«Στον πάγο» τα έργα στο γήπεδο της Μελιγούς - Τι απαντά ο Μ. Σκαντζός

Παρ, 01/12/2023 - 10:08
Image
Τα έργα που αφορούν στον αθλητισμό αποτελούν μία από τις πρώτες προτεραιότητες τόσο της Περιφέρειας Πελοποννήσου όσο και των Δήμων της Αρκαδίας. Οι ομάδες και οι αθλητικοί σύλλογοι βασίζονται στις υποδομές των αθλητικών χώρων και των γηπέδων. Υπό αυτό το πρίσμα, όταν υπάρχουν προσκόμματα, οι λόγοι για τους οποίους σταματούν τα έργα, πρέπει να διευκρινίζονται και τα όποια εμπόδια πρέπει να ξεπερνιούνται.
 
Ο εντεταλμένος Αθλητισμού Δήμος Βόρειας Κυνουρίας Γιάννης Δαλιάνης προχώρησε σε μια ανάρτηση σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία αναφέρει ότι το έργο της εξέδρας στο Δημοτικό Γήπεδο Μελιγούς έχει ουσιαστικά «παγώσει». Ο κ. Δαλιάνης αναφέρει:
 
«Επειδή πολλά έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για την περιβόητη εξέδρα στο Δημοτικό Γήπεδο Μελιγούς οφείλω να ενημερώσω άπαντες ότι το συγκεκριμένο έργο με την υπ αριθμόν οικοδ Άδεια 368075/2022 και με την υπ αριθμόν αναθεώρηση της για τεχνικούς τυπικούς λόγους την 1.9ου 2023 (ΑΑ πράξη 785445) και αυτό έγινε επειδή η τεχνική υπηρεσία μας λειτουργεί  άκρως επαγγελματικά ,ξαφνικά έχει παγώσει, και στην ΤΡΙΠΟΛΗ και στην Περιφέρεια κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι ο φίλαθλος κόσμος δεν χρωστάει κάτι στο να ταλαιπωρείται και να μην μπορούν να κάτσουν ανθρώπινα σε ένα δημοτικό Γήπεδο καθώς  όλοι οι εμπλεκόμενοι το 2020 σε συνάντηση μας στο συγκεκριμένο χώρο είχαμε αποφασίσει να γίνει η εξέδρα.

Παρακαλώ & προκαλώ προς κάθε κατεύθυνση  αυτούς που καθυστερούν να μας εξηγήσουν δημόσια γιατί το έργο αυτό δεν έχει τελειώσει ακόμα.
Το θέμα δεν είναι να πέφτουν οι μάσκες.
Το θέμα είναι να αναβαθμιστεί το αθλητικό και ποδοσφαιρικό προϊόν της περιοχής μας.
Αφήστε τις Ίντριγκες

Αρκετά..»
 
Σε επικοινωνία που είχαμε με τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Μανώλη Σκαντζό, πληροφορηθήκαμε ότι ο ίδιος είναι ενήμερος και ότι υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα με την άδεια. Όπως μας είπε ο ίδιος, θα γνωρίζει περισσότερα τη Δευτέρα, καθώς έχει μια συνάντηση για το θέμα με την Τεχνική Υπηρεσία.

Σχόλια επισκεπτών

Την απάντηση αυτή την πάιρνουμε εδω και 4 μήνες από την περιφέρεια! 'Εχουμε ζητήσει χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης έργου και δεν μας έχουν απαντήσει ποτέ με ακριβές χρονοδιάγραμμα! Μας πηγαίνουν από τον Άννα στον Καϊάφα και αντίστροφα! Δήμος προς Περιφέρεια και αντιστρόφως.
Εμείς αυτό που ζητούμε σαν χωρίο αλλά και σαν σύλλογος που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστει στα ποδοσφαιρικά δρώμενα, είναι το αυτονόητο να κατασκευαστεί η κερκίδα άμεσα!
Διότι 3 και χρόνια ακούμε τα ότι το έργο τελειώνει και έργο δε βλέπουμε!
Επενδύουμε στο ποδόσφαιρο και είμαστε το μόνο χωριό που δεν έχουν γίνει έργα εδώ και πολλά χρόνια!

Έγινε Αναθεώρηση της άδειας για Τεχνικούς τυπικούς λόγους τον 9ο του 23 Ο κ Σκαντζος απάντησε γνωρίζει το θέμα αλλά θα απάντηση την Δευτέρα διότι έχει συνάντηση με τον Τεχν Υπηρεσία τη Δευτέρα αλήθεια εάν Ο κ Δαλιάνης δεν έγραφε αυτά πού έγραψε πόσες Δεύτερες θα περνούσαν ακόμα? Μπράβο Γιανναρα ας παίρνει θέση καί Ο Δήμαρχος περίμενε το Γιάννη ως Αρμόδιο ΧαΧαας γελάσω εσείς κ Σκαντζε θα ολοκληρώσετε το Έργο Σταυροδρόμι Ραχούλα μελέτες έχουν γίνει θα φέρετε τα νερά Αναβάλου που μας λέγατε επί Δημαρχίας σας η προηγείται Ο Μύλος στον Αγ Ανδρέα για όλα αυτά θα ενημερωθείτε τη Δευτέρα ? Γιατί δεν έχετε επισκευθεί το Μουσείο Άστρους? είναι κλειστό ? Εσείς θα το ανοίγατε μας τσαμπουναγατε ότι δεν λέμε λόγια ότι λέμε το κάνουμε θέλουμε και μία ενημέρωση εάν γνωρίζετε η Περιφέρεια θα πάει Καλαμάτα

Ως κάτοικος του Δ Β Κυνουρίας ρωτάω θα πληρώσουμε τον εργολάβο για την καθυστέρηση που υπάρχει στο έργο ναι η όχι κ Σκαντζε θα υπάρχουν ευθύνες θα πάνε Ναύπλιο όσοι ευθύνονται όπως γινόταν παλαιότερα καί όπως Ορίζει Ο Νόμος Ο κ Κικίλιας είπε θα τηρηθούν οι Νόμοι

Ως κάτοικος του Δ Β Κυνουρίας ρωτάω θα πληρώσουμε τον εργολάβο για την καθυστέρηση που υπάρχει στο έργο ναι η όχι κ Σκαντζε θα υπάρχουν ευθύνες θα πάνε Ναύπλιο όσοι ευθύνονται όπως γινόταν παλαιότερα καί όπως Ορίζει Ο Νόμος Ο κ Κικίλιας είπε θα τηρηθούν οι Νόμοι

16:28.Αφου πυστευεις ότι στο χωριό μου θα το έκανε άμεσα,πεσμου σε παρακαλώ τι ακριβώς έχει κάνει ο Σκαντζός για αυτό το χωριό;;Τίποτα,μα τίποτα όμως!!!Και το ξέρουνε όλοι!!Μην λέμε ότι θέλουμε,ούτε μας κοίταξε!!!

Μας κοροϊδεύουν κανονικά και Δήμος και περιφέρεια ! Το θέμα είναι ότι δεν κουμπώνουν η μελέτη για τα τσιμέντα ! Και η μελέτη για την κερκίδα ! Άρα ο εργολάβος θέλει περισσότερα λεφτά για φτιάξει πάνω σε αυτή τη βάση και όχι σε flat ! Ας βγουν να το πουν !

Δεν είναι τίποτα παιδιά όλα θα τα φτιάξουμε.ο εργολάβος θα παραδώσει το έργο μαζί με τον παιδικό σταθμό που έπρεπε να παραδοθεί από τον καλοκαίρι.κυριε κολοστουμπη σαν υπεύθυνος έχετε να μας πείτε πότε θα τελειώσει και αυτό το έργο η θα πάρει παράταση όπως και το κυνήγι στον αγριόχοιροι???

Αυτά Γιαννάκη να τα έλεγες πριν τις εκλογές. Το να ρίχνουμε ευθύνες σε άλλους είναι ότι πιο εύκολο. Ο πρώτος που φταίει είσαι εσύ, αν δεν μπορείς παραιτησου, αυτό βέβαια δείχνει υπευθυνότητα και δε νομίζω ότι την εχεις

Και για να τελειώνουν τα ψέμματα , τα τεχνάσματα και οι γελειότητες και επειδή η κοροιδία και η ασχετοσύνη παραπάει σε τούτη τη περιοχή. Σας αναφέρω οτι η 785445/23 άδεια προβλέπει την ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗΣ ΛΥΟΜΕΝΗΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΛΙΓΟΥΣ, ΔΗΜΟΥ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ. Τι σημαίνει αυτό οτι η άδεια αυτή αφορά ΜΟΝΟ τη βάση από σκυρόδεμα και όχι τη μεταλλική κατασκευή. Θα μπορούσε για παράδειγμα να αναφέρει ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΥ ΣΚΕΠΑΣΤΡΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ. Τέλοσπάντων η άδεια ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ την τοποθέτηση των κερκίδων. Αν τοποθετηθεί θα τοποθετηθεί ΠΑΡΑΝΟΜΑ.... Ποιος λοιπόν παίρνει την ευθύνη? Αυτόν ψάχτε γιατί δεν γίνονται οι ΚΕΡΚΙΔΕΣ. λοιπόν ο εντεταλμένος του θεου θέλει να υπογράψει ο Σκαντζός, ο Σκαντζός θέλει Ο Καμπύλης, ο Καμπύλης θέλει ο Λαμπρόπουλος, ο Λαμπρόπουλος θέλει ο Πτωχός .............

Περιμένουμε σήμερα και την απάντηση...... του κ. Σκατζού........... σχετικά με το άρθρο του astrosnews πάνω στην τοποθέτηση του Γιάννη Δαλιάννη ! Μέχρι τώρα δεν έχουμε λάβει κάτι. Η εργάσιμη μέρα τελειώνει το απόγευμα!
Πάντως το αποφασίζουμε και διατάζουμε του χουντικού πατακού, έχει τελειώσει στην Ελλάδα εδώ και καιρό!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio