Μάστιγα οι κλοπές και οι διαρρήξεις στο Άστρος ακόμα και το πρωί

Τετ, 30/10/2019 - 12:33
Image

Αρκετά δυστυχώς είναι τα περιστατικά διαρρήξεων και κλοπών που σημειώνονται το τελευταίο διάστημα στο Άστρος ακόμη και τις πρωινές ώρες.

Το πρωί της Τετάρτης, περίπου στις 8:30 άγνωστοι μπήκαν σε σπίτι και έκλεψαν.

Σε ένα άλλο σπίτι στην περιοχή του Άστρους τέσσερις δράστες με καλυμμένα τα πρόσωπά τους μπήκαν σε σπίτι με σκοπό να κλέψουν, ενώ ο ιδιοκτήτης ήταν ακόμα μέσα. Όταν αντιλήφθηκαν ότι ο ιδιοκτήτης τους κατάλαβε τράπηκαν γρήγορα σε φυγή.

Σχόλια επισκεπτών

Επί ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ όι κλοπές γίνονταν το βράδυ, τώρα με τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ πραγματοποιούνται και τα πρωινά και μεσημεράκι. Η ασφάλεια στο μεγαλείο της....η κανονικότητα επανήλθε...

Λάθος εκτίμηση κάνουν απ ότι φαίνεται τα αγαπητά όργανα της Τάξης. Παράνομοι δεν είναι τα παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα στις πλατείες και τους δρόμους που τα έχουν πάρει στη σειρά και τα γράφουν με "επιτυχία". Παράνομοι είναι οι θρασείς πλέον κλέφτες, οι "εμποροι θανάτου" και οι επικίνδυνοι μεθυσμένοι οδηγοί. Αυτούς δεν τους βρίσκεις στις πλατείες. Αυτούς τους βρίσκεις με διαρκή έρευνα. Αλλά μάλλον δεν υπάρχει το θράσος και η διάθεση για τέτοιες αποστολές.... Η κληση σε σταθμευμένο όχημα 80χρονου είναι πιο εύκολη πράξη και δυστυχώς το πολυπληθές τμήμα μας κάνει μόνο γι αυτά... άντε και για τους καπνίζοντες εντός καταστημάτων....

δεν Έχουν γίνει αρκετά περιστατικά κλοπής στην συγκεκριμένη περιοχή αλλά όταν γίνονται είναι πολύ δύσκολο να τους σταματήσεις οι δράστες μπενουν στα χωράφια και φεύγουν ..Πρέπει να γίνεται εκτεταμένη αστυνόμευση σε όλη την περιοχή και όχι μέχρι τα μουστο στινουμε μπλόκο και από κει και πέρα τα αμαξια πάνε σφαίρα από ότι γνωρίζω ζουν μικρά παιδιά εκεί άμα ένα πεταχτεί στο δρομο να πιάσει μια μπαλα τι θα γίνει??ένα τρανό παράδειγμα είναι και το περιστατικό πριν 2 βδομάδες που έφυγε το αμάξι λόγω υπερβολικής ταχύτητας πρέπει να υπάρχει κάποιο όριο και επιτέλους να μη ζούμε σαν κάτοικοι κάτω από τον φόβο μην γίνει κάτι !!

Καλό το να κόβεις κλήσεις για παράνομο παρκάρισμα σε 80χρονους και να κυνηγάς 10χρονα επειδή κάνουν φασαρία στην παιδική χαρά. Αλλά νομίζω ότι είναι ώρα οι αρχές να ασχοληθούν και λίγο με την πραγματική εγκληματικότητα. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, είναι θέμα χρόνου κάποιος νοικοκύρης να αντιδράσει και να οδηγηθούμε σε καταστάσεις σαν αυτές που είχαν στο Σολωμό Κορινθίας την άνοιξη.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio