«Κλειδώνει» για αντιπεριφερειάρχης ο Σκαντζός;

Wed, 09/01/2019 - 10:36
Το «ερωτηματικό» Μανώλης Σκαντζός απασχολεί την, ας πούμε, πολιτική φιλολογία και παραφιλολογία. Ενώ δείχνει να βρίσκεται στο πλευρό του Τάκη Μαντά, υπάρχουν γύρω του «σειρήνες» που τον καλούν να δώσει δυναμικό «παρών» από άλλα μετερίζια.
 
Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει «κλειδώσει» η θέση του αντιπεριφερειάρχη για τον Μανώλη Σκαντζό, εφόσον εκλεγεί ο Παναγιώτης Νίκας.
 
Υπάρχει, όμως, και το σενάριο που λέει ότι, σε περίπτωση ήττας του Νίκα στην Πελοπόννησο, που είναι ένα σεναριο και αυτό, ο Μανώλης Σκαντζός θα αναλάβει τα ηνία της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφέρεια, προκειμένου να κάνει σκληρή αντιπολίτευση στον Πέτρο Τατούλη, εφόσον επανεκλεγεί.
 
Βέβαια, πολύ εύκολα η αγάπη γίνεται μίσος και το μίσος γίνεται αγάπη. Για παράδειγμα, στην πρώτη θητεία Τατούλη, ο Μανώλης και ο Πέτρος συμπορεύονταν και είχαν κάτι παραπάνω από αγαστή συνεργασία. Τι συνέβη και... άλλαξαν τα δεδομένα;
 
Πολύ εύκολα, ασφαλώς,. και το μίσος γίνεται αγάπη. Ουκ ολίγες φορές ο Μανώλης Σκαντζός είχε επιτεθεί στον Παναγιώτη Νίκα στο πρόσφατο παρελθόν. Τώρα, όμως, και πάλι τα δεδομένα έχουν αλλάξει.
 
Σε κάθε περίπτωση, η προσωπικότητα και το ιδιαίτερο πολιτικό βάρος του κ. Σκαντζού θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του προεκλογικού και μετεκλογικού τοπίου.
 

Comments

Submitted by μπαμ και κατω on Wed, 09/01/2019 - 12:02 Permalink

ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΣΚΑΤΖΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΡΟΣ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ . ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ . ΟΥΣΤ!!!!

Submitted by Λεβεντης on Wed, 09/01/2019 - 12:06 Permalink

Μα καλα και οι αλλοι υποψηφιοι γιατι να κατεβουν με το Νικα ?? Για κολαουζα?? Α ρε μαυρε Κατσιρη τι σε περιμενει ..... κριμα τα μνημοσυνα και οι γραβατες . Σε καθαρισε ο Σκαντζος και ο βολευτης . Τρεχα απο πισω και παρακαλα τωρα

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio