Καρναβάλι Κορακοβουνίου 2019: «Περί Ορέξεως... Πλακόπιτα...»

Το φημισμένο πλέον Καρναβάλι Κορακοβουνίου όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα πραγματοποποιηθεί την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019 στις 19:30.

Καρναβαλιστές και άρματα θα παρελάσουν στην κεντρική πλατεία Κορακοβουνίου και μετά θα ακολουθήσει χορός γύρω από την φλεγόμενη ελιά, σήμα κατατεθέν πλέον και θα μοι...

Καρναβάλι Κορακοβουνίου 2019 - Εκδήλωση Ενδιαφέροντος για την συμμετοχή Συλλόγων – Φορέων – Ομάδων – Ιδιωτών

Σας γνωστοποιούμε ότι στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Αποκριάς που θα πραγματοποιηθούν στο Κορακοβούνι στις 10 Μαρτιου 2019 και ώρα 19:30 ο Α.Ε.Ε.Σ Κορακοβουνίου απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους Φορείς (Πολιτιστικούς – Αθλητικούς Συλλόγους, Φορείς, Ομάδες, Ιδιώτες) του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας να συμ...

Παραμονή του Αγίου Χαραλάμπους στο Μετόχι της Ι.Μ Μαλεβής, Άγιο Χαράλαμπο στο Κορακοβούνι

Με την δέουσα μεγαλοπρέπεια και κατάνυξη εορτάστηκε και φέτος ο πανηγυρικός εσπερινός Παραμονή του Αγίου Χαραλάμπους στο μετόχι της Ιεράς Μονής Μαλεβής, Άγιο Χαράλαμπο στο Κορακοβούνι Αρκαδίας.

Αρκετοί πιστοί παρευρέθηκαν στο Μετόχι όπου χοροστατούντος του Ιερέα Κωνσταντίνου Σαμαρτζή, του Ιερέα Πέτρ...

Καρναβάλι Κορακοβουνίου 2019. Ανακοίνωση του Α.Ε.Ε.Σ.Κ για την συντονιστική επιτροπή

Ο Α.Ε.Ε.Σ Κορακοβουνίου ανακοινώνει ότι ορίστηκε η συντονιστική επιτροπή στην οποία μπορεί να απευθύνεται όποιος επιθυμεί να δηλώσει συμμετοχή στη γιορτή της αποκριάς και του φημισμένου Καρναβαλιού Κορακοβουνίου που κορυφώνεται φέτος στις 10 Μαρτίου και αποτελείται από τα μέλη:

 

► Κουρμπέλη Αγγελ...

Αποκόλληση βράχου στον δρόμο για το Ορεινό Κορακοβούνι (pics)

Ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είναι οι οδηγοί προς το Ορεινό Κορακοβούνι καθώς ένας τεράστιος βράχος αποκολλήθηκε από το βουνό και έχει κλείσει μεγάλο τμήμα του δρόμου προς Ορεινό Κορακοβούνι.

Στο σημείο έσπευσε αμέσως και έκανε αυτοψία ο αντιδήμαρχος κ.Ιωάννης Χονδρολέος και όπως ενημερωθήκαμε...

Βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων Παραλίου Άστρους και Κορακοβουνίου

Η κατασκευή και ανακατασκευή γηπέδων της Βόρειας Κυνουρίας συζητήθηκε στα θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης  στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την Τρίτη 29 Ιανουαρίου στο  Άστρος.

Ο πρόεδρος του ΔΣ άνοιξε την συζήτηση του θέματος αναφέροντας ότι ο πρέπει να γίνει υποβολή πρότασης για την ένταξ...

Η κοπή της πίτας του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας & του Α.Ε.Ε.Σ.Κ στο Κορακοβούνι (photo&video)

Πραγματοποιήθηκε όπως κάθε χρόνο μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας του πολιούχου Αγίου Βασιλείου στο Κορακοβούνι, η κοπή της πίτας του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας και του Αθλητικού Εκπολιτιστικού Επιμορφωτικού Συλλόγου Κορακοβουνίου στο κοινοτικό κατάστημα του Δήμου.

 Το παρών έδωσε αρκετός κόσμος, με...

Τον προστάτη του Άγιο Βασίλειο εορτάζει το Κορακοβούνι

Τον προστάτη του Άγιο Βασίλειο εορτάζει το Κορακοβούνι την Δευτέρα 31-12-2018 παραμονή της εορτής, και την Τρίτη 1-1-2019 ανήμερα της εορτής του, στον τρισυπόστατο Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου-Αγίου Γεωργίου και Αγίας Βαρβάρας στην πλατεία του Κορακοβουνίου.


 Την παραμονή της εορτής, στις 18:30 θα τελ...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χοροεσπερίδα του Α.Ε.Ε.Σ.Κορακοβουνίου (pics,vid)

Λίγες ημέρες έμειναν, ημέρες γιορτινές πριν να αποχαιρετήσουμε το 2018 και κάλως να ορίσουμε το νέο έτος με αισιοδοξία και ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον. Το ίδιο μήνυμα ήθελε να προωθήσει ο Α.Ε.Ε.Σύλλογος Κορακοβουνίου, στην τελευταία εορταστική εκδήλωση για το 2018. που πραγματοποίησε χθες (σ.σ. Π...

Την παραίτηση του υπέβαλε ο προπονητής Δημήτρης Κόλλιας στο Κορακοβούνι

Ο Α.Ε.Ε.Σ. Κορακοβουνίου ενημερώνει τους φιλάθλους μας ότι ο προπονητής Δημήτρης Κόλλιας υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους. Η παραίτησή του έγινε δεκτή. 
Ο Δημήτρης Κόλλιας προσέφερε τις υπηρεσίες του στο Σύλλογό μας για 1.5 χρόνο συμβάλοντας τα μέγιστα στην αναδιοργάνωση τόσο του ανδ...