Έργα αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού του λιμανιού του Παραλίου Άστρους (vid)

Πέμ, 07/09/2023 - 16:35
Image

Για τα έργα που ξεκινούν στο λιμάνι του Παραλίου Άστρους, αλλά και για αυτά που προγραμματίζονται μίλησε ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας σε συνέντευξή του.

Η φετινή ήταν μία πολύ καλή χρονιά για το λιμάνι , αφού ήταν γεμάτο από σκάφη ανέφερε, τονίζοντας ότι τα έσοδα  είναι πολλαπλά και να έχουν ξεπεράσει αυτά την προηγούμενης χρονιάς, αφού το 2023 τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 15.000 ευρώ σε σχέση με το 2022.

Τα σχέδια του δήμου Βόρειας Κυνουρίας για το λιμάνι, αφού λύθηκαν τα προβλήματα που είχαν παρουσιαστεί στην χερσαία ζώνη, είναι πολλά.

Ήδη εκπονείται μία μελέτη για την ανάπλαση μέρος του λιμανιού. Αύριο υπογράφουμε στο δημαρχείο την σύμβαση με τον ανάδοχο ο οποίος θα τοποθετήσει τον υποθαλάσσιο φωτισμό, έργο το οποίο θα αναβαθμίσει αισθητικά το λιμάνι.

Επίσης εξασφαλίσαμε χρηματοδότη αντικατάσταση των πίλαρς και επιπλέον η δημοτική αρχή έχει υποβάλει πρόταση στο Υπουργείο Ναυτιλίας προκειμένου να χρηματοδοτηθεί έργο για την αλλαγή των επίγειων φωτισμών των μόλων.

Τέλος υπάρχει σχέδιο να γίνει μία γέφυρα που οδηγεί προς το θέατρο του Παραλίου Άστρους είπε ο δήμαρχος, τονίζοντας ότι είναι σε εκκρεμότητα το τι θα γίνει με το πρόστιμο που είχε επιβληθεί για το λιμάνι.  

Video

Σχόλια επισκεπτών

Έχουν αγωνία κάποιοι αν θα ξαναψηφίσει το Παράλιο Άστρος τον Καμπύλη. Καταρχάς ΜΟΝΟ ο Καμπύλης έχει δείξει μέχρι στιγμής υποψηφιότητες με δημόσια παρουσία και τα βιογραφικά τους και το τι θέλει να κάνει ο καθένας που κατεβαίνει υποψήφιος. Δεν έχουμε δει τίποτα άλλο από κανέναν άλλο συνδυασμό. Στον Καμπύλη είδαμε άνδρες και γυναίκες με παρουσίες σε συλλόγους, επαγγελματικά σωματεία, στους γονείς και κηδεμόνες κλπ. Άνθρωποι με δράση και προσφορά στα κοινά. Να δούμε και στον άλλο συνδυασμό ποιοί κατεβάινουν και ποια είναι η δράση τους και η παρουσία τους στην κοινωνία; Τι θέλουν και τι μπορούν να προσφέρουν; Γιατί κατεβαίνουν; Μακάρι να δούμε αξιόλογους και ανιδιοτελείς που τους νοιάζει το χωριό κι όχι η βόλεψη τους.

Ο δήμαρχος δουλεύει με μεθοδικότητα και σχέδιο.Τα έργα που θα προχωρήσουν το επόμενο διάστημα είναι πολύ σημαντικά για όλη την περιοχή και το κυριότερο χωρίς να ζημιώσει ούτε ένα ευρώ το ταμείο του δήμου.Στην επομενη πενταετία θα έχουμε έναν άλλο δήμο με δήμαρχο καμπύλη.

Φίλε τα βιογραφικά δεν παίζουν τον μέγιστο ρόλο.αν ρωτήσεις τους κατοίκους του δήμου ποιος ήταν αυτός που πρόσφερε τα περισσότερα στον δήμο η απάντηση από το μεγαλύτερο ποσοστό των ερωτηθέντων δεν θα είναι ούτε ο Γαρδίκιωτης ούτε ο Πλακοκεφαλος ούτε η Αναγνωστακου.ξερεις ποιος θα σου πουν??ο συγχωρεμενος.

Αν πιστευεις οτι δουλευει καλα και σωστα το λιμανι καλο τοτε δεν ξερεις πως ειναι το σωστα.Η περσυνη χρονια με τη φετινη καμια σχεση δεν εχει σε οτι αφορα την περσυνη επισκεψιμοτητα ουτε στην ποσοτητα ουτε και στην ποιοτητα.Κρατα την κοιλοβατωρα στο 1.6 ευρο και περιμενε να ερθουν σκαφη οταν σε λιμανια πολυ πιο καλα στημενα απο παροχες εχει 0,60.Αλλα τι να πει κανεις για διαχειριστες που δεν εχουν μπει οχι σε κοτερο αλλα ουτε σε βαρκα.Κατα τα αλλα ο υποβρυχιος φωτισμος ελειπε.

Ναι αγαπητέ 19:33 γιατί είναι ένα πόστο που δεν χρειάζονται πτυχία.σε αυτό το πόστο είχε και ο μαντας το καφέ εν αντιθέσει με τα δύσκολα πόστα που χρειάζονται μυαλά.. είναι πυ διαφορετικά μην μπερδευεσαι

Φίλε ανώνυμε 17:12 άλλο πράγμα η συμμετοχή σε συλλόγους, επαγγελματικα σωματεία κτλ και άλλο πράγμα η αυτοδιοίκηση.οσο για την ανιδιοτέλεια και την βολεψη που αναφέρεις επειδή είμαστε μικρή κοινωνία και γνωριζόμαστε από τα ονόματα που παρουσίασε ως υποψηφίους ο καμπύλης μην μου πεις ότι πάει κανένας για το καλό του τόπου και μόνο.ελα τώρα ειδικα ο Ψηλός και ο Καναδός μην μου πεις ότι ο ένας θα τραγουδάει και ο άλλος θα ψέλνει??γελάει και ο πάτερ Στιβ.

Ο Καμπύλης είχε το θάρρος και έδωσε στην δημοσιότητα τη λίστα με όλους τους υποψηφίους.Ο αντίπαλος συνδυασμός δεν βλέπω να ε΄χει κάνει το ίδιοΓιατί άραγε; Υπήρχε πρόβλημα συμπλήρωσης; Υπήρχε πρόβλημα αριθμού ατόμων έλλειψη μήπως;

22:58 Άσε φίλε φάγαμε πολύ πλαστικό χορτάρι από μια δημοτική αρχή που έστρωνε πράσινες μοκέτες σε χωράφια για να ψηφαλακια και άφησε όλα τα δίκτυα σε κατάσταση Αφρικής. Δεν χωράει να φάμε και σανό, προτιμάμε αυτούς που πάλεψαν και συμμαζεψαν την κατάσταση και σήμερα έχουμε αποτελέσματα.

Έχουν ανοίξει έναν οχετο δυο τρεις τύποι εναντίον του Καμπύλη που ξεφτυλίζουν με το χειρότερο τρόπο την ανθρώπινη προσωπικότητα.Ότι και να έχουν εναντίον του δημάρχου δεν είναι τρόπος αυτός να το εκδηλώνουν.Απορώ και η διεύθυνση του σταθμού πως επιτρέπει τέτοια χυδαία λόγια και εκφράσεις.Σκεφτείτε αν αυτοί οι τύποι έρθουν στην εξουσία τι θα γίνει,μπορείτε να το σκεφθείτε!!!

21:27 αγαπητέ φίλε λίγη υπομονή, μετά τις εκλογές θα εξαφανιστούν. Συνήθως αυτοί που σκούζουν έτσι είναι κάποιοι που είχαν και κατείχαν, νόμιζαν ότι θα έχουν για πάντα, αλλά ξαφνικά τα έχασαν. Γι'αυτό λυσσάνε, νομίζουν ότι θα τα ξανά-έχουν αλλά βρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου. Το ίδιο έπαθαν και την προηγούμενη φορά, είχαν εμφανίσει και μια δημοσκόπηση που ήταν εντελώς εκτός πραγματικότητας. Κανονικά η εταιρία που την έβγαλε έπρεπε να έχει κλείσει, 30% απόκλιση....
Ασ'τους να σουλατσάρουν λίγο ακόμα να τους θυμόμαστε από Νοέμβριο και να γελάμε

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio