Το ντέρμπι των «αιώνιων» αναμνήσεων του Γιώργου Τσούκα

Κυρ, 11/11/2018 - 14:09
Image

Για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League δεσπόζει το μεγάλο ντέρμπι των αιωνίων του Ελληνικού ποδοσφαίρου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Ένας από τους ανθρώπους που μπόρεσε να έζησε από πολύ κοντά τον ρυθμό και την αίσθηση αυτών των παιχνιδιών είναι και ο νυν πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών της ΕΠΣ Αρκαδίας Γιώργος Τσούκας.

Ο Γιώργος Τσούκας υπήρξε ένας από τους κορυφαίους επόπτες της χώρας μας έχοντας στο βιογραφικό του εκτός από τα πολλά παιχνίδια στην τότε Α' Εθνική τελικό κυπέλλου Ελλάδος, μεγάλα ντέρμπι αλλά και αυτά αιωνίων μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Μια τέτοια ημέρα λοιπόν δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητή με τις μνήμες να ξυπνούν και τον Γιώργο Τσούκα μέσω της σελίδας του στο facebook με ένα φωτογραφικό κολάζ να κάνει ένα flash back στο παρελθόν και στα αιώνια Ελληνικά ντέρμπι που βρέθηκε στην διαιτητική τριάδα.

Σε αυτό το κολάζ μαζί με τον Γιώργο Τσούκα είναι ο γνωστός Λάκωνας ρέφερι Σπύρος Παπαδάκος, ο Γιάννης Γεωργακόπουλος, ο Παναγιώτης Μηλιώνης αλλά και ο νυν πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης Γιώργος Μποροβήλος όπου και αυτός έγραψε την δική του ιστορία όντας από τους καλύτερους Έλληνες διαιτητές με σπουδαία διαιτητική διαδρομή εντός και εκτός συνόρων. 

Πλέον ο Γιώργος Τσούκας θυμάται με νοσταλγία αυτές τις στιγμές από την καριέρα του βλέποντας με ικανοποίηση την Αρκαδική διαιτησία στην οποία είναι πρόεδρος μέσω της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται να συνεχίζει την παράδοση τροφοδοτώντας πολύ καλές σφυρίχτρες σε όλες τiς κατηγορίες του Ελληνικού ποδοσφαίρου και βέβαια στο κορυφαίο επίπεδο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio