Συναυλία με «Locomondo» και «Κίτρινα Ποδήλατα» τον Αύγουστο στο Παράλιο Άστρος

Ο Αχιλλέας διοργανώνει μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία με τα γνωστά συγκροτήματα τους «Locomondo» και τα «Κίτρινα Ποδήλατα» στις 13 Αύγουστο στο γήπεδο του Παραλίου Άστρους σε μια μοναδική μουσική βραδιά.

Οι Locomondo και τα Κίτρινα Ποδήλατα έρχονται στο Παράλιο Άστρος

Το 1st Annual Paralio Astros...

Τι έρχεται μετά το επιτυχημένο Πολιτιστικό Καλοκαίρι στο δήμο μας (vid)

Ο δήμος Βόρειας Κυνουρίας ξεπέρασε τον εαυτό του φέτος, χαρίζοντας στους δημότες αλλά και στους επισκέπτες του ένα πλούσιο Πολιτιστικό Καλοκαίρι. 
Θερινό σινεμά, φεστιβάλ γευσιγνωσίας και Τσακωνιάς και μεγάλες συναυλίες είναι μόνο λίγες από τις εκδηλώσεις που είδαμε να διοργανώνονται. 
Η κάμερα...

Συναυλίες, φεστιβάλ, θερινό σινεμά: Τα πάντα είχε το Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου μας

Η πανδημία και οι περιορισμοί που την συνόδευαν τα δυο τελευταία χρόνια είχαν βάλει φρένο στα πάντα. Ο κόσμος είχε κλειστεί στο σπίτι του και του είχαν λείψει οι εκδηλώσεις και οι συγκεντρώσεις με οικογένεια και φίλους. 

Το φετινό καλοκαίρι, που οι περισσότεροι περιορισμοί άρθηκαν, δόθηκε η...

Θερινός Κινηματογράφος στο Άστρος «Μαζί ή τίποτα / In the fade»

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων 2022 του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας συνεχίζονται οι προβολές ταινιών από τον Δημοτικό θερινό κινηματογράφο.

Την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:30 θα προβληθεί η ταινία «Μαζί ή τίποτα / In the  fade» έναντι του Ιδρύματος Ζαφείρη.

Βραβείο γυναικείας ερμηνείας...

Πάμε θερινό σινεμά: «Ραντεβού στο Belle Époque» αυτή την Τετάρτη

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων 2022 του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας συνεχίζονται οι προβολές ταινιών από τον Δημοτικό θερινό κινηματογράφο.

Την Τετάρτη 24 Αυγούστου και ώρα 21:00 στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Παραλίου Άστρους θα προβληθεί η ταινία «Ραντεβού στο Belle Époque».

Ο...

Η Ρένα Μόρφη σε μία μοναδική συναυλία στο Παράλιο Άστρος

Μετά τις sold out εμφανίσεις της στην Αθήνα τον χειμώνα που πέρασε και ενώ ετοιμάζει τα νέα δισκογραφικά της βήματα, η Ρένα Μόρφη θα γιορτάσει μαζί μας την χαρά του φετινού καλοκαιριού παρέα με την μπάντα της και τις ξεσηκωτικές μουσικές τους!

Με την βελούδινη φωνή και την τόσο ξεχωριστή και...

Μουσική βραδιά με την «Ωδική Βοήθεια» στα Δολιανά

Την Τρίτη 9 Αυγούστου και ώρα 21:30 στην πλατεία Δολιανών θα πραγματοποιηθεί μουσική βραδιά με τίτλο «Διαδρομή στο ελληνικό τραγούδι».
Μια βραδιά αφιερωμένη στο έντεχνο και λαϊκό τραγούδι με τη την «Ωδική Βοήθεια».
Η εκδήλωση γίνεται με την υποστήριξη του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας και της Δημοτικής...

Μουσική βραδιά στα Βέρβενα με την Ωδική Βοήθεια

Στις 4 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί μουσική βραδιά με λαϊκό και έντεχνο τραγούδι από την Ωδική Βοήθεια στα Βέρβενα.

Ώρα έναρξης εκδήλωσης στις 21:30.

Είσοδος Ελεύθερη

Το Estella Festival επιστρέφει!

Κάτω από τον έναστρο ουρανό της Βόρειας Κυνουρίας εξερευνά τα κάστρα, τα ιστορικά και αρχαιολογικά σημεία της περιοχής και γιορτάζει με ποιοτικές εκδηλώσεις και εξαιρετικούς καλλιτέχνες, καλώντας μας σε συναυλίες σε έναν αστερισμό υπέροχων σημείων του τόπου.

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας σχεδίασε τις...