Ανά δύο μήνες η πληρωμή για τα οικογενειακά επιδόματα

«Κάνουμε μια πολύ μεγάλη θεσμική αλλαγή για τα οικογενειακά επιδόματα. Από τις 800.000 οικογένειες που λαμβάνουν επιδόματα, οι 738.000 οικογένειες θα δουν αυξήσεις. Κάποιοι θα δουν μειώσεις.

Σε ισχύ η προστασία των 60 ημερών για εξόφληση αγροτών

Με βαριές κυρώσεις απειλούνται όσοι έμποροι δεν φροντίσουν να εξοφλήσουν τα τιμολόγια πώλησης ή αγοράς αγροτικών προϊόντων από τους συντελεστές της αγροτικής παραγωγής, καθώς από 1/1/2018 άρχισε να ισχύει η διάταξη που ορίζει ότι η αποπληρωμή των αγροτών πρέπει να γίνεται το αργότερο σε 60 ημέρες

Παρουσίαση επιδοτούμενων προγραμμάτων από το Επιμελητήριο Αρκαδίας

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας στο πλαίσιο ενημέρωσης των μελών του διοργανώνει σειρά εκδηλώσεων για την παρουσίαση των προγραμμάτων για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας σε περιοχές της Αρκαδίας.

Χαλαρώνει η έκδοση φορολογικής ενημερότητας για χρέη προς το Δημόσιο

Δημοσιεύτηκε η απόφαση του Διοικητή της ΑΑΔΕ,  με την οποία μεταρρυθμίζεται το πλαίσιο έκδοσης αποδεικτικού ενημερότητας και βεβαίωσης οφειλής για χρέη προς το Δημόσιο.

Υπεγράφη η απόφαση για το επίδομα θέρμανσης

Υπογράφηκε η υπουργική απόφαση για τη χορήγηση του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης περιόδου 2017-2018, όπως ανακοινώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης από το υπουργείο Οικονομικών.

Τα βασικά σημεία της απόφασης έχουν ως εξής:

Δεν αν είσαι ενας απο τους τυχερους της φορολοταρίας

Αναρτήθηκαν στο TAXISnet όλοι οι τυχεροί των κληρώσεων που διεξήχθησαν από το υπουργείο Οικονομικών και την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), στη σούπερ φορολοταρία των 10.000.000 ευρώ

Επιχειρηματικό – Οικονομικό Δελτίο Επιμελητηρίου Αρκαδίας

Στα επίπεδα του 2012 αναμένεται να επιστρέψουν φέτος οι ελληνικές εξαγωγές, όταν ανέρχονταν στο ύψος των 27,33 δισ. ευρώ, έναντι των 25,142 δισ.

Λοταρία αποδείξεων: Η σούπερ κλήρωση είναι εδώ! Οι πιθανότερες ημερομηνίες

Στο ρυθμό της σούπερ κλήρωσης κινείται το υπουργείο Οικονομικών - Αυτή την εβδομάδα στη Λοταρία των Αποδείξεων οι τυχεροί θα είναι εννέα χιλιάδες - Θα γίνει και άλλη κλήρωση στο τέλος του μήνα