Μαντάς: Επενδύουμε στο πολιτισμό και αναπτύσσουμε ειλικρινή σχέση με τον επισκέπτη (pics,vid)

Δευ, 25/02/2019 - 20:04
Image

Στην ειλικρινή σχέση με τον επισκέπτη επιθυμεί να επενδύσει η Βόρεια Κυνουρία, προκειμένου να αποκατασταθεί η εικόνα της, ανέφερε ο δήμαρχος Παναγιώτης Μαντάς κατά την ομιλία του στην εκδήλωση «Επενδύοντας στην Κυνουρία» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στον κινηματογράφο «Τριανόν» στην Αθήνα.

Η Βόρεια Κυνουρία στοχεύει στην ανάδειξη των παραλιών της περιοχής, αλλά και στη βελτίωση των υποδομών του ορεινού όγκου της, που τόσα πολλά έχει να προσφέρει στον επισκέπτη.

Η δημοτική αρχή θέλει να επενδύσει στη γη, στο τοπίο και στο περιβάλλον, στον συνάνθρωπο, στον πολιτισμό και στην τέχνη. Στοχεύοντας σε αυτή την κατεύθυνση, ο κ. Μαντάς έχει ήδη από την προηγούμενη χρονιά εξασφαλίσει την πιστοποίηση παραλιών της Βόρειας Κυνουρίας, μιας και τέσσερις από αυτές την προηγούμενη χρονιά έλαβαν τη Γαλάζια Σημαία.

Στο ίδιο πλαίσιο, ο Δήμος επενδύει στον πολιτισμό καθιερώνοντας το Estella festival, ένα φεστιβάλ που έχει σκοπό να αναδείξει το Κάστρο του Παραλίου Άστρους αλλά και ολόκληρη την περιοχή.

Πολλά από τα έργα που έχουν παραδοθεί, αλλά και που βρίσκονται σε διαδικασία υλοποίησης, δίνουν προστιθέμενη αξία στο προϊόν που η Βόρεια Κυνουρία προσφέρει τόσο στον μόνιμο κάτοικο όσο και στον επισκέπτη.

Σχετικά άρθρα:
Φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση «Επενδύοντας στην Κυνουρία»
Χ. Λυσίκατος: Εξωστρέφεια και εναλλακτικότητα οι στόχοι του Δήμου Νότιας Κυνουρίας

Video

Σχόλια επισκεπτών

Μπράβο Δήμαρχε. Στη λασπολογία να απαντάς με πολιτικές που βοηθούν στην ανάπτυξη του τόπου μας! Φτίαξε δυνατη ομάδα για την επόμενη τετραετία. Τα μεχρι τώρα δείγματα ειναι πολυ καλά.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΝΤΑΣ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΩΝ 4.ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΗΔΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 300.000 ΕΥΡΩ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ.
ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΥΘΕΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ !!!!!!

Άκαιρη , άτοπη και ελλειπής η κίνηση για ανάπτυξη . Απούσα η περιφέρεια , ένας μεγάλος αρωγός και με εμπειρία . Εδώ φαίνεται μια βιαστική κίνηση . Όλος ο καιρός είναι μπροστά για να διοργανωθούν τέτοιες συγκντρώσεις και μάλιστα επί τόπου σε επίμαχα μέρη που να δείχνουν την προοπτική και τέτοια υπάρχουν πολλά στον τόπο μας . Για περάδειγμα
Ο Δήμος ....................... σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου στην προσπάθειά του για προβολή της περιοχής , διοργανώνει την Έκθεση ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - επιχειριματικότητα - ανάπτυξη από ...... Ιουλίου έως ...... Αυγούστου. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ
Όπως καλή είναι η ιδέα σε συνεργασία με το δήμο νότιας Κυνουρίας .

Τι μπραβο ρε; Τι συνέχισε ετσι ρε; Που έχουμε καταντήσει η Ουγκάντα της Πελοποννήσου;και μονο τον ομόλογο του στην νότια Κυνουρία να δει είναι 10 χρόνια μπροστά ίσως και παραπάνω. Φτάνει πια με την κλίκα. Βγαίνετε έξω και το παίζεται και κάποιοι και πολλοί απο εσάς ούτε το σχολείο δεν έχετε τελειώσει.

Δεν αποδίδει αυτή η προπαγάνδα . Τα μεγάλα ευχολόγια , τα παχιά λόγια και επαίνοι είναι για τους αδαείς που δε θέλουν να βλέπουν την πραγματικότητα . ΩΩΩΩΩ ΠΑΡΝΩΝΑ !!!!!!

Ο Δήμος μας βγαίνει από το καβούκι του τα τελευταία χρόνια!!. Τη μιά η ανακύκλωση και η διαχείρηση των απορημμάτων, την άλλη οι επιδόσεις του στο δείκτη αποτελεσματικότητας. Στις επόμενες εκλογές, ο κόσμος έχει να διαλέξει ανάμεσα στον Μαντά, έναν άνθρωπο που προσπαθεί, δουλεύει, ακούει, σκέφτεται, συνεργάζεται, είναι πάντα διαλλακτικός και εξωστρεφής και τον Καμπύλη που έχει εμμονές με σκανδαλα, που προεξοφλεί πρόστιμα για το Δήμο, λές και θα τα πληρώσει ο αντιπαλός του και απαιτεί- δια στόματος του μεντορά του Γ.Δαλιάνη, κομματικά χρίσματα. Νομίζω οτι μόνο ο Μαντάς έχει το ειδικό βάρος να συμμετέχει σε τέτοιες συνεργασίες. Ρώτησα και έμαθα οτι στην εκδήλωση ήταν άψογος και όλοι είπαν τα καλύτερα λόγια για την παρουσία και το λόγο του.

Ήταν μία ωραία εκδήλωση σέ έναν πολύ ωραίο χώρο καί καλό θά ήταν μιάς και ο χώρος ανήκει στήν κυνουριάτισσα κ.Λυσίκατου οί σύλλογοι μας τόν νά προτιμούν γιά τίς εκδηλώσεις τους(δίπλα στο τραίνο πλ βικτωριας)Οί Δήμαρχοι ήταν εκεί μιά χαρά τά είπαν καί ωραία τά εξήγησαν μέ μία όμως πικρή γεύση στούς παρευρισκομένους καθώς ήταν πολύ λίγοι άνθρωποι από τήν περιοχή της βορειας κυνουρίας.Επίσης καί αυτό που χτύπησε άσχημα ήταν η απουσία(παρών ήταν η κ Κούβαλη)τών δημοτικών συμβούλων σε σύνολο τους τόσο του δήμου μας όσο και του δήμου Νότιας κυνουρίας.Ο άσχημος καιρός δέν ήταν σύμμαχος αλλά σίγουρα κάποιοι μπορούσαν νά έρθουν

γιατι δεν κανετε μια αναθεση 200.000 ευρω στην Αναπτυξιακη Παρνωνα ΑΕ προκειμενου να μελετησει τη διευθετηση των τουριστων στο δημο τωρα που υπαρχει εντονη κινητικοτητα ? Εχετε παει στην πλατεια του Αστρους ? οργασμος τουριστικης αναπτυξης .. στην πλατεια του Παραλιου ?? αστους αυτους κονομοισαν απο το λιμανι .. ενω αντιθετως σε υψηλα επιπεδα κινειται ο τουρισμος σε Αγ. Ανδρεα και Πραστο . ΕΥΓΕ και παλι ΕΥΓΕ

Σχετικα με τις επενδυσεις κ Μαντα.
Ο κ Μαντας νομιζει οτι δουλευει με φουσκες τους δημοτες και παρουσιες δανεικες.
Ο Δημαρχος Νοτιας κυνουριας εχει αποδειξει εμπρακτα οτι απογειωσε τουριστικα το λεωνιδιο.
Ο δικος μας αναφερει ως επιτυχιες τις γαλαζιες σημαιες,το φεστιβαλ estella καθως στο καστρο κοβουμε μονο τα χορταρια,ξεχναει φυσικα το κλειστο επι 11ετιας μουσειο,η δε επαυλις του Ηρωδη ξεχαστηκε.Φυσικα οι παρουσιες σε τουριστικα φεστιβαλ μηδενικες,δεκαδες μαγαζια κλειστα επι θητειας Σκαντζου /Μαντα και μηδενικη προστασια προς τους επαγγελματιες.Οι συλλογοι στην μοιρα τους τοσο οι Αθλητικοι οσο και οι πολιτιστικοι.Βρηκε ετοιμη χορωδια ,συλλογο μουσειου,και φιλαρμονικη αλλα δεν μπορεσε να τα αξιοποιησει.Οσο για την επιτυχια της εκδηλωσης βλεπω οτι κοιμουνται κατι ηλικιωμενοι στις πολυθρονες ,την απουσια ολων σχεδον απο την δημοτικη αρχη και απλα ο δημος μας συμμετειχε αφου κολησε στον κ Λυσικατο διπλα μπας και κλεψει λιγο απ την δοξα του

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΧΙ ΜΕ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ :
1) ΑΣΤΡΟΣ : Γιατί παραμένει κλειστό 9χρόνια το μουσείο του Αστρους!!!!
2) ΠΑΡΑΛΙΟ ΑΣΤΡΟΣ : Το λιμάνι του Παραλίου πράγματι είναι καλό έργο ,αλλά και οι προυγούμενη Δήμαρχοι βοήθησανκαι η περιφέρεια κλπ αλλα τι φταίμε εμείς οι Δημότες να έχουμε πληρώσει 300.000ευρώ μέχρι σήμερα απο το πρόστιμο που έχει επιβληθεί στο Δήμο των 4εκατομμυρίων ευρώ.Δήμαρχε πτωχεύσαμε ποιός φταίει για αυτό!!!!!! Τώρα τα ρίχνεις στην περιφέρεια που απο το 2011 μέχρι το 2015 ήσουν αγκαλιά με τον Τατούλη!!!!!
Γιατί να πληρώσουν την φαγομάρα σας με την περιφέρεια οι δημότες.
3) Τουριστική ανάπτυξη για τα τοπικά Διαμερίσματα όλα θα γίνουν προεκλογικά αλλά μέσα σε 9 χρόνια θητείας της απερχόμενης Δημοτικής δεν έγινε τίποτα.
4) Ποιά είναι τα έργα στο Ξηροπήγαδο,Κορακοβουνι,Αγιο Ανδρέα,Πραστό,Δολιανά,Αγιο ΠΈΤΡΟ,Καστρί κλπ που ΑΝΤΙ να έχουν τουριστική ανάπτυξη ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟ.Ποιός φταίει ....μήπως η περιφέρεια......ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗΘΕΙΑ........
ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΩΡΑ ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.........

ΤΟ 20% ΝΑ ΚΑΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ...ΑΛΛΑ Σ ΕΦΑΓΕ Ο ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΣΟΥ(ΣΚΑΝΤΖΟΣ)...ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΝΑ ΧΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΣ ΘΑΛΛΑΣΣΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΑΚΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΕΝΤΟΡΑ ΣΟΥ...ΞΥΠΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΥΓΜΗ...ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΙΑ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ SUPER TV ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΝΤΑ
Προβληματίστηκα ακόμη περισσότερο :
Είναι η δεν ΕΊΝΑΙ υπάλληλος ο γαμπρό σου υπάλληλος ως χημικος μηχανικός στη ΑΝΑΠΤΥΧΙΑΚΉ ΕΤΑΙΡΊΑ ΠΑΡΝΩΝΑ ΑΕ !!!!!! Αλήθεια η ψέματα!!!!!!!
Τα 260.000 ευρώ θα πάνε στην ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΊΑ ΠΑΡΝΩΝΑ ΑΕ για μελετες χωρίς τώρα φυσικό αντικείμενο αλλα δεσμεύσατε την επόμενη Δημοτική αρχή μέχρι το 2020.
Η τελευταία επιστημονική συνεργάτησα σας είναι συγγενικό πρόσωπο
του ΣΚΑΝΤΖΟΥ !!!! ΝΑΙ η ΟΧΙ !!!!!
Ο ΣΚΑΝΤΖΟΣ ΣΤΗΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΕΙΠΕ :
Ο γαμπρός σας δουλεύει στην ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΑΡΝΩΝΑ ΑΕ αλλά είναι ο μοναδικός μηχανικός στην περιοχή. Εδω ας μιλήσουν οι μηχανικοί τηςπεριοχής !!!!!
Η τελευταία επιστημονική συνεργάτησα που πήρατε στο ΔΗΜΟ είναι μπαζανάκισα του ΣΚΑΝΤΖΟΥ φάνηκε οτι δεν γνώριζε ( είναι για να γελάς) ο ίδιος τίποτα για την επιλογή σας....... αξιοκρατία που θα γράψει ιστορία στο ΔΗΜΟ.
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΨΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΕΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΨΕΥΤΗΣ !!!!!!!
ΜΗΠΩΣ Επαληθευτουν τα λόγια του του ΣΚΑΝΤΖΟΥ :
ΤΑΤΟΥΛΗΣ& ΝΙΚΑΣ=4ΜΝΗΜΟΝΙΟ για την πελοπόννησο !!!!
Και τώρα απαντήσουν με την ψήφο τους ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ :
ΜΑΝΤΑΣ & ΣΚΑΝΤΖΟΣ = 4 ΜΝΗΜΟΝΙΟ για το ΔΗΜΟ ΜΑΣ
ΕΡΩΤΩ ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΙΑΤΡΙΚΟ Η ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟ !!!!!!
ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΨΕΜΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ.........ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΓΙΑ......

ΔενΥπάρχει τουλάχιστον ούτε συντονισμός στα ψέματα που λένε στις συνεντεύξις τους !!!!!
Ο ΣΚΑΝΤΖΟΣ στη Ραδιοφωνία της Τρίπολης!!!!
0 ΜΑΝΤΑΣ στο SOYPERTV στο Αργος !!!!
Φίλε άνοιξε το internet και ακουσε τι λένε !!!!!
Σύγκρινε και βαθμολόγησε ποιόςΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ θα πάρει το βραβείο του ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ επιστημονικού ΨΕΥΤΗ!!!!!!!
ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ!!!!!!.....................

Έχουμε την τύχη να διοικεί το Δήμο ο πιο κατάλληλος EVER.
Σε όλα τα επίπεδα έχουν εντυπωσιαστεί με την πρωτοφανή ,σε ποσά, αριθμό και ταχύτητα απορρόφηση έργων από το Δήμο Β.Κυνουρίας, με το που βγαίνουν στην πιάτσα τα προγράμματα.Πολύ μπροστά από τους άλλους Δήμους.
Κι αυτό έχει τεράστια σημασία γιατί όποιος αργήσει δεν παίρνει τίποτα.
Φανταστείτε να ήταν στα πράγματα ο υποψήφιος της αντιπολίτευσης με MΗΔΕΝ γνώσεις
ΜΗΔΕΝ εμπειρία
ΑΓΝΟΙΑ στο πως να κινηθεί στις πολλαπλές απαιτήσεις που βγαίνουν καθημερινά
ΚΑΜΜΙΑ διασύνδεση με τις πηγές χρηματοδότησης.
ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΘΑ ΗΤΑΝ.
Αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχει ο άνθρωπος (ο Καμπύλης) όλη την καλή διάθεση να το παλέψει και να προσπαθήσει.
Αλλά κι ο μπαρμπαγιάννης πχ.ο χασάπης έχει όλη την καλή διάθεση να σε χειρουργήσει αν χρειάζεσαι επέμβαση.ΕΣΥ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΤΣΕΙΣ?

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ.
Οι ΨΕΥΤΕΣ είπανε ότι ο γαμπρός του Μαντά είναι διευθυντής στον Πάρνωνα και γι αυτό έγινε η σύμβαση.
Ούτε διευθυντής ήταν ποτέ ,ούτε είναι στον Πάρνωνα.
Η συμβασή του έχει τελειώσει από τον Αύγουστο.
Οι ΘΛΙΒΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ γιατί δε μιλάνε τώρα?

Θέλει πολύ θράσος για να κατηγορείτε τον Μαντά για τον τουρισμό όταν και οι πέτρες έχουν δει ότι πνιγήκαμε στον κόσμο το καλοκαίρι.
Όταν όλοι δίνουν συγχαρητήρια στο Δήμο για τις σχεδόν καθημερινές πολιτιστικές εκδηλώσεις στην τουριστική σαιζόν.
Όσο και να προσπαθούν μερικοί να κάνουν το άσπρο μάυρο,τόσο πιο αναξιόπιστοι γίνονται και τόσο πιο απελπισμένοι φαίνονται.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio