Ανεπάρκεια ύδατος λόγω βλάβης στην Κοινότητα Μελιγούς

Τρί, 13/02/2024 - 14:15
Image

Ενημερώνουμε τους κατοίκους της Κοινότητας Μελιγούς, ότι λόγω σοβαρής βλάβης της κοινοτικής  γεώτρησης, υπάρχει μειωμένη ποσότητα ύδατος στην δεξαμενή με αποτέλεσμα τις συχνές διακοπές της υδροδότησης.

Μέχρι την αντικατάσταση της γεώτρησης με τη δημιουργία νέας, και για διάστημα περίπου 10 ημερών, η υδροδότηση της κοινότητας θα καλύπτεται από την πηγή «Αγιώργης» και από συνεχείς μεταφορές ύδατος μέσω υδροφόρων οχημάτων. Το πρόβλημα μπορεί επίσης να επηρεάσει και τον οικισμό Κάτω Κουτρούφων.

Ζητούμε συγνώμη για την ταλαιπωρία.

Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία.

 

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΒΚ

ημ/νία: 13-02-2024

 

Σχόλια επισκεπτών

Αυτό που χωρίς να διαβάζετε όλο το άρθρο καταπιανεστε από μια λέξη και αρχίζετε να φωνασκείτε με ξεπερνά πραγματικά.
Δεν μας δοκιμαζει κάποιος υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την γεώτρηση
Διαβάστε λίγο προσεκτικά πριν αρχίσετε
Όλοι μας ταλαιπωρουμαστε

Πάρτε μια δεξαμενή ρε παιδιά! Στα νησιά έχει κάθε σπίτι. Τι να γίνει δηλαδή . Όπου όλα και αυτό. Αλλιώς τις δεξαμενές από τις ελιές, κουβαδάκια και καλό καλοκαίρι! Οργανωθείτε! Το νερό νεράκι ..

Ας σοβαρευτούμε να δούμε τι θα γίνει! Λύσεις Δήμαρχε! Πόσες υδροφόρες να στείλεις και που πρώτα! Εδώ μέσα στο κορονοιό στο Παράλιο μόνο ´έχουν έρθει 50 οικογένειες, άσε τους τουρίστες. Λύ σεις! Και επειδή άμεσα δε γίνεται, ανακοινώστε ένα μεταβατικό σχέδιο με ημερομηνίες δεσμευτικές να έχει ο κόσμος κάτι να περιμένει και για το μεσοδιάστημα ενημέρωση πως να αντιμετωπίσουν τη κατάσταση πρακτικά μόνιμοι κάτοικοι και τουρίστες! Το να βάλει ο καθένας στο μπαλκόνι του βαρέλι και κουβαδάκι ναι είναι μία λύση αλλά να το κάνει ξέροντας ότι δε θα είναι για πάντα. Ο κόσμος προχωράει, στα 200 χλμ από την Αθήνα είμαστε! Αν μέσα σε 2 θητείες δεν έχετε καταφέρει η Δημοτική αρχή να λύσετε το θέμα του νερού, τι να συζητάμε .. τα αυτονόητα τώρα;

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio