Έφυγε από τη ζωή ο αγαπητός σε όλους Αναστάσιος Καρώνης

Τρί, 16/01/2024 - 09:58
Image

Φτωχότερη βρίσκεται από σήμερα η κοινωνία μας καθώς με θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του αγαπητού συντοπίτη μας Αναστάσιου Καρώνη.

 

Ο Τάσος ήταν πολύ αγαπητός σε όλους μας . Αξέχαστο θα μας παραμείνει το videoclub στην πλατεία του Άστρους που πάντα θα μας πρότεινε με την καλοσύνη και το χιούμορ του τι ταινίες να δούμε και τι παιχνίδια να παίξουμε στα videogames.

Κανένας δεν θα μπορέσει να ξεχάσει τις ταινίες που πρόβαλε στον κινηματογράφο τόσο στο Άστρος όσο και στην Τρίπολη, όπως επίσης και αυτές στον θερινό κινηματογράφο.

Τα τελευταία χρόνια, στήριξε, εκατοντάδες πολιτιστικές και ιδιωτικές εκδηλώσεις μέσω της οικογενειακης του επιχείρησης με μπαλόνια και πυροτεχνήματα.

Ήταν επίσης πολύ δραστήριος και πολύ ενεργό κοινωνικό μέλος της περιοχής μας καθώς για χρόνια ήταν ενεργός στο Σύλλογο ΚΔΑΠ ΑμΕΑ και στο σύλλογο Φίλων Κέντρου Υγείας Άστρους .

 

Η ξαφνική είδηση του θανάτου μας στεναχώρησε και λύπησε όλους. 

 

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια !

 

Η ομάδα του ASTROSNEWS

Σχόλια επισκεπτών

Τάσο ήσουν πολύ ωραίος τύπος, ευγενικός και πάντα με καλοσύνη και με το χαμόγελο και μου μιλούσες με αγάπη κάθε φορά που σε συναντούσα. Σε θυμάμαι από το πρώτο μαγαζί σου videoclub στο Άστρος...
Άδικα έφυγες έτσι νωρίς...
Θερμά Συλλυπητήρια στην Οικογένειά σου.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio