Τι απαντά ο Μαντάς στον Καμπύλη για το Κέντρο Υγείας Άστρους

Πέμ, 07/03/2019 - 13:25
Image

Σκληρή απάντηση έδωσε ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Παναγιώτης Μαντάς στον υποψήφιο δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας Γιώργο Καμπύλη στα όσα ο δεύτερος του καταλόγισε σχετικά με τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Άστρους (δείτε ΕΔΩ), κατηγορώντας μάλιστα την αντιπολίτευση ότι κάνει προεκλογικό αγώνα μέσω Facebook.

Η ανακοίνωση-απάντηση του κ. Μαντά έχει ως εξής:

Οι εκλογές πλησιάζουν!

Οι πυροβολισμοί στον αέρα πυκνώνουν και οι αεράτοι δημαγωγοί εμφανίζονται ολοένα και περισσότερο…

Όπως πάντα, είμαστε υπεύθυνοι για την ενημέρωση των δημοτών για τα φλέγοντα και σημαντικά θέματα που απασχολούν τον Δήμο μας και αυτό θα συνεχίσουμε με κάθε κόστος να κάνουμε. Με ένα μόνο μέσο: Την αλήθεια!

Σχετικά με το Κ.Υ. Άστρους, διαβάζω στην ιστοσελίδα της αντιπολίτευσης του Δήμου μας:

• «Θεωρώ ότι ένας Δήμαρχος πρέπει να είναι υπεύθυνος για όλα και δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από αρμοδιότητες και να βρίσκει άλλοθι»…
Επίσης διαβάζω:
• «Περιμένουμε να μάθουμε από τον Δήμαρχο, γιατί δεν προχώρησε η υλοποίηση της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου, Παναρκαδικού Νοσοκομείου και Κ.Υ. Άστρους για την αξιοποίηση του ασθενοφόρου που δωρίστηκε στον Δήμο μας και παραμένει έως σήμερα παρκαρισμένο».
Τέλος, διαβάζω την 234/2016 απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου, και συγκεκριμένα την παράγραφο 3 του αποφασιστικού μέρους:
• «Ορίζει τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Καμπύλη Γεώργιο του Δημητρίου, ως τακτικό μέλος της τριμελούς Επιτροπής Παρακολούθησης της εκτέλεσης του έργου και εποπτείας όλων των όρων της προγραμματικής σύμβασης, με αναπληρωτή του, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Βλάχο Χρήστο του Παναγιώτη».

 

Η φωτογραφία των δύο εκ των τριών μελών της επιτροπής παρακολούθησης της προγραμματικής σύμβασης, που βρίσκεται κάτω από το κείμενο, δηλαδή του εκπρόσωπου του Δήμου κ. Γ. Καμπύλη και της εκπροσώπου της 6ης ΥΠΕ, κ. Π. Περδικάκη μιλά από μόνη της.
 

Το τι συζήτησαν, δεν θα το μάθουμε ποτέ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν συζήτησαν για πιθανές ενέργειες που αφορούν τη συγκεκριμένη προγραμματική σύμβαση γιατί ρωτούν τον Δήμαρχο αυτά που οι ίδιοι είναι υπεύθυνοι να απαντήσουν, να οργανώσουν και να πράξουν, τρία χρόνια τώρα…
 

Επειδή εγώ:
1. Δεν κρύβομαι πίσω από αρμοδιότητες,
2. Δεν ψάχνω για άλλοθι,
3. Αισθάνομαι υπεύθυνος για όλα, ακόμα και για αυτά που είναι υπεύθυνοι άλλοι,
4. Καθησυχάζω την αντιπολίτευση ότι δεν πρόκειται να διαφημίσω ως «κατόπιν ενεργειών μου» ό,τι έκανα από την πλευρά μου για τη στελέχωση του Κ.Υ. Άστρους με οδηγούς,

 

Και τέλος, απλά επειδή:
 

Δεν έχω μάθει να καπηλεύομαι με φωτογραφίες, σχόλια και οποιονδήποτε άλλον «πρόσφορο» τρόπο, την Υγεία και την Παιδεία για προεκλογικούς σκοπούς,
 

Θα απαντήσω με στοιχεία και έγγραφα στην ιστοσελίδα της Δημοτικής παράταξης Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πολιτών, για τις δικές μου, μέχρι σήμερα, ενέργειες ακόμα και αν αυτό όφειλε με βάση τον ορισμό και τις αρμοδιότητές της, να το έχει ήδη κάνει η κοινή επιτροπή παρακολούθησης της σύμβασης.
 

Αλλά είπαμε… αυτή κάνει προεκλογικό αγώνα μέσω F/B…

Σχόλια επισκεπτών

Δήμαρχε πολύ φοβάμαι οτι αυτά που με ευκολία εκστομίζεις και προσάπτεις στον αντιπαλό σου χαρακτηρίζουν κυρίως εσένα.
Είσαι μαλωμένος με την αλήθεια.
«Αεράτος Δημαγωγός» θα σου ταίριαζε γάντι ως χαρακτηρισμός.
Εισαι ο μετρ της κωλοτούμπας.
Μην κατηγορείς τους άλλους για πολιτική απο το fb μιας και είσαι ο πρώτος διδάξας και μανούλα στο μαγείρεμα και στην προπαγάνδα.
Θα μπορούσα να σου πω και άλλα.
Και θα στα πω και από κοντά γιατί προσπαθείς να κρύβεσαι πίσω από το δάκτυλό σου αλλά δεν γίνεται.
Το κακό ξέρεις ποιό είναι; Οτι δεν υπάρχει μια άλλη σοβαρή πρόταση κάποιος που θα καταφέρει να γκρεμίσει το χάρτινο πύργο των ψεμμάτων και της ματαιοδοξίας σου.Κρίμα για τον τόπο!!!

Κατά την επίσκεψή μου στο δημαρχείο, είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με τον δήμαρχο, όπου με ενημέρωσε τι πρέπει να κάνω και τι πρέπει να λέω για να μην πέφτω συνέχεια σε τέτοια λάθη!
Η μια ώρα δεν ήταν αρκετή! Το μάθημα θα συνεχιστεί 4 χρόνια από τα έδρανα της αντιπολίτευσης!!!

Με όλα αυτά τα σχόλια που βλέπω πραγματικά ......ο σημερινός δήμαρχος δεν με πείθει ότι όσο λέει είναι αλήθεια!!!!!!Ο καμπύλης επίσκεψη έκανε είδε κάποια προβλήματα που υπάρχουν εδώ και πολλά χρόνια και τα ανέφερε που το κακό.....δεν βλέπω να λέει κάπου ψέματα!!!!όσο πάει μου κερδίζει την εμπιστοσύνη....Τάκη ας αναλάβει και κανένας άλλος και στις επόμενες εκλογές εδώ είμαστε για τον κρίνουμε!!!!!

Τό λυπηρό είναι ότι επώνυμα δέν γράφει κανείς τήν άποψη του καθώς επικρατεί τό αίσθημα τού φόβου στήν περιοχή μας καί αυτό σημαίνει έλειψη διαλόγου καί δημοκρατίας.Αλήθεια φοβάστε κάτι ή κάποιους?(Απορώ επίσης μέ τήν αδράνεια τών έν ενεργεία δημοτικών συμβούλων μας όλων τών παρατάξεων πού θέλουν νά ξαναδιεκδικήσουν τήν επανεκλογή τους. Δέν παρεμβαίνουν δημόσια καί επώνυμα πουθενά ούτε κάν γία θέματα καθημερινότητας).Σχετικά μέ τήν συγκεκριμένη αντιπαράθεση τών Δύο υποψηφίων Δημάρχων του δήμου μας καλό θά ήταν τά δημόσια αγαθά(παιδεία,υγεία) να μείνουν έξω απο τόν προεκλογικό στίβο καί η εξαιρετική διευθύντρια του Κεντρου Υγείας Αστρουςκ Περδικάκη να μάς διαφωτίσει σαν αρμόδια επι των θεμάτων αυτών μέ δηλώσεις της.Όλοι έχουν δικαίωμα ανάλογα με τόν θεσμικό τους ρόλο να παρεμβαίνουν καί να ενημερώνουν τούς πολίτες αρκεί να τό κάνουν δίκαια καί σωστά.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio