Πρόσκληση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον Σύλλογο Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων σας προσκαλεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 2 μ.μ, στον Άγιο Ιωάννη Κυνουρίας.

Εθελοντική αιμοδοσία από τον Σύλλογο «Αξιον Έστί» στο Άστρος

Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Αρκαδίας «Άξιον Εστί» διοργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, παραμονή της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Παιδικού καρκίνου στο Άστρος στην Αίθουσα του Ι.Ν. Αγίου Αποστόλου Παύλου.

Σαν σήμερα

532: Ο αυτοκράτορας του Βυζαντίου Ιουστινιανός καταστέλλει τη Στάση του Νίκα.

1778: Ο Άγγλος πλοίαρχος Τζέιμς Κουκ ανακαλύπτει τα νησιά της Χαβάης και τα ονομάζει Σάντουιτς.

Αποκριάτικες εκδηλώσεις και φέτος από τον τον Πολιτιστικό Σύλλογο Άστρους

Άρχισαν είδη οι ετοιμασίες για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Άστρους,με βασική εκδήλωση το ΑΣΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ  που θα διεξαχθεί        το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου το απόγευμα στην κεντρική πλατεία.

Συμμετοχές-ομάδες, στα τηλέφωνα:

Κοπή πίτας του Συλλόγου των απανταχού φίλων του Παραλίου Άστρους-Κυνουρίας

Ο Πολιτιστικός “Σύλλογος  των Απανταχού Φίλων του Παραλίου Άστρους- Κυνουρίας” σας προσκαλεί στην κοπή της  πίτας του, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21η Ιανουαρίου 2018 και ώρα 11:00  π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων (ισόγειο) του Διοικητηρίου Παραλίου Άστρους.

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Κυνηγετικής ομάδας του Βαγγέλη Σαμαρτζή (pics)

Η Κυνηγετική ομάδα του προέδρου του Κυνηγετικού Συλλόγου Άστρους, Βαγγέλη Σαμαρτζή έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της το Σάββατο στις 13/01/2018 στου ''Κάπελα'' στον Άγιο Ανδρέα.

Θόδωρος Βαρίκος: Πάμε καλά στην περιοχή μας

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ  ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΝΙΚΗ… ΣΤΗ ΞΗΡΑ

Όπως είχα γράψει και στο τελευταίο μου κείμενο,  και σας είχα προειδεάσει, το 2017-2018, θα είναι καλή διετία για την περιοχή μας---όσο για τη χώρα, θα τα πούμε άλλη φορά.