Αύριο Τρίτη 28 Νοεμβρίου στο Άστρος και τη Βόρεια Κυνουρία διεκδικούμε το βραβείο ανθρωπιάς

Το έχουμε ξανακάνει! Έχουμε μαζευτεί όσες φορές χρειάστηκε για συνανθρώπους μας, για συγγενείς μας, για νέα παιδιά που η ζωή τους κρεμόταν από μια κλωστή στον πάγκο ενός χειρουργείου, στα σωληνάκια και τα μηχανήματα μιας Μονάδας Εντατικής Θεραπείας.

Μαζευτήκαμε εκατοντάδες, χιλιάδες, σπάσαμε...

Εθελοντική αιμοδοσία στο Άστρος: Κάλεσμα Δημήτρη Λάλου και Άρη Σερβετάλη (vid)

Ο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Ν. Αρκαδίας ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ, ιδρύθηκε το έτος 2014 στην Τρίπολη, με στόχο αφενός την παροχή βοήθειας στα παιδιά με καρκίνο στην παιδική και εφηβική τους ηλικία και αφετέρου την έμπρακτη υποστήριξη στις οικογένειες που έρχονται αντιμέτωπες με...

Άμεση ανάγκη για αίμα και αιμοπετάλια για συντοπίτισσα μας

Άμεση ανάγκη για αίμα και αιμοπετάλια, χρίζει συντοπίτισσα μας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν σε οποιαδήποτε νοσοκομειακή μονάδα δίνοντας τα στοιχεία Βασιλική Καμπουρολιά, που νοσηλεύεται στο  Νοσοκομείο "Αλεξάνδρα" Αθηνών.

Παναγούλης για εθελοντική αιμοδοσία: 1.000 παιδιά περιμένουν μετάγγιση στον νοσοκομείο (vid)

Κάλεσμα για συμμετοχή στην Εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αρκαδίας «Άξιον Εστί» έκανε ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Τρίπολης κ. Ηλίας Κούρος.

Η αιμοδοσία είναι τριήμερη και για γίνει στην Τρίπολη και το Άστρος και είναι αφιερωμένη στη μνήμη του μαθητή Καραλή Παναγιώτη...

Αιμοδοσία στο Άστρος από το Τμήμα Αιμοδοσίας του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης

Αυτές τις μέρες που συνηθίζουμε να χαρίζουμε δώρα και ευχές ας μην ξεχάσουμε τους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη. Ας προβούμε στην υπέρτατη πράξη αγάπης δωρίζοντας ζωή στους συνανθρώπους μας που η ζωή τους βρίσκεται σε κίνδυνο, προσφέροντας τους το πολυτιμότερο αγαθό, το αίμα μας. Δεν μας...

Εθελοντική αιμοδοσία στο Άστρος

Την Τετάρτη 13/10/21 από 09:00 -13:30 σηκώνουμε τα μανίκια για να δώσουμε αίμα και να προσφέρουμε το σημαντικότερο δώρο, την ίδια τη ζωή!

Τόσο οι τακτικοί εθελοντές αιμοδότες καθώς και όσοι υγιείς συμπολίτες μας θέλουν να αιμοδοτήσουν για πρώτη φορά και είναι από 18-65 ετών, μπορούν να...

Την Κυριακή η Εθελοντική αιμοδοσία «Άξιον Εστί» στο Άστρος

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Αρκαδίας για παιδιά με νεοπλασματικές παθήσεις «Άξιον Εστί» θα πραγματοποιήσει μία νέα εθελοντική αιμοδοσία με το προσωπικό της κινητής μονάδας του Νοσοκομείου Παίδων- «Η Αγία Σοφία» ως εξής:

Την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Ι.Ν. Αποστόλου...

Εθελοντική αιμοδοσία για παιδιά με νεοπλασματικές παθήσεις «Άξιον Εστί»

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Αρκαδίας για παιδιά με νεοπλασματικές παθήσεις «Άξιον Εστί» πραγματοποιεί μια νέα εθελοντική αιμοδοσία με το προσωπικό της κινητής μονάδας του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» στην Τρίπολη.

Σήμερα Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου βρίσκεται σε εξέλιξη η αιμοδοσία και...

Άγιος Πέτρος: Έκκληση για αίμα

Η συμπατριώτισσά μας Νίκη Ιωάννου Χατζή, σύζυγος Σωτηρίου Δημ. Κουρούνη, χρειάζεται επειγόντος αίμα στο Αττικό Νοσοκομείο.

Παρακαλούμε πολύ, όσοι από εσάς μπορείτε, να επικοινωνήσετε στο τηλ 6974866014.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά και για την αλληλεγγύη που είμαστε σίγουροι ότι θα...

SOS: Επτάχρονος χρειάζεται επειγόντως αίμα

Επείγον το παιδί χρειάζεται αίμα όποιος μπορεί να δώσει. 2132009325 ΜΠΟΥΚΑΣ ΜΙΧΑΗΛ του Ιωάννη ( 7 χρονών ) νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία στην Αθήνα.