Σε ρυθμούς Χριστουγέννων η Βόρεια Κυνουρία (pics)

Προετοιμάζεται ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας ενόψει των Χριστουγέννων. Τα φωτάκια έχουν ήδη ανάψει στους κεντρικούς δρόμους του δήμου.

Γεγονός είναι ότι φέτος το Άστρος, ο Άγιος Ανδρέας, το Παράλιο Άστρος, η Μελιγού και το Ξηροπήγαδο έχουν στολιστεί με φωτάκια και ελατάκια με τους κατοίκους, τους...

Εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου στη Μελιγού (pics)

Στην Μελιγού τελέστηκε Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου και στην πορεία Επιμνημόσυνη Δέηση στο μνημείο πεσόντων και κατάθεση στεφάνων από τον κ. Καμπύλη Κωνσταντίνο εκ μέρους της δημοτικής αρχής, από τον πρόεδρο της Τ.Κ. Μελιγούς κ. Παναγιώτη Καμπύλη καθώς και από εκπροσώπους των Συλλόγων του...

Αποκατάσταση δημοτικού σχολείου Μελιγούς και μετατροπή σε πολυχώρο δραστηριοτήτων

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας θα προβεί στη διαδικασία δημόσιας ηλεκτρονικής κλήρωσης μέσω του ηλεκτρονικού μητρώου μελών επιτροπών διαδικασιών σύναψης δημοσίων συμβάσεων έργων, μελετών και παροχής τεχνικών και λοιπών συναφών επιστημονικών υπηρεσιών (ΜηΜΕΔ) για την επιλογή τεχνικών υπαλλήλων [δύο (2)...

Ορισμός αναπληρωτή Προέδρου Κοινότητας Μελιγούς

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Κοινότητας Μελιγούς ορίζει ως Αναπληρωτή Πρόεδρο της Κοινότητας Μελιγούς, όταν απουσιάζει ή κωλύεται, το μέλος του Συμβουλίου της Κοινότητας, κ.Σκαρπέλο Παναγιώτη του Γεωργίου.

Η παρούσα απόφαση να αναρτηθεί στο Δημαρχείο, στην έδρα της Κοινότητας, στο πρόγραμμα...

Μεγάλο Πανηγύρι παραμονή του Προδρόμου στη Μελιγού (pics,vid)

Παραμονή του Προδρόμου χθες και όπως κάθε χρόνο η Μελιγού υποδέχτηκε κατοίκους και επισκέπτες για τον εσπερινό στο ναό του Ιωάννη του Προδρόμου, στην πλατεία και στο πανηγύρι που οργάνωσε ο Ερμής Μελιγούς .

Φαγητό, ποτό, ζωντανή μουσική και γλέντι που κράτησε μέχρι το πρωί σε μια βραδιά με πολύ...

Εσπερινός στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Μελιγούς (pics)

Με κάθε λαμπρότητα τελέστηκε ο Εσπερινός στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Μελιγούς από ιερείς της περιοχής μας. Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στον Πολιούχο Άγιο της Μελιγούς.

Ανάμεσα τους ο νεοεκλεγείς δήμαρχος κ. Καμπύλης, δημοτικοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Ράλλιος και ο νεοεκλεγείς...

Φωτιά δίπλα σε σπίτια στην Μελιγού - Άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής

Σωτήρια αποδείχθηκε η άμεση επέμβαση του οχήματος περιπολίας του Πυροσβεστικού κλιμακίου Άστρους σήμερα το μεσημέρι στην Μελιγού, καθώς πρόλαβε φωτιά που ξέσπασε σε αγρόκτημα δίπλα σε σπίτια.

Ταυτόχρονα στο ίδιο σημείο ήταν σταθμευμένο και Ι.Χ. το οποίο υπέστη υλικές ζημιές

Το διασκέδασαν με την καρδιά τους στην Ορεινή Μελιγού (vid)

Το διασκέδασαν με τη καρδιά τους όλοι όσοι βρέθηκαν στην Ορεινή Μελιγού την Παρασκευή 2 Αυγούστου, σε ένα γλέντι με έντεχνα, λαϊκά και ρεμπέτικα, σε συνδιοργάνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Φίλων Ορεινής Μελιγούς και του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Δείτε βίντεο από τον λογαριασμό του συλλόγου στο...