Βλάσης: Θα είμαι δίπλα στους Αρκάδες με ειλικρίνεια

Sun, 07/07/2019 - 23:14

Ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης κατέφθασε στο εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας στην Τρίπολη λίγο πριν από τις 23:00, καταχειροκροτούμενος και εμφανώς συγκινημένος για τη νίκη του κόμματος αλλά και για την προσωπική του μεγάλη επιτυχία.

«Η σημερινή μεγαλειώδης νίκη είναι μια νίκη ελπίδας, η πατρίδα μας αλλάζει σελίδα και έχει αφήσει πίσω για πάντα την αβεβαιότητα.

»Σήμερα έχουμε κάθε δικαίωμα να χαιρόμαστε για αυτή τη νίκη, από αύριο όμως οφείλουμε όλοι μαζί ενωμένοι να φτιάξουμε την Ελλάδα που όλοι ονειρευόμαστε, να σηκώσουμε τα μανίκια. Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Η ΝΔ έρχεται να ενώσει όλους τους Έλληνες, αφήνοντας πίσω χρώματα και παρατάξεις.

»Θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου έδωσαν οι συμπατριώτες μου για άλλη μία φορά. Οφείλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου, στους συνεργάτες μου και στους εθελοντές μου.

Θα συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο, με ειλικρίνεια, με εντιμότητα, με υπευθυνότητα. Από αύριο το πρωί προχωράμε όλοι μαζί για να φτιάξουμε την Ελλάδα που αξίζουμε με τη ΝΔ κυβέρνηση και με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Πηγή:arcadiaportal.gr

Comments

Submitted by Anonymous on Mon, 08/07/2019 - 01:17 Permalink

Α βρε μπαγάσα..... Τα κατάφερες και μπράβο σου αφού στους στραβούς ο μονόφθαλμος βασιλεύει....
Αλλά που ΄σαι !!! άλλο το περίπου 8.000 κι άλλο το 18.000 + του Τατούλη..... Θα το βλέπεις στον ύπνο σου και στο ξύπνιο σου !!!

Submitted by Απάντηση στον 01.17 on Mon, 08/07/2019 - 10:48 Permalink

Φίλε πρέπει να σε έχει πονέσει πολύ ο Βλάσης!Αρχικά να σε ενημερώσω, έχει περάσει τις 12.000 κατά δεύτερον δε νομίζω να τον νοιάζει να περάσει ποσοστά Τατούλη!

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio