Beach Party στις Πόρτες

Δευ, 04/07/2022 - 10:33
Image

Ο σύλλογος μας θέλοντας να εμπλουτίσει την τουριστική σεζόν και να συμβάλει στα πολιτιστικά δρώμενα και την αναβάθμιση της περιοχής  διοργανώνει το πρώτο   “BEACH PARTY” για το 2022 στην περιοχή μας με ζωντανή μουσική με τον Γρηγόρη Παπαντώνη (σχήμα:  "Η ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥ")  και πλούσιο ρεπερτόριο απ’ όλες τις εποχές. 

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι όλοι θα ενισχύσουμε την προσπάθεια αυτή,  πρώτον με την παρουσία μας και δεύτερον  με την προώθηση της εκδήλωσης αυτής στους φίλους και τους επισκέπτες μας.

Για τον σκοπό αυτό  και για  την οικονομική ενίσχυσή του συλλόγου θα υπάρχει και λαχειοφόρος αγορά  με  δωρεάν τριήμερα διαμονής σε διάφορα μέρη της Πελοποννήσου. Προς τούτο, έχουν εκδοθεί προσκλήσεις (αξία θεάματος)  έναντι αντιτίμου αξίας €5,00 έκαστη οι οποίες και θα λαμβάνου μέρος στην ανωτέρου κλήρωση.

Για την διάθεση των προσκλήσεων παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα 6974731820 ή 6975600533 ή στο e mail του συλλόγου kynouriahosts@gmail.com.

Θα σας περιμένουμε όλους να διασκεδάσουμε μαζί!!

Υ.Γ. Dress Code (Προαιρετική  Ενδυμασία) 80's, 90's κτλ. 

Με εκτίμηση,

το Δ.Σ.

" Ξένιος Κύνουρος" 

Σχόλια επισκεπτών

Αγαπητέ Νίκο δεν είναι όλοι ικανοί να φτιάξουν μια αφίσα σωστά αλλά ότι τους λένε γράφουν πολλές φορές οπότε ο πελάτης έχει πάντα δίκιο....

Ας είναι έχω δει πολλά και ήμουν η πρώτη διδαξασα ως επαγγελματίας να προσαρμόζουν φωτογραφίες και ψηφιακές σχεδιάσεις και πολλά πράγματα...

Αν έχει βάλει πνευματικα δικαιώματα στις δουλειές μου πολλοί θα ήταν ακόμη πάνω στα δένδρα

Γίνεται όμως από έναν καλό Σύλλογο επίσης επιτυχημένη ορχήστρα και σε ένα μαγαζί εξαιρετικών ανθρώπων οπότε όλο αυτό το σώζει...

Τα σέβη μου

Και να σκεφθείς Nikos ότι το Παράλιο Άστρος ή αλλιώς παραλία Άστρους προς εκείνη ην πλευρά που λέγεται ΠΟΡΤΕΣ δεν έχει ούτε έναν κόκκο άμμου. Χώρια που μεσολαβεί και μια λωρίδα παραλίας του Άστρους.

Τι κόμπλεξ είναι πια όλα αυτά με το να χωρίζεται την πανέμορφη και ατελείωτη παραλία σε Άστρους, Παραλίου,Μελιγούς κτλ; Για τους Αθηναίους, Τριπολιτσιώτες και όλους τους επισκέπτες όλη η περιοχή λέγεται άστρος.Ανοίξτε πια λίγο τα μυαλά σας και τους ορίζοντές σας μπας και πάμε λίγο μπροστά;!!!!

Ποια παραλία Μελιγούς ρε παιδιά.στο συγκεκριμένο σημείο που θα γίνει το πάρτι αν φέρεις την κορυφογραμμή η παραλία γεωγραφικά πρέπει να λέγεται παραλία Καράτουλα.ειναι ανάμεσα στην παραλία Μπερνορί και την παραλια Τσερβάσι.χωρια που μεσολαβεί και μια λωρίδα παραλίας της Μεσοραχης .
ΥΓ.Νικο και ανώνυμε 17:04 Προσοχη στο Dress Gode(προαιρετική ενδυμασία )80s,90s κτλ. κοιτάξτε μην κατέβετε από σιαπανω με κάνα ταγαρι κρεμασμένο στην πλάτη γιατί οι τουρίστες θα έρθουν πίσω στο Παράλιο.😉

Εσύ Παραλιώτη 5/7/22-19:09 τσίμπα μια κολυνός γιατί τα χνώτα σου όζουν τυρόγαλο άλλιο και ένα μοσχοσάπουνο μη και αποδείξεις λίγη αποφοιτά χαλασμένης ρέγγας. Ταγαροσάκουλο που θα πεις για τα ορεινά χωριά.

ΠΑΡΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΔΗΜΟΥ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ Ο ΤΟΠΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ.....Ο ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ ΑΤΥΧΗΣΕ......ΙΣΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ... ΟΥΓΚΑΝΤΑ.......

Αγαπητέ φίλε, το πνεύμα του ¨Καποδίστρια¨ και του "Καλλικράτη" δεν είναι να εξαφανίσουμε τα μικρά χωριά και να αφήσουμε 2 - 3 ονόματα των μεγαλύτερων. Είναι να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε υπηρεσίες και κοινές δράσεις για να καταφέρουν πράγματα που δε θα έκαναν ο καθένας μόνος του. Τα όρια του Δήμου είναι γνωστά όπως επίσης και τα όρια των Κοινοτήτων, μπορείτε να ζητήσετε χάρτη από τις υπηρεσίες του Δήμου. Εκεί θα δείτε οτι η παραλία Πόρτες έμπροσθεν Φλόκα και Φλέτζερη είναι στα όρια της κοινότητας Μελιγούς όπως επίσης και η κύρια λίμνη του Μουστού. Καλό είναι να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους και θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio