Αύριο Τρίτη 28 Νοεμβρίου στο Άστρος και τη Βόρεια Κυνουρία διεκδικούμε το βραβείο ανθρωπιάς

Δευ, 27/11/2023 - 15:43
Image

Το έχουμε ξανακάνει! Έχουμε μαζευτεί όσες φορές χρειάστηκε για συνανθρώπους μας, για συγγενείς μας, για νέα παιδιά που η ζωή τους κρεμόταν από μια κλωστή στον πάγκο ενός χειρουργείου, στα σωληνάκια και τα μηχανήματα μιας Μονάδας Εντατικής Θεραπείας.

Μαζευτήκαμε εκατοντάδες, χιλιάδες, σπάσαμε ρεκόρ! Ενωθήκαμε με τους συνανθρώπους μας με το πιο ιερό, ανόθευτο και μη εμπορεύσιμο αγαθό του καιρού μας: Το ανθρώπινο αίμα μας! Για μια διαδικασία 10’, εμείς ζεστάναμε τις καρδιές μας και ταυτόχρονα σκορπίσαμε ζωή και ελπίδα σε δικούς μας ανθρώπους που το είχαν ανάγκη.

Αυτή την ευχαρίστηση, αυτή την ικανοποίηση και την ακοστολόγητη χαρά μπορούμε να τα ξανανιώσουμε και αύριο Τρίτη, 28/11 από τις 10:00 έως τις 16:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ι.Ν. Αγίου Παύλου στο Άστρος.

Η σημαντικότερη κινητή μονάδα αιμοληψίας και δείγματος μυελού των οστών της χώρας μας, του νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία, θα βρίσκεται στον τόπο μας προκειμένου να γεμίσει τις αποσκευές τις με τις ευχές και την αγάπη μας και να τα μετατρέψει σε παιδικά χαμόγελα ανακούφισης από τον πόνο, σε μικρές και πιο μεγάλες νίκες της ζωής έναντι της (τόσο πρόωρης και άδικης) απειλής του θανάτου, σε δώρα ελπίδας και ανθρωπιάς για όλα αυτά τα παιδιά που δίνουν τον πιο μεγάλο αγώνα στης ζωής τους, πριν καλά καλά γνωρίσουν τον κόσμο στον οποίο γεννήθηκαν.

Από το Άστρος και την Κυνουρία, της ανθρωπιάς, των παραδόσεων, του αγνού αρκαδικού λαϊκού πολιτισμού, των ζεστών καρδιών και των ανόθευτων χαμόγελων, στέλνουμε μήνυμα σε όλη την Ελλάδα. Πάμε!

Γιώργος Παπούλιας

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio