Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην κεντρική πλατεία Άστρους

Κυρ, 03/12/2023 - 11:35
Image

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας στο πνεύμα των ημερών φόρεσε τα γιορτινά του και υποδέχεται τις εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Σας προσκαλούμε όλους την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00, στην κεντρική πλατεία του Άστρους, για να φωταγωγήσουμε το εντυπωσιακό φυσικό έλατο.

Φορέστε το πιο όμορφο χαμόγελό σας και ελάτε να καλωσορίσουμε όλοι μαζί την πιο όμορφη εορταστική περίοδο του χρόνου.

Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τον Άγιο Βασίλη, να ζωγραφίσουν, να φτιάξουν χριστουγεννιάτικες κατασκευές και να κάνουν face painting!

Μαζί μας θα είναι η Φιλαρμονική καθώς και η Μικτή Χορωδία Ενηλίκων του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Στέλνουμε μηνύματα αγάπης, αλληλεγγύης και αισιοδοξίας σε όλους τους συνανθρώπους μας και ιδιαίτερα σε όσους το έχουν ανάγκη τις Άγιες ημέρες που έρχονται.

Σχόλια επισκεπτών

Τη ρεύμα επιλέξατε βάλτε πράσινο το κείμενομενο θέλει μαθηματικά στια άλλες πλατείες του Δήμου βάλτε κολοφωτιες δεν καίνε ρεύμα φωτανε ωραία για όσους δεν αρέσει το χιούμορ μην το διαβάζετε ε

Μια ερώτηση πόσοι από εσάς γνωρίζετε το Δήμαρχο καί πόσες φορές τόν έχετε δεί στο Χωριό σας στα 4χρονια ρωτάω γιατί πήγα στο Άστρος να κάνω ανάληψη χρημάτων καί έλεγε ένας κ για σου Δήμαρχε στον κ Γιώργο Δαλιάνη Παρακαλώ η απαντήσεις να είναι αληθινές και σύντομες Ευχαριστώ

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio