Εσωκομματικές εκλογές ΣΥΡΙΖΑ - Οι κάλπες στον Δήμο μας και στην Αρκαδία

Με απόφαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία οι εκλογές για την ανάδειξη Νομαρχιακών Επιτροπών και Συντονιστικών Ο.Μ, στις οποίες με βάση τις διατάξεις του Καταστατικού συμμετέχουν και ψηφίζουν όλα τα μέλη, θα πραγματοποιηθούν στις 10 Μαρτίου 2024.

Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί...

ΣΥΡΙΖΑ: Εκλογές για την ανάδειξη Νομαρχιακών Επιτροπών και Συντονιστικών στην Αρκαδία

Με απόφαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ οι εκλογές για την ανάδειξη Νομαρχιακών Επιτροπών και Συντονιστικών Ο.Μ, στις οποίες με βάση τις διατάξεις του  Καταστατικού συμμετέχουν και ψηφίζουν όλα τα μέλη, θα πραγματοποιηθούν  στις  10 Μαρτίου 2024.

Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει  στις  10 το πρωί και θα...

Πρώτη η ΔΗΚΙΟ στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου ΝΑ Πελοποννήσου

Νικήτρια στις εκλογές στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΟΕΕ) που διεξήχθησαν την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, σε 99 εκλογικά τμήματα αναδείχθηκε η Δημοκρατική Κίνηση Οικονομολόγων (ΔΗΚΙΟ).

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα στο 11ο Περιφερειακό Τμήμα του Οικονομικού Επιμελητηρίου εκλέγονται

Δημοκρατική...

Ζωντανή μετάδοση των αποτελεσμάτων στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

Δείτε τα αποτελέσματα ανά εκλογικό τμήμα στο Δήμο μας. Τα αποτελέσματα αυτά είναι ανεπίσημα και προέρχονται από εκλογικούς αντιπροσώπους και πιθανόν να υπάρχουν μικρές αποκλίσεις.

Οι εκλογικές δαπάνες συνδυασμών και υποψηφίων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου

Το υπουργείο Εσωτερικών εξέδωσε εγκύκλιο που αφορά στις εκλογικές δαπάνες συνδυασμών και υποψηφίων κατά τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές καθώς και στον έλεγχό τους.

Η εν λόγω εγκύκλιος, με αφορμή τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου και τις επαναληπτικές στις 15ης του ίδιου μήνα...

Υποψήφιος με τον Πέτρο Τατούλη ο Κωνσταντίνος Γεωργίου στην Αργολίδα

Πέτρος Τατούλης: Καλωσορίζουμε στην ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου», τον δραστήριο, ενεργό πολίτη Κωνσταντίνο Γεωργίου στην Π.Ε Αργολίδας. Ο Κωνσταντίνος γεννήθηκε το 1978 στα Φίχτια του Δήμου Άργους–Μυκηνών όπου κατοικεί έως σήμερα. Επί 25 χρόνια εργάζεται στον τομέα των...

Καμπύλης: Άμεσα θα ξεκινήσουν οι παρουσιάσεις των υποψηφίων (vid)

Στις κάλπες θα κληθούν να προσέλθουν ξανά το φθινόπωρο οι πολίτες, καθώς, λίγους μήνες μετά τη διπλή εκλογική αναμέτρηση των εθνικών εκλογών, είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές 2023.

Oι δημοτικές παρατάξεις σε μεγάλους δήμους, έχουν ήδη ανακοινώσει έναν...

Λαϊκή Συσπείρωση: Ανακοίνωση υποψηφίων για το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

Η Λαϊκή  Συσπείρωση  ανακοινώνει τους πρώτους υποψηφίους, στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, για τις εκλογές της 8ης Οκτώβρη

Αδάμης  Παναγιώτης  του Γεωργίου, εργάτης πρώην δημοτικός σύμβουλος

Αδάμης  Θεόδωρος του  Γεωργίου  συνταξιούχος 

  Αρφάνης  Γεώργιος  του Πέτρου, εργάτης  

 Γεωργίου –...

Νέα Πελοπόννησος: Αφήνουμε πίσω την τοξικότητα, το διχασμό, τα αποτυχημένα πειράματα και προχωράμε μπροστά για την Πελοπόννησο του 2030

Οι περιφερειακές εκλογές του 2023 είναι οι πιο σημαντικές για το μέλλον της Πελοποννήσου.

Αφορούν τον κάθε συμπολίτη μας που ζει εδώ, πασχίζει και προσδοκά ένα καλύτερο αύριο με κοινωνική συνοχή και ευκαιρίες για όλους.

Ξέρουμε τα προβλήματα του κάθε τόπου. Ξέρουμε τους ανθρώπους της από άκρη...

Τατούλης: Παρασκηνιακά μπρα-ντε-φερ με «έπαθλο» την εξουσία στην πολύπαθη Περιφέρειά μας

Το τελευταίο διάστημα, όσοι νοιαζόμαστε για την Πελοπόννησο, παρακολουθούσαμε τα παρασκηνιακά μπρα-ντε-φερ με «έπαθλο» την εξουσία στην πολύπαθη Περιφέρειά μας.

Σήμερα γίναμε μάρτυρες του αποτελέσματος αυτής της διαδικασίας, που θέλει την Πελοπόννησο να παραδίδεται εκ νέου σε συμφέροντα.

...