Πρόσφατα σχόλια

 • Στις 18/11/2019 - 11:53
  Από τον αναγνώστη

  o 10:14 το έχει για καμάρι το αφήγημα. Δεν καταλάβατε αγαπητέ μου γιατί χάσατε. Το να βάζεις τα χρήματα που προβλέπονται για τα Τοπικά Διαμερίσματα ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ αυταρχικά και με το "έτσι θέλω", χωρίς να λαμβάνεις την γνώμη των τοπικών, τότε πας σπιτάκι σου.

 • Στις 18/11/2019 - 10:14
  Από τον αναγνώστη

  Kαι όλα τελικά ξεκαθαρίζουν από τη Διαύγεια...
  _12000 ευρω από τον ένα κωδικό με τη ΣΑΤΑ (και όχι 36000 που λέει ο πραστιώτης πρόεδρος βάζοντας μέσα και τη ΣΑΤΑ άλλων χωριών)
  συν - 8000 από τον άλλο κωδικό με τα έργα
  ίσον - 20000 ευρω ,το έργο δηλαδή του νεκροταφείου.
  Καληνύχτα κύριε Πρόεδρε του Πραστού.

 • Στις 18/11/2019 - 05:39
  Από τον αναγνώστη

  Ο Λόγος και τα επιχειρήματα ενάντια στις ύβρεις,τις αισχρολογίες και τις άναρθρες κραυγές.
  Ο Μαντάς κρέμασε στα μανταλάκια τον Αντιδήμαρχο,τον Πρόεδρο του Πραστού και τον Δαλιάνη που σαν ΙΔΑΝΙΚΟΙ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ τα έβαλαν μαζί του
  Δυστυχώς ή ευτυχώς το βίντεο είναι καταλυτικό.
  Φωτεινή εξαίρεση ο Πρόεδρος του ΔΣ που σώζει την τιμή της παράταξης με την έντιμη και δημοκρατική συμπεριφορά του αλλά και ο Δήμαρχος που αναγκάζεται να προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμάζευτα συνεργατών του ,χωρίς να έχει την ευθύνη

 • Στις 18/11/2019 - 00:47
  Από τον αναγνώστη

  Dimotis 17/11/19-11:54 Μεγάλο ζόρι φαίνεται να τραβάς με τον ΕΡΜΗ.... Όχι ...Δεν θέλουμε να αποδείξουμε τίποτα. Γιατί αποδείξεις δίνουμε μόνο στους πελάτες μας... Για τους άλλους δε θα μπορέσουμε... Αλλά που ΄σαι...Να μην μου διαφύγει... Χίλια ευχαριστώ σε που ανεβάζεις τόσο μα τόσο ψηλά που ζητάς από ολόκληρο υπουργείο οικονομικών να μας ελέγξει...!!!!!!!!!!!!!! Και κάτι ακόμα μεγάλε.... Τη φτώχεια την πείνα και την ανέχεια την έχει ανακαλύψει ο ΕΡΜΗΣ πολύ πριν από εσένα... Να είσαι σίγουρος. Και το έχει κρυφά και σιωπηλά όπως πρέπει αποδείξει !!!!

 • Στις 17/11/2019 - 22:51
  Από τον αναγνώστη

  Βλεπω τον αντιδημαρχο να βγαινει και στα καφενεία του πραστού και να ζηταει συγνωμη!!!

 • Στις 17/11/2019 - 22:46
  Από τον αναγνώστη Anonymous

  Το καλύτερο παιχνίδι από πλευράς συγκέντρωσης. Όλα τα παιδιά ήταν έτοιμα. Οι μικροί μεγάλωσαν και πρέπει να παλεύουν έτσι σε όλα τα ματς. Συγχαρητήρια!!!

 • Στις 17/11/2019 - 21:05
  Από τον αναγνώστη Βρε πατριώτη Π…

  Βρε πατριώτη Πραστιώτη των 20:09, με έβαλες και έψαξα στο διαύγεια. Υπάρχουν κι άλλες αποφάσεις που δεν τις βρήκες. Εσύ βρήκες μόνο τις μισές, ή μάλλον αυτές που βολεύουν το συμπέρασμα που θες να βγάλεις. Δεν υπάρχει απόφαση 12/19 . Υπάρχει η 124/19, η οποία προσθέτει, δεν αφαιρεί το ποσό των 53.300. Επίσης, για κοίτα καλύτερα. Από τις 35.700 στον Πραστό αντιστοιχούσαν οι 12.000. Ο Μαντάς είπε στο συμβούλιο ότι έβαλε 20.000 για το νεκροταφείο και υπάρχει η απόφαση 95/19 που τον δικαιώνει. Εξάλλου, το νεκροταφείο φτιάχτηκε. Εγώ τον πήρα τηλέφωνο και μου είπε ότι ο Πρόεδρος λέει τη μισή αλήθεια, γιατί έτσι του είπανε και ότι ο αντιδήμαρχος δεν ξέρει. Σιγουρέψου πρώτα, μην εκτίθεσαι και εκθέτεις το χωριό μας. Δεν πρόκειται να μείνει έτσι το θέμα. Θα συνεχίσω να το ελέγχω. Γιατί μπορεί και όλα αυτά να είναι κόλπα για να μην κάνουν τα έργα οι καινούργιοι. Ευτυχώς που υπάρχει και το διαύγεια και μπορείς να τα βλέπεις όλα από μακριά.

 • Στις 17/11/2019 - 20:32
  Από τον αναγνώστη anonymos

  Όταν παραπληροφορείς δημόσια, δημόσια να ζητάς συγγνώμη και όχι στα καφενεία........

 • Στις 17/11/2019 - 18:45
  Από τον αναγνώστη

  Dimoti σου ζήτησε καποιος χρήματα για τον ΕΡΜΗ ;

 • Στις 17/11/2019 - 18:42
  Από τον αναγνώστη

  Άμυνα για σεμινάριο και μέγα πάθος από παίκτες και κόσμο !!! Μπράβο ΠΗΓΑΣΑΡΑ !!!

 • Στις 17/11/2019 - 18:32
  Από τον αναγνώστη

  Τακούλη μήπως τα παρασκ...... Δεν εγκαταλείπεις το σκάφος τώρα που είναι λίγο νωρίς, Και αφού δεν έχεις άλλο καπετάνιο ας το αναλάβει ο Λοστρόμος σου, άκου που σου λέω μπορεί να μην ξέρει πολλά γράμματα αλλά είναι καταφερτζής.

 • Στις 17/11/2019 - 18:32
  Από τον αναγνώστη

  Θα γυρίσουν κι άλλα πολλά επεισόδια αυτοί....Ο θίασος του Καμπύλη, του Κοντοζαμάνη και του Τατούλη θα βγάλει κι άλλο γέλιο, είμαστε ακόμα στην αρχή. Ήδη άρχισαν να κατεβαίνουν στο χωριό μας και τα θεία βρέφη από το κολονάκι..

 • Στις 17/11/2019 - 18:24
  Από τον αναγνώστη

  O Ηγέτης, Ο Άρχοντας, Ο Δήμαρχος Πρέπει να έχει ορισμένες αρετές, Ειλικρίνειά, Θάρρος, Λεβεντιά κλπ για να μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων στα δύσκολα.
  Ο ΜΑΝΤΑΣ κατά την Γνώμη μου έκανε ένα μεγάλο πολιτικό ολίσθημα και αφαίμαξε προεκλογικά την ΣΑΤΑ από τα χωριά, που το Κράτος την δίνει για να γίνουν μικροέργα στα χωριά για την καλυτέρευση της ζωής των κατοίκων των χωριών. ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΠΟΜΠΗ ΤΟΥ. Έπρεπε κατά την γνώμη μου να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων να πάρει λεβέντικα την πολιτική ευθύνη πάνω του και με πολιτικό θάρρος Ανδρός να πει την αλήθεια στο Δημοτικό Συμβούλιο και με Ειλικρίνεια Πολιτικού Ανδρός να πει το λόγο που το έκανε. Πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερα γι αυτόν και την Παράταξή του. Τώρα έσπειρε ανέμους με διάφορες ανακρίβειες και θα θερίσει τις αναμενόμενες θύελλες των κατοίκων των χωριών του Δήμου μας. Η λαϊκή ρήση λέει ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙΣ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΣΑΤΑ, ΤΑ ΛΙΓΟΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΕΡΓΑ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.

 • Στις 17/11/2019 - 17:06
  Από τον αναγνώστη Δημότης

  Ο ΜΑΝΤΑΣ μπορεί να ξεγλίστρησε με την άναρχη αποχώρηση του από αυτό το Δημοτικό συμβούλιο για την αφαίμαξη των κωδικών και της ΣΑΤΑ που στέρησε από τα χωριά και έχει αφήσει σε πολλά έργα μόνο 10 ευρώ. Στο επόμενο συμβούλιο όμως θα είναι και άλλοι Πρόεδροι Κοινοτήτων που μαθαίνουν σιγά - σιγά ότι τους έχει αφήσει μόνο 10 ευρώ και τότε αλίμονό του γιατί δεν θα βρει αφορμή για να αποχωρήσει από το συμβούλιο και θα αποτελέσει βορά των προέδρων των Κοινοτήτων. Μόνο αν σταθεί τυχερός και τον σώσουν οι 4 πρόεδροι από τις 4 Κοινότητες που είχε ανακοινώσει ότι τις είχε κερδίσει πριν από τις εκλογές.

 • Στις 17/11/2019 - 17:03
  Από τον αναγνώστη Οπαδός

  Παιδιά τα πράγματα είναι απλά..ο καθένας πήρε τη θέση που του άξιζε!!αν και του μαντα η θέση είναι στα αζήτητα! Δεν αξίζει να ασχολείστε με την παράταξη της πλάκας οι τύποι είναι για κλάματα! Τις απαντήσεις τις πήρανε απ τον κοσμο και ότι και να λέει τώρα ο μαντας το καράβι βούλιαξε!! Ούτε με καπεταναιους σωνόταν ούτε με γιατρους!τα γέλια βέβαια και τα γλέντια τα έχουν οι γύρο γύρο που δεν μπορούν να το χωνέψουν και κάνουν τους αδιάφορους... αυτούς μπορούμε να τους γλεντάμε 4 χρόνια όσα δηλ θα γλεντάει ο ψηλός εφοριακούς ψιλικατζήδες και μπεντατζηδες;;;