Οι πίνακες των Αρκάδων διαιτητών, βοηθών και παρατηρητών της ΕΠΟ

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ανακοινώσε τους πίνακες διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών της αγωνιστικής περιόδου 2019/2020 για όλες τις Εθνικές κατηγορίες της χώρας μας.

Αναφορικά με την Αρκαδική διαιτησία μοναδικές αλλαγές σε σχέση με την...

Γιώργος Τσούκας: Θα είμαι πάντα δίπλα στον Αρκά διαιτητή

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Αρκαδίας Γιώργος Τσούκας μέσω facebook έστειλε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα στέλνοντας παράλληλα και το ευχαριστώ του στα σωματεία, τους παράγοντες, τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές για την εμπιστοσύνη τους τονίζοντας πως θα παραμείνει δίπλα στους Αρκάδες...

Και επίσημα στους διεθνείς διαιτητές της UEFA ο Διαμαντόπουλος

Τρία νέα ονόματα στη λίστα των Ελλήνων διεθνών προστίθεται από τον Γενάρη του 2019 μεταξύ των οποίων και ο Αρκάς διαιτητής Αριστοτέλη Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) ο οποίος μπαίνει και επίσημα σε αγώνες της UEFA.

Πιο συγκεκριμένα η ΚΕΔ επέλεξε τους Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο του συνδέσμου Αρκαδίας...

Το ντέρμπι των «αιώνιων» αναμνήσεων του Γιώργου Τσούκα

Για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League δεσπόζει το μεγάλο ντέρμπι των αιωνίων του Ελληνικού ποδοσφαίρου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Ένας από τους ανθρώπους που μπόρεσε να έζησε από πολύ κοντά τον ρυθμό και την αίσθηση αυτών των...

Αναστόπουλος και Πορφύρης στον πίνακα παρατηρητών της ΕΠΟ

Η ΚΕΔ με ανακοίνωση της έκανε γνωστούς τους πίνακες παρατηρητών για την αγωνιστική σεζόν 2018-2109 με το ονόματα των  Δήμου Αναστόπουλου και Γιάννη Πορφύρη από τον Σύνδεσμο Διαιτητών της ΕΠΣ Αρκαδίας να βρίσκονται ανάμεσα στους νέους εκλεκτούς του Μέλο Περέιρα.

Ο Δήμος Αναστόπουλος και ο Γιάννης...