ιερείς και εκκλησίασμα αντά...

Κοπή πίτας του Ι.Ν. Αγ. Παύλου Άστρους

Την Κυριακή 20-1-2019 και ώρα 10:30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ενορίας μας και του κατηχητικού μας. Σας προσκαλούμε να τιμήστε με την παρουσίας σας την εκδήλωση αυτή.

 

Το εκκλησιαστικό συμβούλιο.

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ & ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

Ι.Ν. ΑΓ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ...

Σήμερα η Κοπή πίτας για τον Σύλλογο «Χορός και Παράδοση»

Ο Χορευτικός Σύλλογος "Χορός και Παράδοση" σας προσκαλεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, σήμερα, Σάββατο 19 Ιανουαρίου και ώρα 8:30 μ.μ.

Τηλ. Επικοινωνίας : 6972304260, 6976771126

Συνεδριάζει η οικονομική επιτροπή του Δήμου

Σας καλούμε σε δημόσια συνεδρίαση, που θα γίνει τη Δευτέρα 21-1-2019 και ώρα 13:00, στο Δημαρχείο του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας (Γραφείο Δημάρχου), σύμφωνα με το άρθρο 75 του Ν. 3852/2010.

1. Ορισμός χρηστών της ηλεκτρονικής εφαρμογής του Μητρώου Μελών Επιτροπών Διαδικασιών σύναψης δημοσίων συμβάσεων...