4η Ενημερωτική Συνάντηση στο Κ.Υ. Άστρους με θέμα την Υψηλή Χοληστερόλη

Τη Τετάρτη 21/03/2018 στις 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Υγείας Άστρους η 4η Ενημερωτική Συνάντηση με τους πολίτες με θέμα την ''Υψηλή Χοληστερόλη'' και τους ύπουλους κινδύνους που εγκυμονεί για την υγεία μας''.

Η Ακολουθία της Δ΄Στάσης των Χαιρετισμών στον Ιερό Ναό του Αγίου Πάυλου (pics)

Ένας ύμνος-σύμβολο υπέρ της Υπέρμαχου Υπεραγίας Θεοτόκου, που σχετίζεται με το Δόγμα της εκκλησίας μας ανά τους αιώνες αλλά και φέρει ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στην Εθνική ιστορία του Ελληνισμού. Συνηθίζεται άλλωστε να ψάλλεται από όλους τους πιστούς «εκ του ορθίως», όπως και εχθές το βράδυ.

Κάλεσμα αλληλεγγύης των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου προς ΌΛΟΥΣ

                                                            Ανακοίνωση

Οι Σύλλογοι γονέων του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας σε συνεργασία με τον Δήμο, τη Δη.Κ.Ε.Δ.Β.Κ. (Βοήθεια στο Σπίτι),το Κέντρο Υγείας κ τον Σύλλογο φίλων Κέντρου Υγείας Άστρους

Δασικοί χάρτες: Νέα προθεσμία θα ζητήσει η Β. Κυνουρία για Άστρος και Παράλιο Άστρος

Την Τετάρτη 14 Μαρτίου το απόγευμα πραγματοποιήθηκε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Β. Κυνουρίας όπου συζητήθηκαν αρκετά ζητήματα του Δήμου.

Ένα έργο πνοής για το Παράλιο Άστρος παίρνει σάρκα και οστά

Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Παράλιο Άστρος κατά τους θερινούς μήνες είναι αυτό της υδροδότησης. Δεν ήταν λίγες οι φορές που στην κορύφωση της τουριστικής περιόδου γίνονταν διακοπές νερού λόγω της έλλειψης των δεξαμενών .

Συνάντηση του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Αρκαδίας με την Δημορική Αρχή

Σήμερα  Παρασκευή 16-3-2018, το Προεδρείο του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Αρκαδίας θα επισκεφθεί τον ΔΗΜΟ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ, για να ενημερώσει και να ενημερωθεί από τους συναδέλφους για θέματα που τους απασχολούν.

Η θέση και οι ενέργειες της Δημοτικής Αρχής για τα αδέσποτα

Το θέμα που αναδείξαμε στο astros news με τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από τα αδέσποτα σκυλιά έφτασε στο Δημοτικό Συμβούλιο με την δημοτική αρχή να δηλώνει τα εξής:

Έρχεται ψηφιακή πλατφόρμα υποβολής παραπόνων στη Βόρεια Κυνουρία

Όχι μόνο στη Βόρεια Κυνουρία αλλά και σε πολλούς Δήμους της Αρκαδίας το να διατυπώσει ένας δημότης τα παράπονά του...

Ζητείται προσωπικό για καταστήματα στο Παράλιο Άστρος

Ζητουνται άτομα για εργασία κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, στο πόστο  του μπουφέ, σέρβις, κουζίνα στο Παράλιο Άστρος στα καταστήματα ESTELLA και MAYO .

Προσφέρουμε σπίτι. Πληρ. 27550 51222 και 27550 51980 κ. Δημητρη Κατσή