Παράλιο Άστρος: Εκτέλεση εργασιών στην περιοχή «ΝΗΣΙ»

Πέμ, 14/03/2024 - 11:00
Image

Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Κατασκευή υπολειπόμενων ιδιωτικών συνδέσεων αγωγών ακαθάρτων Άστρους, Μελιγούς και Παρ. Άστρους Δήμου
Βόρειας Κυνουρίας» λήφθηκε η υπ΄ αριθμ. 58/2024 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας που αφορά στην παράταση των προσωρινών μέτρων κυκλοφορίας κατά την εκτέλεση εργασιών στην περιοχή «ΝΗΣΙ» της Δημοτικής Κοινότητας Παραλίου Άστρους.

Κατόπιν των ανωτέρω και με σκοπό την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των κατοίκων καθώς και την ολοκλήρωση των εργασιών, στο συνημμένο σχεδιάγραμμα
εμφανίζονται τα προσωρινά μέτρα ρύθμισης της κυκλοφορίας από το Λιμεναρχείο έως τον Φάρο κατά το χρονικό διάστημα από Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024 έως και το μεσημέρι της Παρασκευής 15 Μαρτίου 2024.

Ειδικότερα το τμήμα της οδού Αγ. Βασίλειο από το κατάστημα ¨ΑΡΜΟΝΙΑ¨ και μέχρι το ΦΑΡΟ θα παραμείνει κλειστό στην διέλευση οχημάτων, ενώ στο υπόλοιπο τμήμα της οδού καθώς στην οδό Τιμίου Προδρόμου η διέλευση των οχημάτων θα είναι διπλής κατεύθυνσης από μονόδρομος που είναι σήμερα.
Οπότε παρακαλούμε την προσοχή σας κατά την άνοδο και την κάθοδο στο ¨ΝΗΣΙ¨ από τον δρόμο του νεκροταφείου.

Θα ακολουθήσουν νεότερες ανακοινώσεις σχετικά με τις αλλαγές και τα χρονικά διαστήματα των προσωρινών μέτρων κυκλοφορίας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio