Η «Πρωτοβουλία Αλλαγής» συνεχίζει με την παρουσίαση των υποψηφίων της Κοινότητας Βερβένων

Τρί, 26/09/2023 - 14:59
Image

Η «Πρωτοβουλία Αλλαγής» συνεχίζει την παρουσίαση των υποψηφίων στις Κοινότητες του Δήμου μας.

Άνθρωποι που ενδιαφέρονται για τον τόπο τους και είναι ικανοί και πρόθυμοι να συμβάλλουν στην ανάπτυξή του.

Καλωσορίζουμε στη Μεγάλη μας Ομάδα τους υποψηφίους της Κοινότητας Βερβένων:

Διαμαντόγιαννη Μαρία, Οικιακά

Διαμαντόγιαννης Νικόλαος, Σμήναρχος ε.α.

Θεοδοσόπουλος Γεώργιος, Οικοδόμος

Κουμούτσου Στρατηγούλα, Ιδιωτική Υπάλληλος

Μπούζιος Δημήτριος, Έμπορος

Τυροβολάς Αθανάσιος, Ελεύθερος Επαγγελματίας

Συνεχίζουμε υπεύθυνα, συνεχίζουμε ενωμένοι για να πετύχουμε ακόμη περισσότερα!

Σχόλια επισκεπτών

Το πρόγραμμα βερβένων ποτε θα βγει ?? Θέλουμε να μάθουμε τι εργα θα γίνουν αν εκλεγουν οι σύμβουλοι. Επίσης θέλω σήμερα να κάνετε έναν απολογισμό τι κάνατε στα χωριά μας 4 χρόνια με δική σας πρωτοβουλία.

Δημοτικές λέγονται οι εκλογές. Όχι Περιφερειακές, Βουλευτικές.
Βάλατε όλες τις αποχρώσεις του μπλε και βγήκατε για φωτογραφία.
Απαράδεκτο και ντροπιαστικό για εμάς τους Βερβενιωτες

Να μας πει και ο κύριος Γκαυρος τι έκανε για το χωριο τόσα χρόνια ,από την θέση του αντιδημαρχου, και γιατί εφόσον δεν τελείωσε το έκτρωμα στην είσοδο του χωριού, δεν αντικατεστησε τα πετροχτιστα τουρακια που γκρεμισε,και γιατί ο κύριος καρκουλης το δέχεται αυτο....

Μεγάλη βρύση αλήθεια λες αυτές τις κουβέντες??? Για πρόσεχέτες γιατί δεν θα τα πάμε καλά ξέρω ποιος είσαι..

Όσο για το αν έκανε τίποτα στο χωριό θα έπρεπε να ντρέπεσαι να λες τέτοια ψέματα. Αυτό αποδεικνύει ότι δεν είσαι καν από εκεί. Πες μ ρε κουτό ζώο θυμάσαι πως ήταν το χωριό πριν αναλάβει με τον καρκούλη και πως είναι τώρα. Μήπως θέλεις να σου πω εγώ? Αλλιώς μπορείς να δεις το βίντεο του προέδρου στο φβ μην φοβάσαι.

Έχεις τσακωθεί με την αλήθεια λασπολόγε και ντροπή του χωριού. Βλέπεις σ έχει γυρίσει όλο το χωριό την πλάτη και ακόμη συνεχίζεις. Θα τα πάρεις τα μαθήματα σου σύντομα τιποτένιε.

23:16 Μην χαλάς το σάλιο σου..
Αυτός κάνει μπαμ, είναι ακριβώς μόνο γι'αυτό δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο.με το φτιαρι από το πρωί μέχρι το βράδυ ασχολείται με το Γκάυρο.. Λογικά πρέπει να έχει χάσει και τόν ύπνο του.
Περαστικά....

8:58 ηρέμησε παπαγαλε δεν αναφέρομαι σε όλους έμαθες τώρα να μιλάς.. Μην μας παίζεις και τον ειδήμων και Θεάνθρωπο γιατί από όσο θυμάμαι εκκρεμούν κάτι δικαστήρια από το 2019 με τις επιθέσεις που τραβάγατε......

20:34 καλά κάνεις και τα λες γιατί κάποιοι δε θέλουν ούτε να τα δεχθούν αλλά ούτε και να τα θυμίζουν στους υπόλοιπους.Και ο Γκαυρος αλλά και ο Καρκουλης έχουνε μερίδιο ευθύνης και ας πονάει η αλήθεια.

Ο κ Καρκουλης μαζί με τον κ Γκαυρο έχουν πάει το χωριό 100 χρόνια μπροστά...κ ας μην θέλουν να το παραδεχτούν κάποιοι. Τα έργα μιλάνε από μόνα τους.Αυτη η ομάδα που μας παρουσιάζετε κ Δήμαρχε...αμει τι άλλο...δεν μπορούν να μοιράσουν δύο γαϊδουριων αχυρα...που λεν κ στο χωριό μας...

12:25 λοιπόν γιατί κούρασες πολύ έλα σημερα το βράδυ στο καφενείο του Τρύπη στης 8 ΕΠΩΝΥΜΑ να πεις τα παράπονα σου για αυτούς τους δύο τι παρανομίες έκαναν με στοιχεία και θα φέρω εγώ την αστυνομία απέξω αν τα αποδείξεις θα κάνω εγώ μήνυση να τους συλλάβουν .

Θα κάτσεις επίσης να ακούσεις και τι έργα έγιναν 12 χρόνια αποτον Καφέ και τον Καρκούλη πως ήταν το χωριό πριν και πως είναι τώρα .
Επίσης θα κάτσεις να ακούσεις το πρόγραμμα της δημοτικής αρχής για τα Βερβενα τι είχε τάξει αν έβγαινε και τι τελικά έγιναν στα χωριά μας 4 χρόνια που μας διοίκησαν.

Τέλος η λάσπη και το ψέμα από τους ΔΗΘΕΝ ΒΕΡΒΕΝΙΏΤΕΣ ήρθε η ώρα να μπείτε στη θέση σας .

15:29 να αγιασει το στόμα σου!!!! ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΒΕΡΒΑΙΝΙΩΤΕΣ ΒΓΑΛΑΝΕ ΓΛΩΣΣΑ ΡΕΕΕΕ!!!! ρε συ μα είσαστε στα καλά σας?? Δεν είδατε τι έγινε 4 χρόνια τώρα???? ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! είπαμε να έχετε άποψη και δει πολιτική...αλλά όχι τόση φανερή ασχετοσυνη!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio