Θερινός Κινηματογράφος στο Άστρος «Μαζί ή τίποτα / In the fade»

Δευ, 05/09/2022 - 12:48
Image

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων 2022 του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας συνεχίζονται οι προβολές ταινιών από τον Δημοτικό θερινό κινηματογράφο.

Την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:30 θα προβληθεί η ταινία «Μαζί ή τίποτα / In the  fade» έναντι του Ιδρύματος Ζαφείρη.

Βραβείο γυναικείας ερμηνείας για την Νταϊάν Κρούγκερ στο Φεστιβάλ Καννών.

Χρυσή σφαίρα καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας.

Εμπνευσμένος από μια σειρά δολοφονιών από νεοναζί με θύματα οκτώ Τούρκους, έναν Έλληνα και μια Γερμανίδα αστυνομικό και μία από τις μεγαλύτερες μεταπολεμικές δίκες στην ιστορία της Γερμανίας, ο Φατίχ Ακίν στήνει δεξιοτεχνικά ένα δραματικό θρίλερ που σόκαρε το κοινό του Φεστιβάλ Καννών με το αμφιλεγόμενο αλλά και φοβερά επίκαιρο θέμα του.

Σε μια στιγμή η ζωή της Κάτια αλλάζει για πάντα. Μια βόμβα εκρήγνυται και σκοτώνονται ο σύζυγος και ο μικρός τους γιος. Με τη βοήθεια φίλων και συγγενών, η Κάτια καταφέρνει να αντέξει το σοκ  και να σταθεί και πάλι στα πόδια της. Η αστυνομία συλλαμβάνει δυο υπόπτους . Ένα νεαρό ζευγάρι με νεοναζιστικό ιστορικό. Όμως η αναζήτηση των ενόχων και διαλεύκανση των κινήτρων πίσω από την δίχως νόημα τραγωδία περιπλέκει το πένθος της Κάτια και κρατά ανοιχτές τις πληγές της.

Σκηνοθεσία & Σενάριο: Φατίχ Ακίν

Ηθοποιοί: Νταϊάν Κρούγκερ, Ντένις Μοσκίτο, Γιοχάνες Κρις, Σάμια Σανκρίν, Νούμαν Ακάρ

Διάρκεια: 105 λεπτά

 

Video

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio