Το μεγάλο «μπράβο» του Κ. Βλάση στο Κέντρο Υγείας Άστρους (pics,vid)

Το Κέντρο Υγείας Άστρους επισκέφθηκε ο υφυπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου.
 
Ο κ. Βλάσης, όπως είπε σε δηλώσεις του, βρέθηκε στο Άστρος και στο Κέντρο Υγείας προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά «πόσο καλή δουλειά γίνεται».
 
Ο κ...

Νέες θέσεις γιατρών σε Κέντρα Υγείας του δήμου μας

Προκήρυξη κενών και κενούμενων θέσεων ιατρών υπηρεσίας υπαίθρου σε Γενικά Νοσοκομεία - Κέντρα Υγείας, Κέντρα Υγείας, Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία, Περιφερειακά Ιατρεία, Ειδικά Περιφερειακά Ιατρεία και Πλοία.

Ο υφυπουργός Υγείας αποφασίζει την προκήρυξη των κενών και κενούμενων θέσων...

Περδικάκη: Το Κέντρο Υγείας Άστρους είναι δίπλα στους πολίτες (vid)

Αυξημένες ήταν οι ανάγκες τους καλοκαιρινούς μήνες, αναφέρει η διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Άστρους κυρία Περδικάκη σε δηλώσεις της, τονίζοντας ότι  και φέτος αυξημένα ήταν και τα περιστατικά πνιγμών που κλήθηκε να επέμβει το Κέντρο Υγείας.

Μία καινοτομία που ξεκίνησε και συνεχίζει να ακολουθεί...

Δεύτερο ασθενοφόρο και στελέχωση «ζητά» το Κέντρο Υγείας Άστρους (vid)

Επιτακτική η ανάγκη στελέχωσης του Κέντρου Υγείας Άστρους με προσωπικό και ασθενοφόρο

Για την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του, το Κέντρο Υγείας Άστρους ζητά την άμεση κινητοποίηση ενός δεύτερου ασθενοφόρου, το οποίο υπάρχει και θα μπορεί να εξυπηρετεί τους κατοίκους των απομακρυσμένων χωριών...

Επίσκεψη Καμπύλη - Κοντοζαμάνη στο Κέντρο Υγείας Άστρους (pics,vid)

Το Κέντρο Υγείας Άστρους επισκέφθηκαν ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης το Σάββατο 31 Αυγούστου. Εκεί, τους υποδέχθηκε η διευθύντρια κυρία Πηγή Περδικάκη και τα μέλη του Συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Άστρους. 

Τα προβλήματα των...

Ενημέρωση για την «Χοληστερόλη» στο Kέντρο Υγείας Άστρους (pics,vid)

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Υγείας η 4η ενημερωτική συνάντηση με το εξής θέμα «Xoληστερόλη».

Σ αυτή την συνάντηση πήραν μέρος και οι πολίτες παρακολουθώντας με μεγάλη προσήλωση και μεγάλο ενδιαφέρον όσα ειπώθηκαν.

Οι λιποπρωτεΐνες χαμηλής πυκνότητας (ή LDL), αποτελούν μέρος μιας...