Ευχαριστήριο του Μορφωτικού και Φυσιολατρικού Συλλόγου Καστανιτσιωτών

Με σύμμαχο τον σχετικά καλό καιρό και την προσέλευση πλήθους κόσμου επισκεπτών και πατριωτών, πραγματοποιήσαμε και φέτος την 34η ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΣΤΑΝΟΥ στο χωριό μας.

Ο κ. Άγγελος Σαβούρδος μιλά για Μάνδρα και αντιστοιχία στην περιοχή μας

Βλέπουμε εικόνες τραγωδίας τις τελευταίες ημέρες στην Αττική, πού πιστεύεις ότι υπήρξε το εγκληματικό λάθος που προκάλεσε τις εικόνες που βλέπουμε;

Πέταξαν κουταβάκια στα σκουπίδια στο Άστρος (vid)

Το βράδυ της Πέμπτης συμπολίτης μας στο Άστρος καθώς γύρναγε στο σπίτι του άκουσε μικρές "κραυγές"  που προέρχονταν μέσα από κάδο απορριμμάτων .

Αστρο...λόγος: Οι βροχές, το μάζεμα της ελιάς και οι φήμες για τον μάνατζερ που προπληρώθηκε(;)

Βροχές χωρίς ιδιαίτερες πλημμύρες στην περιοχή. **** Εκτός από τα… γνωστά σημεία που μαζεύουν νερά σε κάθε βροχή, φαίνεται πως ο καθαρισμός την τελευταία στιγμή στον Τάνο απέτρεψε τα χειρότερα. ***** Μεγάλη ομοφωνία στο ΔΣ. **** Αυτό βέβαια έχει 3 σενάρια.

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα για τη μείωση των αποβλήτων με δράσεις στη Βόρεια Κυνουρία

Πλούσιο είναι το πρόγραμμα των δράσεων που διοργανώνει ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας με σκοπό να επικοινωνήσει το μήνυμα της ανακύκλωσης και της επαναχρησιμοποίησης στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας για τη μείωση των αποβλήτων από τις 20 έως τις 23 Νοεμβρίου.

Ο Έλληνας διαιτητής των Guinness κατάγεται από τα Δολιανά

Έλληνας Ρέκορντμαν στα Assist World Records, ο Ανδρέας Κωλέττης, κατάγεται από τα Δολιανά Αρκαδίας και έσπασε το Παγκόσμιο Ρεκόρ στην κατηγορία «Κάτοχος των Περισσοτέρων Πιστοποιήσεων Διαιτητή / Κριτή Αθλημάτων - Most Referee Qualifications across Multiple Sports» σε πενήντα (50) αθλήματα.

Να διευρυνθούν οι αρμοδιότητες των δήμων σε θέματα λιμενικών ταμείων ζητάει η ΚΕΔΕ

Στην αναγκαιότητα περεταίρω θεσμικών βελτιώσεων οι οποίες θα ενδυναμώνουν το ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε ζητήματα που αφορούν στη νησιωτική πολιτική και ειδικότερα τα λιμενικά ταμεία, αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ.

Σημαντική κίνηση για την βελτίωση της καθημερινότητας ενός παιδιού με κινητικά προβλήματα

Ο Συλλόγος Γονέων-Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων, τους μαθητές των σχολικών μονάδων της Α’ Βάθμιας και Β’ Βάθμιας Εκπαίδευσης, τις ενορίες του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας καθώς και όλους όσους βοήθησαν στην προσπάθε

Σπουδαία βράβευση καινοτόμου πρότασης στις ΗΠΑ για την ανάπτυξη του Πάρνωνα

Η βράβευση της πρωτοποριακής και καινοτόμου πρότασης “WE” – MERAKI PEOPLE»  της Χριστιάνας Γαρδικιώτη :“Από τα άδεια χωριά που πεθαίνουν, στις ακμάζουσες αναγεννητικές κοινότητες που εργάζονται μέσα και για τη Φύση: Επανασχεδιασμός της παραγωγής στον 21ο αιώνα με εξανθρωπισμό της τεχνολογίας και

Πρόσκληση Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Βόρειας Κυνουρίας σε έκτακτη συνεδρίαση

Σας καλούμε σε Έκτακτη συνεδρίαση, που θα γίνει την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 12:30 στο Γραφείο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 3 της υπ’ αριθμό 43254/07 απόφασης του Υπουργού