Παραδοσιακό αλώνισμα και χορός την πρώτη ημέρα της Γιορτής Μάη και Κερασιού στον Πλάτανο (pics)

Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Πλατάνου Κυνουρίας διοργάνωσε και φέτος τη Γιορτή Μάη και Κερασιού στο μικρό μαγικό χωριό των νερών και των ερώτων το διήμερο 19 και 20 Μαΐου. Πλήθος επισκεπτών βρέθηκε στο καταπράσινο χωριό στους πρόποδες του Πάρνωνα το Σάββατο, πρώτη ημέρα της γιορτής.

Πρόγραμμα εορτασμού Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Άστρους

Την Κυριακή 20 Μαΐου και ώρα 7:00 μ.μ. θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ' Αρτοκλασίας και8 Θείου Κηρύγματος.

Την Δευτέρα 21 Μαΐου και ώρα 7:00 π.μ θα τελεστεί Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Καινούριο γκρέιντερ θα αγοράσει ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας

Ένα καινούριο γκρέιντερ, αξίας περίπου 250.000 ευρώ, θα προμηθευτεί ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του σε εξοπλισμό. Η αρχική πρόταση της δημοτικής αρχής και του αρμόδιου αντιδημάρχου κ.

Πανελλαδικές 2018: Το εξεταστικό κέντρο της Βόρειας Κυνουρίας

Ο υπουργός Παιδείας με απόφασή του ανακοίνωσε τα εξεταστικά κέντρα για τις πανελλαδικές εξετάσεις των υποψηφίων ΓΕΛ για το 2018.

Διακήρυξη εκμίσθωσης υπαίθρου χώρου στην Τ.Κ. Παραλίου Άστρους

Το Κληροδότημα Θεόδωρου Δεληγιάννη της Τ.Κ.Παρ.Άστρους του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας (Κεφάλαιο Αυτοτελούς Διαχείρισης) έχοντας υπόψη τις διατάξεις του Ν. 4182/2013, (ΦΕΚ – 185 Α/10-9-2013): «Κώδικας κοινωφελών περιουσιών, σχολαζουσών κληρονομιών και λοιπές διατάξεις» και την αριθμό 6/2018 απόφαση τ

Το πανηγύρι της Αναλήψεως στο πάρκο του Αγίου Παύλου (pics, vid)

Πολύς κόσμος βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο πάρκο του Αγίου Παύλου και στην ταβέρνα "Το Πάρκο", σε μία όμορφη βραδιά και απόλαυσε τον Μπάμπη Τσέρτο, την "Ώδική Βοήθεια" τον Κώστα Πετρή και τον Αχιλλέα Πέρρο.

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας

Σας καλούμε σε ΕΚΤΑΚΤΗ συνεδρίαση, που θα γίνει την Πέμπτη 17 Μαΐου 2018 και ώρα 19:00 στο Δημαρχείο του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 παρ.

Εσπερινός της Αναλήψεως στο μετόχι της Μονής της Λουκούς (pics,vid)

Με λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια τελέστηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο Εσπερινός της Αναλήψεως, στο ομώνυμο μετόχι της Μονής της Λουκούς.