Σοβαρό τροχαίο με πεζό στην Μελιγού

Τρί, 19/12/2023 - 16:45
Image

Ένα σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 19 Δεκεμβρίου στη Μελιγού όταν αυτοκίνητο χτύπησε ;άνδρα που κινείτο πεζός

Η σφοδρότητα του χτυπήματος σύμφωνα με πληροφορίες μας ήταν έντονη με τον άνδρα να τραυματίζεται σοβαρά και να μεταφέρεται στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.

Να σημειωθεί εδώ πως παρά τον σοβαρό τραυματισμό του είναι εκτός κινδύνου.

Σχόλια επισκεπτών

Ευτυχώς η δημοτική αρχή φροντίζει για την ασφάλεια των πεζών!!!! Καινούρια πεζοδρόμια.,φωτισμός άπλετος, φωτισμός υποθαλάσσιος για να βλέπουν τα ψάρια και να αποφεύγουν τις βάρκες και άλλα πολλά!!!!!

Τη εννοείται κ ότι υπάρχει καί τό Βίντεο ντοκιμαντέρ γύριζαν ? Έγινε ένα ατύχημα ποιός φταίει θα το μάθουμε εμείς να ευχηθούμε περαστικά στον άνθρωπο σκεφτείτε καί τόν άνθρωπο πού προκάλεσε το ατύχημα

Βασίλη 26/12/2023-23:21 εννοούμε το βίντεο από κάμερα μάλιστα υψηλής ευκρίνειας παρακείμενου καταστήματος που δείχνει με συγκλονιστικές λεπτομέρειες όλο το πλάνο -χρονικό του συμβάντος. Ελπίζουμε να έχει τεθεί στη διάθεση των αρμοδίων αρχών. Και κλείνω την παρούσα ανάρτηση θέλω να πω ότι σκέφτομαι και το θύμα και την οδηγό αναλογικά με την ευθύνη του καθενός,τις περιστάσεις αλλά και άλλες παραμέτρους σκέψεων και εκτιμήσεών μου.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio