Έκοψε την πίτα του ο Θυρεάτης (pics)

Σε μία πού όμορφη και γιορτινή ατμόσφαιρα ο «Θυρεάτης» έκοψε την Κυριακή το μεσημέρι την πρωτοχρονιάτική πίτα του στην ταβέρνα του Φούντα.

Παρόντες ο π/σ κ. Μπακούρης, ο αντιδήμαρχος Π. Σαβούρδος, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Γ. Καμπύλης κ.α.

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από τον Θυρεάτη (pics,vid)

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση πραγματοποίησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Θυρεάτης στο Ίδρυμα Ζαφείρη την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου.

Ο κόσμος που γέμισε την αίθουσα ταξίδεψε στην Ελλάδα μέσα από τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα, τραγούδια, ήθη και έθιμα του τόπου μας με συνοδοιπόρο τα εορταστικά σκιαθίτικα...

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από τον Θυρεάτη στο Άστρος

Σας προσκαλούμε στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του συλλόγου μας που θα γίνει στο Ίδρυμα Ζαφείρη την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 20:30.

Μαζί θα ταξιδέψουμε σε όλη την Ελλάδα,μέσα από τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα,τραγούδια,ήθη και έθιμα του τόπου μας με συνοδοιπόρο τα εορταστικά σκιαθίτικα...

Φιγούρες από πηλό εμπνευσμένες από τα μυκηναϊκά ειδώλια (pics)

Ο κύριος Φι και η κυρία Ψι. Φιγούρες από πηλό εμπνευσμένα από τα μυκηναϊκά ειδώλια τύπου Φ και Ψ. Εργαστήρι πηλού και παραμυθιού.

Πολιτιστικός Σύλλογος "Θυρεάτης"

«Γλυκιά» εορταστική ατμόσφαιρα στο Σεμινάριο ζαχαροπλαστικής του Θυρεάτη (pics)

Σεμινάριο ζαχαροπλαστικής διοργάνωσε ο Σύλλογος Θυρεάτης, με τον pastry chef Χρήστο Βέργαδο.

Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες, γεύσεις με ντόπια προϊόντα αλλά και πολλά άλλα είχαν την τιμητική τους το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στο κτήμα Τσιουλόγιαννη.

Ο Σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει όλους για την...

Σεμινάριο ζαχαροπλαστικής διοργανώνει ο Θυρεάτης

Ο Σύλλογος Θυρεάτης ξεκινά τις εκδηλώσεις του για την περίοδο των Χριστουγέννων. Η αρχή γίνεται μ'έναν εντελώς αναπάντεχο,αλλά ιδιαιτέρως απολαυστικό τρόπο.

Το Σάββατο στις 8 Δεκεμβρίου 2018 από τις 3 το μεσημέρι ο Θυρεάτης θα γνωρίσει στους κατοίκους της περιοχής τον pastry chef Χρήστο Βέργαδο....

Πλάθοντας τα παραμύθια με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Θυρεάτη (pics)

"Το αρχοντόπουλο που έγινε πύργος " Η Ηλιόχαρη γεννήθηκε πανέμορφη, έξυπνη και γεμάτη καλοσύνη. Επειδή όμως το κακό πάντα παραφυλάει να χαλάσει την ομορφιά της ζωής, έτσι κι εδώ η κακιά μάγισσα έριξε την κατάρα της: Όποιος την αγαπήσει να πετρώσει και να γίνει πύργος. Τα μάγια θα λυθούν μόνο όταν ο...

Πολιτιστικός Σύλλογος Θυρεάτης: Μυθικά πλάσματα έφτιαξαν οι μαθητές στο εργαστήρι πηλού (pics)

Πολιτιστικός Σύλλογος ο "Θυρεάτης" έχει ξεκινήσει εΕργαστήρι πηλού για παιδιά 5-12 χρόνων.

Στο εργαστήρι που πραγματοποιήθηκε οι μαθητές έφτιαξαν μυθικά πλάσματα, φτερωτούς Κενταύρους, ενώ έμαθαν για τους Κενταύρους και είπαν ιστορίες με τα κατορθώματά τους.

Το εργαστήρι περιλαμβάνει κατασκευή...

Εγγραφές στον Θυρεάτη

Μετά από ένα γεμάτο χορευτικό καλοκαίρι ξαναγυρναμε στη βάση μας για να συνεχίσουμε το ταξίδι μας μέσα στη παράδοση του τόπου μας.


Έτσι λοιπόν σας καλούμε ολους να έρθετε στη παρέα μας...μικροί,μεγάλοι...στα τμήματα ελληνικών χορών και στο τμήμα λάτιν χορών.
Οι εγγραφές ξεκίνησαν.Κάθε μέρα 8-9μμ...