Πρόσφατα σχόλια

 • Στις 22/06/2018 - 00:34
  Από τον αναγνώστη Λαγος

  Τι να πεις για τους αδελφούς Σπύρο και ΙΩΑΝΝΗ !!!!!!σπανια χαρίσματα ομορφαίνουν τα γήπεδα απο την παρουσία τους και πέρα απο αυτο ειναι ο ορισμός της οικογένειας πατέρας και μητέρα καθε κυριακη στο γηπεδο να καμαρώσουν τα παιδιά τους και να χαρούν η να στενοχωρηθούν μαζι τους γιατι το ποδόσφαιρο ειναι ενα ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!.μπραβο στον ερμη που -έχει φιλότιμο-και επιβραβεύει όσους τιμούν με την αγωνιστική παρουσία τους τον ΕΡΜΗ.

 • Δημοσιεύτηκε στο άρθρο : «Ημέρα Καριέρας» στο Άστρος
  Στις 20/06/2018 - 17:16
  Από τον αναγνώστη ΛΟΥΡΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

  Καλό θα ήταν, να επισυνάψετε το Πρόγραμμα της Ημερίδας που θα ακολουθηθεί στο Αστρος (το επισυναπτόμενο είναι από άλλη Ημερίδα στο Λεωνίδιο).

  Μάλιστα θα μετέχουν και τα Ταξίδια Ψαρέματος (www.fishingtrips.gr ), που όπως πολλοί γνωρίζουν στην περιοχή μας, έχουν συμβάλει αποφασιστικά στο να βγει το απαραίτητο Νομοθετικό Πλαίσιο, για την Ανάπτυξη τους Αλιευτικού Τουρισμού (ψαροκάικο), στην Ελλάδα.

 • Στις 20/06/2018 - 17:00
  Από τον αναγνώστη Ξενοφών

  Αυτά είναι προϊστορία... πριν το αντάρτικο... από τότε μηδέν

 • Στις 20/06/2018 - 11:50
  Από τον αναγνώστη

  Ξεχνάς το λιμάνι και τις μαρινες

 • Στις 20/06/2018 - 09:53
  Από τον αναγνώστη Ξενοφών

  Η Περιφέρεια έχει την δυνατότητα να σχεδιάζει, να χρηματοδοτεί και να ολοκληρώνει μεγάλα τοπικά έργα. Στη Βόρεια Κορέα ...συγνώμη Κυνουρία δεν επιτρέπουμε τέτοια πράγματα. Καλύτερα χωρις έργα και περήφανοι αντάρτες παρά να κόψει κορδέλα ο Περιφερειάρχης!