Πρόσφατα σχόλια

 • Στις 17/08/2018 - 20:06
  Από τον αναγνώστη

  Στην Α Αρκαδίας θα κατέβει ; Γιατί πολλά ακούγονται

 • Στις 17/08/2018 - 20:02
  Από τον αναγνώστη

  Αυτοί δηλαδή που δεν αφήνουν τα πράγματά τους στην παραλία να κλείνουν το χώρο είναι κορόιδα? Για μαζευτείτε λίγο, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Τι θα γινόταν αν έκαναν το ίδιο όλοι όσοι μένουν μόνιμα στην περιοχή. Και προφανώς η ανομία και παρανομία του καθενός δεν σας δίνει το δικαίωμα να κάνετε τα δικά σας. Αλλά όπως λέει και το ρητό, ο έξυπνος παραδέχεται, ο πονηρός δικαιολογείται, και ο ηλίθιος επιμένει!

 • Στις 17/08/2018 - 16:48
  Από τον αναγνώστη

  Είδατε πόσα έργα μπορούν να γίνουν όταν υπάρχει συνεργασία περιφέρειας-δήμου για το καλό των πολιτών; Όλοι στο τέλος βγαίνουν κερδισμένοι. Εκτός από αυτούς που πυροδοτούν τις ανέξοδες διαμάχες για προσωπικές τους στρατηγικές. Ελπίζω ο δήμαρχος να μην δεχθεί βέλη εκ των έσω για την τιμητική του πρωτοβουλία να παραβρεθεί στην παράδοση του έργου.

 • Στις 17/08/2018 - 15:16
  Από τον αναγνώστη Panthers g.0

  Μια ανακοίνωση το νέο Συμβούλιο, για να μην δεχτούν ίσως τσάμπα λάσπη ,ας μην μιλήσουν ονομαστικά για τα άτομα αλλά με στοιχεία τι υπήρχε στο απόθεμα της ομάδας και αν βρήκαν και πόρτες κλειστές ακόμα στην προσπάθεια για ανεύρεση εσόδων .τα νέα παιδεία που θα αγωνιστούν φέτος θέλουν καλούς καθοδηγητές αλλιώς θα γίνουν βορά στον στόμα των λύκων και των καλοθελητων .. Αυτή η ομάδα Δεν αξίζει να λέγεται ο πρώτος του χωριού μα ο τελευταίος της πόλης Γιατί παλαιότερα έχει αποδείξει το ποσό ψηλά μπορεί να φτάσει .

 • Στις 17/08/2018 - 14:55
  Από τον αναγνώστη

  Λιμάνι; Βιολογικός; οι δήμαρχοι που τα έφτιαξαν άκουσαν τα μπράβο τους. Απο δική τους επιλογή ή του κόσμου πήγαν στις δουλειές τους ή σπίτια τους. Όταν γίνει και η αποχέτευση και ΔΟΥΛΕΨΕΙ θα ακουστεί κι αυτό το μπράβο.