Και επίσημα στους διεθνείς διαιτητές της UEFA ο Διαμαντόπουλος

Fri, 07/12/2018 - 17:46

Τρία νέα ονόματα στη λίστα των Ελλήνων διεθνών προστίθεται από τον Γενάρη του 2019 μεταξύ των οποίων και ο Αρκάς διαιτητής Αριστοτέλη Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) ο οποίος μπαίνει και επίσημα σε αγώνες της UEFA.

Πιο συγκεκριμένα η ΚΕΔ επέλεξε τους Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο του συνδέσμου Αρκαδίας, Θανάση Τζήλο του συνδέσμου Λάρισας και Μανώλη Σκουλά του συνδέσμου Θεσσαλίας για να λάβουν το σήμα της FIFA, με την UEFA να επισημοποιεί την διεθνοποίησή τους, ενώ πως ανακοινώθηκε οι τρεις Έλληνες διαιτητές θα λάβουν μέρος στο σεμινάριο που θα γίνει το διάστημα 27-30 Ιανουαρίου 2019 στην Πορτογαλία.

Το γεγονός αυτό ουσιατικά αποτελεί μια τεράστια επιτυχία για τον Σύνδεσμο Διαιτητών της ΕΠΣ Αρκαδίας και την εκαιρετική δουλειά που γίνεται αλλά αι προσωπική επιβράβευση για τον ίδιο τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο που βρίσκεται στις κορυφαίες σφυρίχτρες της χώρας μας.

Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος συνεχίζει τον διεθνή διαιτητικό δρόμο που χάραξε πρώτος στον νομό μας πριν από αρκετά χρόνια ο νυν πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης Γιώργος Μποροβήλος.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio