Εργασίες καθαρισμού γύρω από το Θέατρο Παραλίου Άστρους (pics)

Συνεχίζονται οι καθαρισμοί στον Δήμο.

Σειρά σήμερα είχε το Παράλιο Άστρος με τα συνεργεία του Δήμου να καθαρίζουν από νωρίς την περιοχή γύρω από το θέατρο και το αλσύλλιο του Προφήτη Ηλία και του Φάρου.

 

Σύλληψη 40χρονου στο Παράλιο Άστρος για ανυποταξία

Συνελήφθη, σήμερα (24.11.2019) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Παράλιο Άστρος Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόρειας Κυνουρίας, 40χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Εισαγγελέα Ναυτοδικείου Πειραιώς, για ανυποταξία.

Μια πέτρινη ελληνική σημαία στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στο Παράλιο Άστρος (pics)

Το γαλάζιο και το λευκό είναι τα χρώματα της πατρίδας μας και της σημαίας μας, του εθνικού μας συμβόλου. Οι κάτοικοι στο Παράλιο Άστρος έφτιαξαν με πέτρες τις οποίες χρωμάτισαν μια ελληνική σημαία στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία.

Ένα στολίδι η πέτρινη ελληνική σημαία στον περίβολο της μικρής...

Έκλεισε το υποκατάστημα της Alpha Bank στο Παράλιο Άστρος

Η Alpha Bank έκλεισε το υποκατάστημα στο Παράλιο Άστρος.

Από εδώ και πέρα οι πολίτες θα εξυπηρετούνται στο κατάστημα Τρίπολης στην οδό Ναυπλίου 26, απέναντι από το σούπερ μάρκετ "Βασιλόπουλος".

Τηλέφωνο 2710232230

Ανακατασκευάζεται το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στο Νησί (pics)

Με πρωτοβουλία του εφημερίου της ενορίας του Παραλίου Άστρους ξεκίνησε η ανακατασκευή  στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία δίπλα από το φάρο στο Νησί.

Το γραφικό εκκλησάκι είναι πόλος έλξης των επισκεπτών αλλά και ένα όμορφο ησυχαστήριο των ντόπιων...

Ευχαριστούμε την Ευαγγελία Δαλιάνη για τις...

Σημαντική ανακοίνωση από το Ιατρείο Παραλίου Άστρους

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ιατρείου Παραλίου Άστρους, από 1ης Δεκεμβρίου τα ραντεβού θα κλείνονται μόνο τηλεφωνικά στο Κέντρο Υγείας και στο τηλέφωνο 2755 360.300 σε οποιαδήποτε προηγούμενη ημέρα και ώρα.

Δείτε τις λεπτομέρειες στην ανακοίνωση:

iatr

 

 

Η 10η Διεθνής Ιστιοπλοϊκή Διοργάνωση CATAMARANSCUP 2019 (pics,vid)

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η 10ηδιεθνής ιστιοπλοϊκή διοργάνωση CATAMARANSCUP, ένας μοναδικός αγώνας ιστιοφόρων καταμαράν σε όλη τη Μεσόγειο, υπό την Αιγίδα του ΕΟΤ. Στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν 30 σκάφη με περισσότερους από 260 ιστιοπλόους από συνολικά 18 χώρες.Μέγας χορηγός της...

Εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου στο Παράλιο Άστρος (pics,vid)

Με κάθε λαμπρότητα και επισημότητα πραγματοποιήθηκε στο Παράλιο Άστρος ο εορτασμός επετείου της 28ης Οκτωβρίου προς  τιμήν των ηρώων Ελλήνων για το έπος που έγραψαν το 1940.

Γιορτή στο Παράλιο Άστρος. Ποιήματα Εκφώνηση πανηγυρικού και κατάθεση στεφάνων.

Παρέλαση από μαθητές του σχολείου Παρόντες ο...

Τελευταία πράξη για την υπόθεση του κτιρίου του ΟΤΕ στο Παράλιο Άστρος

Το κτίριο του ΟΤΕ στο Παράλιο Άστρος απασχόλησε το ΔΣ στην τελευταία του συνεδρίαση, καθώς η νυν δημοτική αρχή έφερε το θέμα «Καθορισμός αμοιβής δικηγόρου κ. Κουτσογιάννη Σπυρίδωνα για την εκδίκαση της εφέσεως της Α.Ε. ΟΤΕ ΑΚΙΝΗΤΑ Α.Ε. (Σχετική η 132/2019 Απόφαση Ο.Ε)». Αξίζει να σημειωθεί ότι η...