Δ. Γκαύρος: Από σήμερα ξεκινάμε την παρουσίαση ενοτήτων του προγράμματός μας - Κοινωνική Πολιτική

Παρ, 22/09/2023 - 13:31
Image
Image
Image
Η εκλογική διαδικασία είναι πάνω από όλα μια πορεία προς το λαό. Για να μιλήσουμε στους δημότες, για να ζητήσουμε και να λάβουμε τη στήριξη τους, είμαστε πεπεισμένοι ότι έχουμε ένα και μόνο μέσο: το κοινό μας όραμα για τον τόπο μας.
 
Το κοινό μας σχέδιο, για το Δήμο που θέλουμε. Το πρόγραμμα που θέλουμε να εφαρμόσουμε για να απαντήσουμε στις προκλήσεις του μέλλοντος. Το πρόγραμμα της ΝΕΑΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ.
 
Ξεκινάμε από σήμερα να παρουσιάζουμε ενότητες του προγράμματος μας!
 
Ενός προγράμματος που δεν προετοιμάστηκε μέσα σε ερμητικά κλειστά γραφεία , αλλά ζυμώθηκε με την καθημερινή επαφή μαζί σας. Το πρόγραμμα που θα εφαρμόσουμε από την επόμενη πενταετία.
tgbb8ku
 

Σχόλια επισκεπτών

Πολύ ωραία κύριε Γκαυρο. Πολύ καλό πρόγραμμα ομολογουμένως. ΠΡΟΣΟΧΗ!! Κάθε παράγραφος, είναι μία δέσμευση, μία υπόσχεση, ένα συμβόλαιο με τούς δημότες. Κάθε παράγραφος απαιτεί σκληρή δουλειά καί αφοσίωση, συνεχή πίεση για εξεύρεση κεφαλαίων, συνεργασία με όλες τίς κοινωνικές ομάδες τού δήμου, για να μήν σάς πω με κάθε δημότη, όσο κι αν ακούγεται υπερβολικό. Εδώ τώρα ότι λέγεται καί παρουσιάζεται σαν πρόγραμμα, απαιτεί υλοποίηση, δεν είναι "ναχαμε να λέγαμε" όπως μέχρι τώρα γινόταν καί όπου βγεί. ΞΕΚΑΘΑΡΑ.

Ποια είναι η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας... Αν εννοεί τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) δεν μοιράζει λεφτά και ο ρόλος του είναι να συντονίζει τη διαχείριση υγειονομικών κρίσεων σε διεθνές επίπεδο.... Πού κολλάει ο δημος Βόρειας Κυνουρίας με τον ΠΟΥ... Κάποιος άσχετος το έγραψε αυτό.. σβήστε το!

Για όλα έχετε κάτι να πείτε. Αφήστε τους υποψήφιους να παρουσιάζουν τα προγράμματα τους χωρίς πικρόχωλα σχόλια και ο κόσμος ας αποφασίσει ποιο από τα δύο τον εμπνέει καλύτερα.

Αν ήμουν στη θέση του astrosnews.gr θα έκλεινα τα σχόλια σε κάθε δημοσίευση ανεξάρτητος παράταξης στην παρουσίαση του προγράμματος.

Κύριε καφέ ενώ το ξεκινάτε καλά (εντάξει λίγο υπερφιαλο αυτό με τον Π.Ο.Υ. αλλά σε ένα προεκλογικό πρόγραμμα χωράνε και τα οράματα) μετά μας λέτε ότι θα μειώσετε τα δημοτικά τέλη. Πώς θα κάνετε ΤΟΣΑ περισσότερα πράγματα με λιγότερα δημοτικά τέλη; Στην παγκόσμια βιβλιογραφία οικονομίας και πολιτικής οι παραπάνω κοινωνικές παροχές γίνονται μόνο με περισσοτερους πόρους. Γνωστά τα μοντέλα αυτά στην Σκανδιναβία και σε άλλα κράτη με υψηλή φορολογία. Εσείς εδώ πως θα το πετύχετε με λιγότερα έσοδα; Θα έχει ενδιαφέρον η ανάλυση του σχεδίου σας.

ΠΟΥ + ΚΗΦΗ + ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ !
Εύγε , έχει όραμα ο άνθρωπος !
By the way ο άλλος από τον Άγιο Αντρέα έκραζε εχθές , βαλε και κάτι από αυτά στο πρόγραμμα σου ρε λεβεντιά !
Μπρος πίσω αδέρφια , κάνει και γίνει κάνα Τσαφ και βγείτε ΧΑΘΗΚΑΜΕ

Μια απλή ερώτηση σχετικά με τις ανεμογεννητριες. Όλα ωραία και καλά, δεν μας είπατε όμως ποιανού χωράφι αγοράστηκε για να φτιαχτεί ο υποσταθμος;; έχει κάποια συγγένεια με υποψήφιο του συνδυασμού σας;; ποιο τεχνικό γραφείο έχει αναλάβει μελέτες πάνω σε όλη την εγκατάσταση;;

Έχω μπερδευτεί, ρε μπας και είσαι αριστερός, η πορεία προς το λαό είναι Ρωσικό σύνθημα, κίνημα των Ναρόντνικων στις δεκαετίες του 1860 και του 1870, σύνθημα που χρησιμοποίησαν πολλοί πολιτικοί μας.

Συγχαρητήρια Δημήτρη. Κοινωνικη πολιτική ένας τομέας που αγνοήθηκε όσο κανένας άλλος 4 χρόνια από τον κ. Καμπύλη . Έχεις μαζί σου και άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν να το επιτυχείς.

Τρολ του καμπύλη πηγαίνετε να διαβάσετε του παυλακη και αφήστε την ειρωνεία και την λάσπη ακόμη κ εδώ σντε .

Τρέλανε μας καφέ να πάμε στο ψυχιατρείο.Παγκοσμια οΟργάνωση Υγείας όσο και να γκουγκλαρα δε βρήκα πουθενα.μηπως εννοείς τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας που ασχολείται όμως με τις υγειονομικές κρισεις;πιάστηκε αδιάβαστος από το ξεκίνημα,ποιος σου το πρότεινε ήθελα να ξερα

Πρέπει να είσαι πολύ αφελής ρε φίλε αν πιστεύεις στα προγράμματα .Εχεις δεί ποτέ κανένα πρόγραμμα να λέει θα σας χρεωκοπήσουμε, θα σας βάλουμε σε μνημόνια , θα χάσετε δώρα συντάξεις ,μισθούς, τα παιδιά σας θα φύγουν μετανάστες, όσα μείνουν θα δουλεύουν με μισθούς πείνας, θα χάσετε τα σπίτια σας .Ο κατάλογος είναι μεγαλύτερος .Αν βρείς ένα τέτοιο πρόγραμμα πέστο και σε μάς . Το μόνο σίγουρο βέβαια είναι ότι σε τέσσερα χρονάκια και πάλι τους ίδιους θα ψηφίσεις

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio