Νέο κύμα κακοκαιρίας από αύριο

Σύμφωνα με τις προγνώσεις της Εθνικής Μετερεωλογικής Υπηρεσίας, νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να πλήξει τη χώρα μας τις επόμενες ημέρες κι ειδικότερα την Κυριακή. 

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ: 

To Σάββατο (19/1) νεφώσεις παροδικά αυξημένες και στα δυτικά, τις Κυκλάδες, τα νησιά του ανατολικού Α...

Απαγόρευση αλίευσης για προστατευόμενα είδη από το Λιμεναρχείο Ναυπλίου

Με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό αλίευσης καρχαριοειδούς στη Νέα Κίο, το Λιμεναρχείο ναυπλίου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Σχετικά με την αλίευση – σύλληψη καρχαριοειδούς από επαγγελματία αλιέα στην Νέα Κίο Αργολίδας την Δευτέρα, 14-01-2019, η Υπηρεσία μας διεξάγει έρευνες καθόσον μεγάλο μέρος...

Ανάκληση παρτίδας φαρμάκων από τον ΕΟΦ

Σε ανάκληση συγκεκριμένων παρτίδων των φαρμακευτικών προϊόντων LUCIDEL 150 mg, LUCIDEL 300 mg και LUCIDEL PLUS (150+12,5) mg προχώρησε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων. Το συγκεκριμένο φάρμακο αντιμετωπίζει παθήσεις του κυκλοφορικού συστήματος, Η αναλυτική ανακοίνωση του ΕΟΦ αναφέρει:

Έχοντας υπόψη: 1...

Ανάκληση "μιγμάτων λαχανικών" σε σκόνη και κύβους

Ο ΕΦΕΤ ενημερώθηκε μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), σχετικά με τη διακίνηση προϊόντων «κύβοι λαχανικών» και «μίγματα λαχανικών», προέλευσης Αυστρίας, που ενδέχεται να περιέχουν σέλινο, χωρίς αυτό να αναγράφεται στον κατάλογο των συστατικών.

Το...

Video clip γυρίστηκε στο Παράλιο Άστρος και την Τρίπολη (vid)

Ο τραγουδιστής Γιώργος Μάης επέλεξε την Αρκαδία για να γυρίσει το βίντεο κλιπ για το τραγούδι του «Λείπεις Εσύ».

Οι σκηνές που ντύνουν το κλιπ του τραγουδιού έχουν γυριστεί στην πόλη της Τρίπολης, αλλά στο Παράλιο Άστρος. Να αναφέρουμε ότι την παραγωγή του βίντεο έχει κάνει ο Αντρέας Γιατράκος.
Το...

Κλεισθένης Ι: Τι αλλάζει σε ΟΤΑ και στις εκλογές

Πλήρη αλλαγή σκηνικού στον τρόπο ανάδειξης τοπικών αρχών έχει φέρει το νέο θεσμικό πλαίσιο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης 1». Με την απλή αναλογική ως εκλογικό σύστημα αλλάζει ριζικά η κατανομή εδρών στα δημοτικά και στα περιφερειακά συμβούλια, ωθώντας τις παρατάξεις σε συνεργασίες και προ...