Ανοικτό το Μητρώο της Εταιρείας Ανάπτυξης Πελοποννήσου «Αγαπήνωρ» για εγγραφές

Η «Εταιρεία Ανάπτυξης Πελοποννήσου «Αγαπήνωρ» ενημερώνει ότι το μητρώο συμβούλων θα είναι ανοικτό για εγγραφές νέων συμβούλων  καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και η λίστα των συμβούλων θα ανανεώνεται στην ηλεκτρονική σελίδα της εταιρείας (agapinor.gr) κάθε τρεις μήνες.

Οι εξειδικευμένοι...

Ηχηρή η Αρκαδική παρουσία στο Peloponnese Wine Festival (pics)

Δυναμική είναι η παρουσία των οινοποιών της Αρκαδίας στο Peloponnese Wine Festival, την κύρια εκδήλωση των κρασιών του Πελοποννησιακού αμπελώνα η οποία έρχεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου.

42 μέλη - οινοποιεία της Ένωσης Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Πελοποννήσου δίνουν...

Πρόσληψη βρεφοκόμου

Το Νομικό Πρόσωπο με την επωνυμία «Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Βόρειας Κυνουρίας» ύστερα από την υπ’ αριθ. 31/2019 απόφαση του Δ.Σ και την με αριθμ. 275603/05-12-2019 εγκριτική απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ιονίου, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό ...

Διακοπή νερού στον Στόλο

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω συντήρησης του δικτύου ύδρευσης στην περιοχή της Κοινότητας Στόλου, θα γίνει διακοπή της υδροδότησης από την Τρίτη 14-01-2020 στις 21:00, έως την Τετάρτη 15-01-2020 στις 13:30. 

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. 

Eκ της διευθύνσεως της Δ.Ε.Υ.Α.B.K..

Πρόσληψη εργατικού και τεχνικού προσωπικού για τον μήνα Ιανουάριο

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας σύμφωνα με την υπ' αριθ. 200/2019 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου ανακοινώνει ότι θα προσλάβει εργατικό και τεχνικό προσωπικό, συνολικού αριθμού είκοσι (20) ατόμων, ειδικότητας ΥΕ Καθαριότητας, μέχρι και πέντε ημερομίσθια κατ' άτομο τον μήνα Ιανουάριο, προκειμένου να καλύψει...

Επιχειρηματικό - Οικονομικό Δελτίο Επιμελητηρίου Αρκαδίας

ΑΠΟ 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΙ ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ
Από 13 Ιανουαρίου έως και 29 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν πανελλαδικά οι χειμερινές εκπτώσεις. Την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων δηλαδή στις 19 Ιανουαρίου τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοικτά σε όλη την επικράτεια από 11πμ έως...

Θέση φύλακα στο Αρχαιολογικό Μουσείο Άστρους

Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 8Κ/2018 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 19/20-6-2018 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, εκατόν ογδόντα έξι (186) θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Ο πίνακας διοριστέων...

Επιμελητήριο Αρκαδίας: Κινητοποίηση για την αποφυγή επιβολής δασμών των ελληνικών προϊόντων στις ΗΠΑ

Σε επιστολή του, προς αρμόδιους φορείς, σχετικά με την επιβολή δασμών των ελληνικών προϊόντων στις Η.Π.Α το Επιμελητήριο Αρκαδίας ζητά την κινητοποίηση της πολιτείας, των ενώσεων και των φορέων για την αποφυγή των δασμών.

Αξιότιμοι,

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας επιστήσουμε την...

Πρόσληψη δύο ειδικών συνεργατών από τον Δήμο

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας αποφάσισε την πρόσληψη της κ. Αδάμη Παναγιώτας του Θεοδώρου, κατηγορίας Τ.Ε. Τμήματος Ζωικής Παραγωγής Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας, ως Ειδική Συνεργάτιδα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για την επικουρία του Δημάρχου...

Κλειστά για δύο ημέρες τα ταμεία της ΔΕΥΑΒΚ

Τβν προσεχή Πέμπτη και Παρασκευή 02/01/2020 και 03/01/2020, τα ταμεία της ΔΕΥΑ Βόρειας Κυνουρίας θα παραμείνουν κλειστά λόγω τεχνικών εργασιών απογραφής και κλεισίματος του έτους.

Εναλλακτικά οι πληρωμές μπορούν να διενεργηθούν μέσω ΔΙΑΣ ή ιστοσελίδας (πχ web banking).

Η Πρόεδρος της ΔΕΥΑΒΚ...