Συνεισφορά στο «Χαμόγελο του παιδιού» από την Αγία Σοφία Κυνουρίας

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού μας, με σκοπό την ενίσχυση φτωχών παιδιών της ευρύτερης περιοχής μας και των οικογενειών τους, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία για την συγκέντρωση τροφίμων που διατηρούνται εκτός ψυγείου, απορρυπαντικών, χαρτικών και άλλων...

Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

Σας καλούμε σε δημόσια συνεδρίαση, που θα γίνει την Tετάρτη 11-12-2019 και ώρα 13:00, στο Δημαρχείο του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας (Γραφείο Δημάρχου), σύμφωνα με το άρθρο 75 του Ν. 3852/2010, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα:

1. Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας μίσθωσης κτιρίου, για...

Οικογένεια Κολοστούμπη: Το Μελάκι Δολιανών στο 11ο Φεστιβάλ Μελιού

Στο 11ο Φεστιβάλ Μελιού και  Προϊόντων Μέλισσας, στο πιο …γλυκό τριήμερο της  χρονιάς, που πραγματοποιείται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας  συμμετέχει η οικογένεια Κολοκοστούμπη με το «Μελάκι Δολιανών».

Στο περίπτερο 35 θα βρείτε μέλι ανθέων, πεύκο, κουμαριά, θυμαρίσιο, ρείκι, βελανιδιάς...

Το Επιχειρηματικό - Οικονομικό Δελτίο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας

ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ
Εκδήλωση στο Επιμελητήριο Αρκαδίας: «Προστασία Κύριας Κατοικίας – Ρυθμίσεις Οφειλών Δημοσίου ΑΑΔΕ και ΕΦΚΑ – Κόκκινα Δάνεια – Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Χρεών Νομικών και Φυσικών Προσώπων».
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας και το...

Πρόσληψη καθαρίστριας για το Νηπιαγωγείο Βερβένων

Ανακοινώνεται ότι η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βόρειας Κυνουρίας σύμφωνα με την υπ΄αριθμ. 32/2019 Απόφαση της Σχολικής Επιτροπής της πρόκειται να προσλάβει έναν (01) καθαριστή/καθαρίστρια με σύμβαση μίσθωσης έργου για τον καθαρισμό του Νηπιαγωγείου Βερβένων.

Η σχέση...

Προσφορές για τη μέτρηση υδρομέτρων του Δήμου

Η ΔΕΥΑΒΚ ενημερώνει τους υποψήφιους συνεργάτες (επιπέδου Δ.Ε και άνω) που επιθυμούν να συνεργαστούν με τη ΔΕΥΑΒΚ να καταθέσουν την έγγραφη οικονομική προσφορά τους για την υπηρεσία «Μέτρηση υδρομέτρων Δήμου Βόρειας Κυνουρίας έτους 2020», της οποίας οι επιμέρους απαιτήσεις επισυνάπτονται στην...

Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών στον Δήμο

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας ανακοινώνει ότι η προθεσμία για την υπαγωγή των οφειλετών του, στη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών τους, λήγει την 31η Δεκεμβρίου 2019.

Υπενθυμίζουμε ότι οι οφειλές δύνανται να καταβληθούν εφάπαξ ή σε μηνιαίες ισόποσες δόσεις με απαλλαγή κατά ποσοστό των προσαυξήσεων. 

...

Ε.Σ.Α.μεΑ.: Διακήρυξη 3ης Δεκέμβρη- Οι Συστάσεις του ΟΗΕ στη χώρα μας όπλο του αναπηρικού κινήματος

Ε.Σ.Α.μεΑ.: Διακήρυξη 3ης Δεκέμβρη- Οι Συστάσεις του ΟΗΕ στη χώρα μας όπλο του αναπηρικού κινήματος.

Στη δημοσιότητα δίνει σήμερα η Ε.Σ.Α.μεΑ. τη Διακήρυξη του αναπηρικού κινήματος για την 3η Δεκέμβρη 2019, Εθνική και Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, σε μια προσπάθεια να φτάσει σε κάθε άτομο με...

Εκδήλωση για τον εξωδικαστικό μηχανισμό στο Επιμελητήριο Αρκαδίας

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας και το ΤΕΕ Πελοποννήσου  διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα:

«Προστασία Κύριας Κατοικίας – Ρυθμίσεις Οφειλών Δημοσίου ΑΑΔΕ και ΕΦΚΑ – Κόκκινα Δάνεια – Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Χρεών Νομικών και Φυσικών Προσώπων» 

Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 στις 14:30 μ.μ,...

Το Επιχειρηματικό - Οικονομικό Δελτίο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας

Ο Δήμος Τρίπολης, με την στήριξη του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Τρίπολης «ΕΡΜΗΣ», διοργανώνει το στήσιμο του Χριστουγεννιάτικου χωριού στην Πλατεία Άρεως από τις 8 Δεκεμβρίου 2019 έως και τις 6 Ιανουαρίου 2020.
Ξύλινα  σπιτάκια κατάλληλα διαμορφωμένα και στολισμένα...