Επίσκεψη Γ. Καμπύλη στο Κέντρο Υγείας Άστρους

Τρί, 05/03/2019 - 19:20
Image

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας και επικεφαλής της νέας δημοτικής παράταξης «Πρωτοβουλία Αλλαγής» Γιώργος Καμπύλης επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Άστρους και συνάντησε την Διευθύντρια κυρία Περδικάκη Πηγή. 

Μίλησαν και για την έλλειψη οδηγών ασθενοφόρου.

Ο κ. Καμπύλης έγραψε για την επίσκεψη αυτή:

"Από την επίσκεψή μου στο Κέντρο Υγείας Άστρους όπου είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με την Διευθύντρια κυρία Περδικάκη Πηγή. Είναι υποχρέωση της εκάστοτε Δημοτικής αρχής να συνεργάζεται και να συνεισφέρει στη μονάδα υγείας της περιοχής μας.

Περιμένουμε να μάθουμε από τον Δήμαρχο, γιατί δεν προχώρησε η υλοποίηση της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου, Παναρκαδικού Νοσοκομείου και Κ.Υ Άστρους για την αξιοποίηση του ασθενοφόρου που δωρίστηκε στον Δήμο μας και παραμένει έως σήμερα παρκαρισμένο. Γνωστό είναι άλλωστε και το μείζον πρόβλημα της έλλειψης οδηγών ασθενοφόρου. Ελπίζουμε η προ μηνών επίσκεψή μας στο Υπουργείο, ύστερα από πρωτοβουλία του Συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Άστρους, αλλά και οι μετέπειτα ενέργειες της Διευθύντριας να αποδώσουν επιτέλους καρπούς. Θεωρώ ότι ένας Δήμαρχος πρέπει να είναι υπεύθυνος για όλα και δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από αρμοδιότητες και να βρίσκει άλλοθι.

Η υγεία είναι ο μεγαλύτερος πλούτος για τον άνθρωπο. "

 

Σχόλια επισκεπτών

Δε σου είπε Γιώργο η κ. Περδικάκη ότι ο δήμαρχος έχει προσφέρει έναν οδηγό του δήμου για την πρωινή βάρδια;Οτι ηλεκτρολόγοι και υδραυλικοί του δήμου βοηθούν όπου μπορούν στη συντήρηση του κτιρίου;Ότι ο Δήμος βοήθησε με 15000€ στην αγορά του ασθενοφόρου δίνοντας τεράστια ώθηση στο έργο του συλλόγου ΦΚΥΑ.Για βόλτα πηγές ή μήπως για να τη πείσεις να κατέβει υποψήφια;

Όταν σου τύχει επεισόδιο να μην υπάρχει ασθνεφόρο , όπως έχει γίνει επανειλημένως , και όπως βλέπω ξέχασε ο Γιώργος να πάρει την άδεις σου που θα πάει . Κάλεσέ τον να του δώσεις το οκ ! και να του πεις στα τέσσερα σαν κάτι άλλους .

ΠΑΤΟΣ.......
Η αντιπολίτευση έχει βγάλει τα μεγάλα της όπλα.

Αμόρφωτοι άνθρωποι που δεν μπορούν να αρθρώσουν σωστά μια λέξη κατακλύζουν το διαδίκτυο.

Δήθεν ερευνητές της πλάκας που αφού καθυβρίζουν για μήνες περιμένουν τώρα να μάθουν την αλήθεια (Λιμάνι Παραλίου).

Λασπολόγοι που συνεχώς διαψεύδονται από την πραγματικότητα(Πάρνωνας).

Κινδυνολόγοι (δεν υπάρχουν προγράμματα,δεν έχει το κράτος λεφτά) της κακιάς ώρας.

Εκβιαστές με συνεχείς απειλές και υπονοούμενα.

Και όλοι αυτοί φιλοδοξούν να μας κυβερνήσουν.Η κρίση των πολιτών θα τους τοποθετήσει εκεί που τους πρέπει...
Στον ΠΑΤΟ.....

Ο ΜΑΝΤΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΑΝΤΖΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΕΔΩΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ!!! ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ.
ΕΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΜΑΝΤΑΣ-ΣΚΑΝΤΖΟΣ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΑΡΝΩΝΑ ΑΕ.

Eπίσης ο τσιγγούνης ο Μαντάς τα 23 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ που έχει βγάλει τους τελευταίους μήνες ,τα έχει πάρει όλα από το κράτος,την Ε.Ε.,την περιφέρεια κτλ.Ούτε ενα ευρώ ο αλήτης δεν έχει βάλει από την τσέπη του.

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ .........Επίσης ο τσιγκούνης τα 23 εκατομμύρια ευρώ .................... ............................................................ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΑΝΑΒΑΛΟΥ Η ΤΟΥ ΚΟΜΒΟΥ ΤΗΣ ΡΑΧΟΥΛΑΣ ;

Προς τον κύριο ΙΟL.
Όχι μεγάλε,δεν είναι μέσα του Αναβάλου.Θα χρειαστεί να περιμένεις λίγο.
Για τον κόμβο μάλλον θα αστειέυεσε...
Το μόνο σίγουρο είναι ότι είσαι βαθια νυχτωμένος και ανενημέρωτος.Αυτό όμως δε σε σταματάει από το να έχεις γνώμη για όλα και να ειρωνεύεσε κι όλας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio