Κώστας Βλάσης: Είμαι σίγουρος ότι το μέλλον για την Αρκαδία προβλέπεται φωτεινό (pics,vid)

Σάβ, 06/05/2023 - 18:11
Image

Για την δυναμική που έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια για την Μεγαλόπολη, έτσι ώστε να λάβει αυτά που της αξίζει μετά την απολιγνιτοποίηση, έχοντας σηκώσει το βαρύ φορτίο του λιγνίτη, μίλησε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Αρκαδίας κ. Κώστας Βλάσης σε συνέντευξή του στο ArcadiaPortal.gr

Ο βουλευτής Αρκαδίας και εκ νέου υποψήφιος βουλευτής με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Αρκαδία μίλησε στην κάμερα του ArcadiaPortal.gr και στη δημοσιογράφο Έφη Καστραντά για όλα και έδωσε σημαντικές αποκλειστικές πληροφορίες για έργα και ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες της Αρκαδίας.

Ευθεία ήταν και η «επίθεση» του κ. Βλάση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ Αλέξη Τσίπρα ο οποίος στην πρόσφατη περιοδεία του στην Τρίπολη, αναφέρθηκε στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, λέγοντας ότι έχει λάβει αρνητικές πρωτιές.

Νωρίς θυμήθηκε την Αρκαδία και την Τρίπολη, ο κ. Τσίπρας. Την τελευταία φορά είχε έρθει πριν τέσσερα χρόνια, συνοδευμένος από την βοήθεια των ΜΑΤ, με τον φόβο της πολιτικής που είχε κάνει εναντίον μας ως πρωθυπουργός.

Ο κ. Βλάσης αναφέρθηκε επίσης στον μεγάλο αριθμό προσλήψεων που έχουν γίνει για να στελεχωθεί το Παναρκαδικό Νοσοκομείο, αλλά και στον συνεχή αγώνα που δίνεται για να καλυφθούν ακόμα περισσότερες θέσεις.

Ειδική μνεία έκανε ο βουλευτής στα Κέντρα Υγείας της Αρκαδίας, τα οποία έλαβαν τη μερίδα του λέοντος στην προμήθεια ασθενοφόρων.

Το Φυσικό Αέριο και οι εξελίξεις για τη σύνδεση του συνόλου των νοικοκυριών της Μεγαλόπολης, ήταν το επόμενο θέμα στο οποίο αναφέρθηκε ο βουλευτής Αρκαδίας, τονίζοντας ότι θα επικοινωνήσει τις επόμενες μέρες με την εταιρία που φέρνει το Φυσικό Αέριο και σύντομα θα δώσει λύση και θα γίνει η σύνδεση ακόμα και των απομακρυσμένων περιοχών της Μεγαλόπολης. Ταυτόχρονα, είπε, θα πρέπει να δούμε την επέκταση του ΕΣΠΑ μέχρι το τέλος του χρόνου, έτσι ώστε όλοι να μπορέσουν να συνδεθούν δωρεάν.

Οι κάτοικοι της Μεγαλόπολης έκαναν τις συνδέσεις τους με μηδενικό αποτέλεσμα, ήταν από τις προτεραιότητές μου να ξεκινήσει το Φυσικό Αέριο από εδώ.

«H Μεγαλόπολη βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι και είτε θα βαλτώσει, είτε θα απογειωθεί. Θέλουμε να απογειωθεί και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει. Στόχος είναι να γίνουν επενδύσεις, έτσι ώστε η πόλη να μείνει ζωντανή και οι νέοι να μείνουν εδώ στον τόπο τους.»

Τα χρήματα υπάρχουν και είναι πολλά, υπάρχει σχέδιο, υπάρχει ενδιαφέρον από επενδυτές και το πιο σημαντικό είναι να φτιαχτεί ένα βιομηχανικό πάρκο. Πρέπει άμεσα να δούμε πού θα γίνει η χωροθέτηση του βιομηχανικού πάρκου και όταν αυτό γίνει, οι θέσεις εργασίες θα είναι πολλές, τόσες που θα ψάχνουμε κόσμο να εργαστεί.

Όπως αποκάλυψε ήδη έχουν καταφέρει και έχουν βρει 1.600 στρέμματα τα οποία βρίσκονται σε τρία διαφορετικά τμήματα και τα πήρε η επιτροπή του κ. Καλλίρη από το Υπουργείο Γεωργικής Ανάπτυξης και αυτά πρόκειται να διατεθούν για το βιομηχανικό πάρκο.

Το σύνθημά μου το 2019, ήταν ένα, «Επενδύσεις, επενδύσεις, επενδύσεις» και αυτό φαίνεται παίρνει σάρκα και οστά, με τις δύο πολύ γνωστές φαρμακευτικές επενδύσεις ύψους 200 εκατ. ευρώ στην Τρίπολη οι οποίες θα δώσουν 800 θέσεις εργασίας.

Το μήνυμά του έδωσε τέλος ο κ. Βλάσης, απευθυνόμενος στους ψηφοφόρους, κοιτώντας τους στα μάτια, όπως είπε, είναι:

«Όλα αυτά τα οκτώ χρόνια αποκλειστικό μέλημα και πρώτο είναι η Αρκαδία. Και ο τελευταίος Αρκάς πολίτης γνωρίζει ότι είμαι δίπλα του στα δύσκολα και στα εύκολα για να δώσω χείρα βοηθείας, αλλά ταυτόχρονα για να βοηθήσω τον τόπο. Είμαι υπερήφανος για τις επενδύσεις που προχωράνε στον τόπο και θα κάνουν την Αρκαδία πρωτοπόρο στην Πελοπόννησο και αυτό το πιστεύω. Είμαι υπερήφανος για το ότι οι συμπατριώτες ακολουθούν και προχωρούν με το δικό μου όραμα και είμαι σίγουρος ότι το μέλλον για την Αρκαδία προβλέπεται φωτεινό.

Βρίσκομαι εδώ για να βοηθάω τον τόπο, να παίρνω δύναμη από τον κόσμο και να την μετουσιώνω σε δύναμη για τον τόπο για να κάνουμε αυτά που χρωστάμε στον εαυτό μας και στα παιδιά μας.

Video

Σχόλια επισκεπτών

Εχει ερθει η αναπτυξη και δεν το εχουν καταλαβει οι πολκτες Βλαση, ανοιξε τους τα ματια , γιατι αν περασουν απο κανενα σουοερ μαρκετ ή αν παρουν το μισθο τους θα σας καταψηφισουν, Η

Μαλλον εχει ερθει η αναπτυξη βλαση και δε το εχει καταλαβει ο κοσμος ακομα. Ο λαος ας βαλει το χερι στην αδεια τσεπη του και να σας ξαναψηφισει, σταματησατε το λιγνιτη αλλα η Γερμανια πηρε παραταση μεχρι το 32, μιλατε για φυσικο αεριο οταν κανατε καρτελ στην ενεργεια και η τιμη της ΔΕΗ ειναι 275 ε η υψηλοτερη στο κοσμο, πατε καλα και ζητατε τη ψηφο του κοσμου; τι εγινε με τα τεμπη; λειτουργουσε η τηλεδιοικηση; ακομα και με τοσους νεκρους λετε ψεματα δε σεβοσαστε τιποτα, ας παει ο κοσμος στα σουπερ μαρκετ να δει τις τιμες και να σας ψηφισει, δουλευετε για τα καρτελ για τους χοντρεμπορους και τα ξενα κεφαλαιο, τι να πρωτοθυμηθουμε, που το στελεχος σας η ασβμακοπουλου πηγε στη δικη του λιγναδη να τον υπερασπιστει, που τον αφησατε ελευθερο; για το πατση βουλευτη σας που εκανε εταιρεια και επαιρνε τα σπιτια των ανθρωπων ή που το Ελληνικο θα το κανατε σε μκα βδομαδα και το μετρο στη θεσαλλονικη ακομα να γινει; ολα τα εργα που εγκαινιαζεται ει αι της προηγουμενης κυβερνησης ....η τελευταια χωρα στην ελευθερια του τυπου, η πρωτη στην ακριβεια , πουλησατε τη χωρα και αυξησατε το χρεος..ντροπη σας

Με τοση ακριβεια στη ΔΕΗ και σε λιγο και στο νερο, περα απ το σουοερ μαρκετ, πολυ φωτεινο θα ειναι , δε σσς πιστευει ο κοσμος πια. Μεχρι και το λιγναδη ξελασπωσατε , πηγε η ασημακοοουλου για μαρτυρας υπερασπισης ντροπη σας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio