Καμπύλης: Άμεσα θα ξεκινήσουν οι παρουσιάσεις των υποψηφίων (vid)

Τετ, 19/07/2023 - 11:55
Image

Στις κάλπες θα κληθούν να προσέλθουν ξανά το φθινόπωρο οι πολίτες, καθώς, λίγους μήνες μετά τη διπλή εκλογική αναμέτρηση των εθνικών εκλογών, είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές 2023.

Oι δημοτικές παρατάξεις σε μεγάλους δήμους, έχουν ήδη ανακοινώσει έναν σημαντικό αριθμό υποψήφιων οι οποίοι θα διεκδικήσουν μία θέση στα δημοτικά συμβούλια.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργος Καμπύλης, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πρωτοβουλία Αλλαγής» μίλησε για την παράταξη, για τους στόχους της και προέβλεψε ότι η προεκλογική περίοδος που ξεκινάει σύντομα θα είναι πολύ καλή.

Να αναφέρουμε ότι σύμφωνα και με το άρθρο 5 και συγκεκριμένα με την σχετική παράγραφο για τις δημοτικές εκλογές, αυτές θα διεξαχθούν τη δεύτερη Κυριακή του Οκτωβρίου του πέμπτου έτους κάθε δημοτικής περιόδου, όπως και οι περιφερειακές εκλογές.

Σύμφωνα με το άρθρο 25, εάν δεν αναδειχθεί επιτυχών συνδυασμός, η ψηφοφορία επαναλαμβάνεται την επόμενη Κυριακή, ενώ, σύμφωνα με το άρθρο 43, η εκλογή γίνεται την ίδια μέρα με τη διεξαγωγή των δημοτικών εκλογών.

Έτσι, σύμφωνα με τα παραπάνω, οι κάλπες για τις δημοτικές και τις περιφερειακές εκλογές πρόκειται να στηθούν στις 8 και 15 Οκτωβρίου 2023.

Όπως ήδη έχει ανακοινώσει από την αρχή του έτους ο δήμαρχος θα ηγηθεί ξανά του ψηφοδελτίου και θα διεκδικήσει ξανά με τους συνεργάτες του το δήμο Βόρειας Κυνουρίας.

Όπως ανακοίνωσε ήδη έχει γίνει ο σχεδιασμός και άμεσα θα ξεκινήσουν οι παρουσιάσεις των υποψήφιων «Θα έχουμε έναν καλό προεκλογικό αγώνα, εκτιμώ ότι θα είναι ένας καλός αγώνας.

«Έχουμε ετοιμάσει ένα ψηφοδέλτιο και στόχος μας είναι εκτός από τους ενεργούς δημοτικούς συμβούλους που είναι ήδη στο συμβούλιο ή ήταν υποψήφιοι στις προηγούμενες εκλογές, πρόθεσή μας είναι να ενσωματώσουμε και νέα πρόσωπα, όχι απαραίτητα νέα ηλικιακά, αλλά νέα στο χώρο, τα οποία θα φέρουν νέες ιδέες.

Video

Σχόλια επισκεπτών

Γιώργος Καμπύλης η πιο θετική κι ανθρώπινη μορφή της αυτοδιοίκησης εδώ και κάποια χρόνια στο δήμο. Απέναντι στην τοξικότητα, την μιζέρια, τους διάφορους γυρολόγους και αερολόγους. Ήθος, σεμνότητα, δουλειά με το κεφάλι κάτω, λίγα λόγια και αποτελέσματα. Αυτό φαίνεται, ο κόσμος το καταλαβαίνει και δεν διαστρεβλώνεται από επικοινωνιακές πατάτες του περασμένου αιώνα. Γιώργο προχώρα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio