Από το Άστρος η σκυτάλη πάει στο Κορακοβούνι με καρναβάλι… «περί ορέξεως κολοκυθόπιτα»

Κυρ, 17/03/2024 - 10:43
Image

Συγχαρητήρια στο Αστρινό Καρναβάλι από το Κορακοβούνι - Κάλεσμα στο καρακοβουνίτικο "περί ορέξεως κολοκυθόπιτα" Καρναβάλι!

Πολυπληθέστατη η συμμετοχή του Κορακοβουνιου στο πετυχημένο αστρινο καρναβάλι! Πάνω από 100 καρναβαλιστές συμμετείχαν στα δύο άρματα του Συλλόγου (ΑΕΕΣ), στις Συννεφουλες και στους Πλανήτες. Παράλληλα η ανεξάρτητη ομάδα των Hot Dog ήταν βασικά νεαρά παιδιά από το χωριό μας, ενώ και άλλοι συγχωριανοι βρίσκονταν διάσπαρτοι σε άλλα άρματα.

Όλα τα χωριά, οι Σύλλογοι και οι Κοινότητες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, αφού τα άρματα ήταν εντυπωσιακά και μαρτυρούσαν τον κόπο και το μεράκι όλης της περιοχής.Μπραβο σε όλους για τη ζωντάνια και τον ρυθμό που φέρατε και φέτος!

Ο ΑΕΕΣ Κορακοβουνιου συγχαίρει τους διοργανωτές για την άψογη εκδήλωση!

Ελπίζουμε όλοι να έχετε πάρει δυνάμεις, γιατί απόψε το βράδυ στις 7 σας περιμένουμε στην πλατεία του Κορακοβουνιου, "για να καεί το πελεκουδι" με κέφι, γλέντι και χορό μέχρι πρωίας!

Το κούτσουρο στήθηκε, οι πλακοπιτες και οι κολοκυθόπιτες έχουν αρχίσει να μοσχομυριζουν σε όλο το Κορακοβουνι, οι ψησταριές γυαλίζουν και τα κάρβουνα περιμένουν!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio