Κοντοζαμάνης: Στόχος η μείωση των ανισοτήτων στην πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας

Συνεδρίασε σήμερα η Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων με θέμα της ημερήσιας διάταξης «Διατύπωση γνώμης, μετά από ακρόαση του προτεινόμενου από τον Υπουργό Υγείας, για διορισμό στη θέση του Προέδρου του Οργανισμού κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ), κ. Αθανασίου Θεοχάρη».

Στην...

Όταν ο Βασίλης Κοντοζαμάνης έκανε δωρεές αντί προεκλογικών φυλλαδίων

Ο Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο Αρκάς υφυπουργός Υγείας ο οποίος χαίρει της εκτίμησης των συναδέλφων του στο Κοινοβούλιο αλλά και της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, όταν είχε κατέλθει υποψήφιος βουλευτής το 2012 με τη Νέα Δημοκρατία στην Αρκαδία, αντί να μοιράσει προεκλογικά φυλλάδια...

Κοντοζαμάνης: Θα στηρίξουμε με κάθε τρόπο τις δομές πρωτοβάθμιας υγείας στη χώρα

Έπειτα από συντονισμένες ενέργειες του Υπουργείου Υγείας και της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας, τίθεται από σήμερα ξανά σε εφαρμογή η 24ωρη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Μεγάρων.

Το Κέντρο Υγείας Μεγάρων, του οποίου η πλήρης λειτουργία είχε σταματήσει τον περασμένο Ιούνιο, θα εφημερεύει τις...

Συμμετοχή Υφ. Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη στο Συμβούλιο Υπουργών Υγείας της Ε.Ε. στις Βρυξέλλες

Ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης εκπροσώπησε την Ελλάδα στο Συμβούλιο Υπουργών Υγείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις Βρυξέλλες.

Τα κυρίαρχα θέματα συζήτησης της ημερήσιας διάταξης αφορούσαν α) στην οικονομία της ευημερίας και τη συμβολή του τομέα της υγείας, ιδίως...

Κοντοζαμάνης: Συνεχίζονται οι συμβάσεις 4.000 εργαζομένων στα νοσοκομεία

Ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης έκανε την ακόλουθη δήλωση, σχετικά με τη συνέχιση των συμβάσεων 4.000 εργαζομένων στα νοσοκομεία όλης της χώρας:

«Το Υπουργείο Υγείας εξασφάλισε τη συνέχιση των συμβάσεων 4.000 εργαζομένων στα νοσοκομεία όλης της χώρας. Σε αυτό συνετέλεσε το Υπουργείο...

Στην 74η Σύνοδο της Ολομέλειας του Ο.Η.Ε. βρέθηκε ο Βασίλης Κοντοζαμάνης

Στο πλαίσιο της 74ης Συνόδου της Ολομέλειας του Ο.Η.Ε., πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη Συνάντηση Υψηλού Επιπέδου με θέμα: «Καθολική Κάλυψη Υγείας: Προχωρώντας Μαζί για την Οικοδόμηση ενός Υγιέστερου Κόσμου», παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Ο.Η.Ε. Αντόνιο Γκουτέρες, του Προέδρου της Παγκόσμιας...

Οι επτά κατευθύνσεις Κοντοζαμάνη προς τους νέους διοικητές των ΥΠΕ

Το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κινηθούν οι επικεφαλής των επτά Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ) περιέγραψε στη Βουλή, και στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων, στη διάρκεια της σχετικής συζήτησης, ο υφυπουργός Υγείας, κ. Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Όπως ανέφερε ο υφυπουργός, οι επτά διοικητές των ΥΠΕ, εφόσον...

Επίσκεψη Καμπύλη - Κοντοζαμάνη στο Κέντρο Υγείας Άστρους (pics,vid)

Το Κέντρο Υγείας Άστρους επισκέφθηκαν ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης το Σάββατο 31 Αυγούστου. Εκεί, τους υποδέχθηκε η διευθύντρια κυρία Πηγή Περδικάκη και τα μέλη του Συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Άστρους. 

Τα προβλήματα των...

Κοντοζαμάνης: Θα αναβαθμίσουμε το Παναρκαδικό Νοσοκομείο και τα Κέντρα Υγείας της Αρκαδίας (vid)

Στο Άστρος βρέθηκε την Κυριακή 25 Αυγούστου ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντζοζαμάνης δίνοντας το «παρών» στην ορκωμοσία του νέου δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας Γιώργου Καμπύλη.

Σε δήλωσή του ο κ. Κοντοζαμάνης αναφέρθηκε σε αυτά με τα οποία ήρθε αντιμέτωπη η νέα κυβέρνηση,  ο ίδιος αλλά και ο υπουργός,...

Eσπερινός της Κοιμήσεως Θεοτόκου στον Αγιάννη (pics,vid)

Το απόγευμα της Τετάρτης 14 Αυγούστου τελέστηκε πανηγυρικός εσπερινός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο εκκλησάκι τη Παναγίας στο Αγιάννη .

Πλήθος πιστών βρέθηκε στο γραφικό χωρίο της Βόρειας Κυνουρίας και μετά το πέρας της λειτουργίας γέμισε τα μαγαζιά και την πλατεία.

Στο Αγιάννη βρέθηκε και ο...