Στο Άστρος ο τελικός Final 4 του Παιδικού Πρωταθλήματος Αρκαδίας

Η Επιτροπή  Πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ. ΑΡΚΑΔΙΑΣ,  όρισε ο Τελικός αγώνας Final Four του Παιδικού Πρωταθλήματος Περιόδου 2021-2022 ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ να διεξαχθεί το Σάββατο 7.5.2022 και ώρα 18:00 στο γήπεδο του ΑΣΤΡΟΥΣ.

Το Παιδικό Πρωτάθλημα Αρκαδίας έχει ανάγκη την στήριξη όλων (vid)

Ένα γκολ γίνεται η αφορμή για να ανοίξουμε έστω και με μια πρώτη ματιά τον φάκελο του Παιδικού Πρωταθλήματος «Γιώργος Κουρούσιας» και να δούμε τι γίνεται και σε ποια κατάσταση βρίσκεται η ηλικιακή αυτή λίγκα στον νομό μας.

Είναι γεγονός πως το Παιδικό Πρωτάθλημα Αρκαδίας αντιμετωπίζει αρκετά...

Οι ομάδες που πέρασαν στο Final - 4 του Παιδικού Πρωταθλήματος Αρκαδίας

Αστέρας Τρίπολης και Τεγέα από τον πρώτο όμιλο και Λεωνίδιο με Ερμή Μελιγούς από τον δεύτερο όμιλο είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στο εφετινό Final - 4 του Παιδικού Πρωταθλήματος Αρκαδίας.

Οι τέσσερις αυτές ομάδες κατέλαβαν τις δύο πρώτες θέσεις των ομίλων τους στην δεύτερη φάση  και θα...

Συνέχεια με την 5η αγωνιστική για την Β' φάση του Παιδικού Πρωταθλήματος Αρκαδίας

Αστέρας Τρίπολης και Τεγέα από τον πρώτο όμιλο, Πανθυρεατικός και Λεωνίδιο από τον δεύτερο είναι στις δύο πρώτες θέσεις των ομίλων τους  στην Β' φάση του Παιδικού Πρωταθλήματος Αρκαδίας με την πέμπτη αγωνιστική να περιλαμβάνει σημαντικές αναμετρήσεις.

Παιδικό Πρωτάθλημα Αρκαδίας (1ος όμιλος)

5...

Πρεμιέρα για την Β' φάση του Παιδικού Πρωταθλήματος Αρκαδίας

Πρεμιέρα για την Β' φάση του Παιδικού Πρωταθλήματος Αρκαδίας και στους δύο ομίλους θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 17 και 17 Φεβρουαρίου το οποίο είναι γεμάτο ποδόσφαιρο για τα σωματεία του νομού μας.

Στην Β' φάση πέραν οι ομάδες που τερμάτισαν στην πρώτη τετράδα των ομίλων τους από την Α'...

Η βαθμολογία και το πρόγραμμα του Παιδικού Πρωταθλήματος Αρκαδίας

Με αγώνες και για τους δύο ομίλους συνεχίζεται το Παιδικό Πρωτάθλημα Αρκαδίας το προσεχές Σαββατοκύριακο 9 και 10 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής.

Χωρίς να υπάρχουν ίδια παιχνίδια για όλες τις ομάδες ο Πανιώνιος Μεγαλοπολης βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του πρώτου...

Η βαθμολογία και το πρόγραμμα του Παιδικού Πρωταθλήματος Αρκαδίας

Με αγώνες για τους δύο ομίλους της Γ' Εθνικής κατηγορίας συνεχίζεται το Παιδικό Πρωτάθλημα Αρκαδίας το προσεχές Σαββατοκύριακο 22 και 23 Δεκεμβρίου με την 9η αγωνιστική.

Χωρίς να υπάρχουν ίδια παιχνίδια για όλες τις ομάδες η Τεγέα βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του πρώτου...

Η βαθμολογία και το πρόγραμμα του Παιδικού Πρωταθλήματος Αρκαδίας

Με δύο αγώνες για τον δεύτερο όμιλο συνεχίζεται το Παιδικό Πρωτάθλημα Αρκαδίας το προσεχές Σαββατοκύριακο 15 και 16 Δεκεμβρίου με την 8η αγωνιστική.

Χωρίς να υπάρχουν ίδια παιχνίδια για όλες τις ομάδες η Τεγέα βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του πρώτου ομίλου όπως και το...

Η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής του Παιδικού Πρωταθλήματος Αρκαδίας

Με έναν αγώνα για τον πρώτο όμιλο και δύο για τον δεύτερο όμιλο συνεχίζεται το Παιδικό Πρωτάθλημα Αρκαδίας το προσεχές Σαββατοκύριακο 24 και 25 Νοεμβρίου με την 6η αγωνιστική του.

Χωρίς να υπάρχουν ίδια παιχνίδια για όλες τις ομάδες ο Αστέρας Τρίπολης με δύο νίκες βρίσκεται στην κορυφή του πρώτου...