Εθελοντικός καθαρισμός στα Βέρβενα

Το τοπικό συμβούλιο Βερβένων και οι σύλλογοι του χωριού σας καλούν την Κυριακή 21 Ιουλίου στα Βέρβενα στις 8πμ για εθελοντικό καθαρισμό .

Όσοι μπορούν να φέρουν μαζί τους χορτοκοπτικά και αλυσοπρίονα.

(Οι φωτογραφίες είναι απο τον καθαρισμό την 12ην Ιουνίου 2012.)

Aνακοίνωση της Επιτροπής βραβείων Ιωάννου Σουραπά

Η Επιτροπή βραβείων Ιωάννου Σουραπά, τα οποία δίδονται κατ’ έτος στους εκ Βερβένων πρωτεύοντες μαθητές των σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης Άστρους, καλεί τους γονείς των μαθητών που ΔΕΝ επιθυμούν να δοθούν οι βαθμολογίες των παιδιών τους στην επιτροπή, να το δηλώσουν αυτό υπευθύνως στους Διευθυντές των...

Ανακατασκευάζεται η παιδική χαρά στα Βέρβενα (pics)

Ετοιμάζεται και η παιδική χαρά στα Βέρβενα.

Η ανακατασκευή της είχε ενταχθεί στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΙΙΙ, της Πράξης: «Προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας» συνολικού προϋπολογισμού 241.558,20 €...

Ο Εσπερινός προς Τιμή των Αγίων Αναργύρων (pics, vids)

Με κάθε λαμπρότητα τελέστηκε απόψε ο εσπερινός στον Βερβενιώτικο  Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων στο Άστρος. Αρκετοί ιερείς της περιοχής μας, καθώς και από την περιοχή της Τρίπολης, τέλεσαν την Ιερή Ακολουθία, ενώ μετά το πέρας της ακολούθησε Λιτανεία πέριξ του ναού, με αρκετό κόσμο να την ακολουθεί.

...

Εκδηλώσεις τιμής για τη μάχη των Βερβένων

Στις 18 του Μάη τέσσερις χιλιάδες Τούρκοι με κανόνια υπό τον Μουσταφά βγήκαν από την Τρίπολη με στόχο την διάλυση του στρατοπέδου στα Βέρβενα και χωρίστηκαν σε τρείς φάλαγγες. Η πρώτη φάλαγγα επιτέθηκε στα Δολιανά, η δεύτερη στα Βέρβενα και η τρίτη στο Δραγούνι. Από τα Δολιανά μόλις είχε περάσει ο...

Ευχές από τον Πρόεδρο Τ/Σ Βερβένων

Αγαπητοί συμπατριώτες, ξενιτεμένοι μας , φίλοι των βερβένων, εύχομαι η Ανάσταση του κυρίου να ζωντανέψει την ελπίδα όλων των συμπατριωτών για ένα κόσμο ανθρωπιάς και προόδου.

Από καρδιάς σας εύχομαι χρόνια πολλά , καλό Πάσχα και το φώς της ανάστασης να φέρει σε όλους μας αγάπη και ελπίδα.

Νίκος...

Τελετή αποκαλυπτηρίων του Μνημείου Αρκάδων Πεσόντων Αεροπόρων- Ανάμεσα τους 2 Βερβενιώτες

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση των αποκαλυπτηρίων του Μνημείου Αρκάδων Πεσόντων Αεροπόρων στην 124 ΠΒΕ στην Τρίπολη ανάμεσα στους οποίους και 2 Βερβαινιώτες , ο Σμηναγός Νικόλαος Τυροβολάς και ο Ανθυποσμηναγός Αναστάσιος Τυροβολάς. Το παρόν, έδωσε ο πρόεδρος της Τ.Κ Βερβένων κ. Νίκος Καρκούλης

Διακοπή ρεύματος στα Βέρβενα

Λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών έσπασε το κεντρικό δίκτυο τροφοδοσίας στα Βέρβενα με αποτέλεσμα να διακοπή σε όλο το χωριό η ηλεκτροδότηση .

Σε επικοινωνία και αυτοψία  που είχαμε με τους τεχνικούς της ΔΕΔΗΕ μας υποσχέθηκαν ότι αύριο Σάββατο θα αποκατασταθεί η βλάβη.

 

Νίκος Καρκούλης

Πρόεδρο...

Το λογότυπο για τα 100χρονα Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου από τον Βερβενιώτη Δημήτρη Διαμαντόγιαννη

Το λογότυπο για τα 100χρονα της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για τις εκδηλώσεις του 2019 δημιούργησε ο Δημήτρης Διαμαντόγιαννης, με καταγωγή από τα Βέρβενα.

Όπως έχει αναφέρει ο γενικός γραμματέας της ΠΟΕ Παύλος Γαλεγαλίδης, η επιλογή για την επιτροπή αξιολόγηση της...