Πέθανε ο μουσικοσυνθέτης Γιάννης Σπανός

Πέθανε ο μουσικοσυνθέτης, Γιάννης Σπανός. Γεννήθηκε στο Κιάτο Κορινθίας στις 26 Ιουλίου 1934. Ο Γιάννης Σπανός εισήλθε στην δισκογραφία με το τραγούδι "Μιά Αγάπη για το Καλοκαίρι". Έχει γράψει πολλά τραγούδια για το λεγόμενο Νέο κύμα.

Σε ηλικία 85 ετών έφυγε από την ζωή ο μουσικοσυνθέτης Γιάννης...

Μνημόσυνο Βασιλικής Άρχοντα

Το Σάββατο 2 Νοεμβρίου θα τελεστεί το  40ημερο μνημόσυνο της Βασιλικής Άρχοντα στην Ιερά Μονή Παλαιοπαναγιάς 

Έναρξη λειτουργίας Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε πως από 1η Νοέμβρη ξεκινούν τα μαθήματα στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Για 5η συνεχόμενη χρονιά αυτός ο κοινωνικός θεσμός ενισχυτικής διδασκαλίας και σημαντικό τμήμα της αλληλέγγυας παιδείας, ανοίγει τις πόρτες του και θα λειτουργήσει...

Περιβαλλοντική ενημέρωση επισκεπτών στην Καστάνιτσα (pics,vid)

Ο Φορέας Διαχείρισης Πάρνωνα, Μουστού, Μαινάλου και Μονεμβασίας συμμετείχε ενεργά για 9η συνεχή χρονιά στη Γιορτή Κάστανου που διοργανώνεται εδώ και 36 χρόνια από τον Μορφωτικό και Φυσιολατρικό Σύλλογο των Απανταχού Καστανιτσιωτών.

Κατά τη διάρκεια της γιορτής, το προσωπικό του Φορέα Διαχείρισης...

Τρόμος για νεαρή γυναίκα στο Άστρος - Είδε τον ληστή να προσπαθεί να μπει στο σπίτι της

Όπως γράψαμε και χθες (δείτε ΕΔΩ), δυστυχώς πολλά είναι τα περιστατικά διαρρήξεων και κλοπών στον Δήμο μας. Ακόμα και τις πρωινές ώρες, που θα περίμενε κάποιος να φοβούνται οι δράστες μήπως γίνουν αντιληπτοί, αδίστακτοι κακοποιοί «μπουκάρουν» σε σπίτια, κλέβουν και αποχωρούν.
 
Μια νεαρή...

Επίσημη παρουσίαση της εφαρμογής του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας για τα κινητά τηλέφωνα (pics,vid)

Η επίσημη παρουσίαση μιας πολύ χρηστικής ηλεκτρονικής εφαρμογής για την εξυπηρέτηση πολιτών και μελών του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας σε θέματα πρόσβασης σε υπηρεσίες και δομές Υγείας στην Αρκαδία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου.

Στην  αίθουσα  συνεδριάσεων  της  Συγκλήτου  στην ...

Eπισκέπτες από την Αθήνα επισκέφθηκε τη λιμνοθάλασσα του Μουστού

Ομάδα επισκεπτών από την Αθήνα, στο πλαίσιο οργανωμένης τριήμερης επίσκεψης στην περιοχή της Κυνουρίας, επισκέφθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 26 Οκτωβρίου 2019, τη λιμνοθάλασσα του Μουστού. Tα στελέχη του Φορέα Διαχείρισης στο πλαίσιο της προγραμματισμένης ξενάγησης της ομάδας, ενημέρωσαν τους...

Ο κυρίαρχος

Σκίτσο του Γιώργου Καπράνου

Στον Α.Ε.Ε.Σ Κορακοβουνίου ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος

Ο Α.Ε.Ε.Σ Κορακοβουνίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Παναγιωτόπουλο.

Ο Δημήτρης ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στη Δόξα Πειραιά, και στα 16 του πήρε μεταγραφή στον Ατρόμητο Αθηνών. Τα τελευταία 2 χρόνια αγωνιζόταν στο Πρωτάθλημα της Γ´ Εθνικής με την ομάδα του...