Γιώργος Καμπύλης: Πολλές πράξεις και λίγα λόγια, ώστε να γίνει ο Δήμος μοντέρνος και σύγχρονος (pics,vid)

Wed, 22/05/2019 - 11:25

Δίπλα από τον ιστορικό τόπο όπου πραγματοποιήθηκε η Β' Εθνοσυνέλευση του Άστρους μας έδωσε συνέντευξη ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργος Καμπύλης, ο οποίος αισιοδοξεί, όπως δήλωσε, ότι η παράταξή του θα κερδίσει τις εκλογές από την πρώτη Κυριακή.

Ο κ. Καμπύλης μίλησε για την παράταξη «Πρωτοβουλία Αλλαγής» και για το αν αυτή έχει «χρώμα» και κομματική στήριξη αλλά και για το αν έχει σκοπό να συνεργαστεί με άλλες δημοτικές παρατάξεις για τη λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου.

Καμπύλης

Θεωρώ ότι το 2019 οι πολίτες δεν επιπλέουν συνδυασμούς με βάση κομματικά κριτήρια. Αυτό που έχει αξία, είναι η ειλικρίνεια

Η δημοτική αρχή διακρίνεται από ανεπάρκεια, τόνισε ο κ. Καμπύλης, επισημαίνοντας ότι ο νυν δήμαρχος είναι ανεύθυνος γιατί πότε η δημοτική αρχή του δεν μπορούσε να παραδεχτεί λάθη, καθώς επίσης είχε έλλειψη διαχείρισης κάποιων σοβαρών θεμάτων, όπως στην αποκομιδή των απορριμμάτων.

Εμείς ως αντιπολίτευση διαφωνούσαμε μόνο όταν θεωρούσαμε ότι υπήρχε ανεπάρκεια ενώ σε ένα μεγάλο ποσοστό συμφωνούσαμε

Ο κ. Καμπύλης μίλησε για τις  προτεραιότητας της παράταξης αλλά και για τους προσωπικούς του στόχους.

1.       Διοίκηση με στόχους, διαφάνεια και λογοδοσία

Δίνουμε προτεραιότητα στη χρηστή διοίκηση του Δήμου και στην οικονομική διαφάνεια. Θέλουμε ο πολίτης να αντιληφθεί ουσιαστικά ότι τα χρήματά του, τα τέλη και οι φόροι που καταβάλλει πιάνουν τόπο

2.       Απελευθερώνουμε τις αναπτυξιακές δυνατότητες της περιοχής με τη  υποστήριξη της επιχειρηματικότητας κάνοντας την  Βόρεια Κυνουρία τουριστικό προορισμό 12 μήνες το χρόνο!

«Πρέπει να τονώσουμε τον τουρισμό, τον πολιτισμό και να δημιουργήσουμε μια διαδημοτική συγκοινωνία σε συνεργασία με το ΚΤΕΛ  για να συνδέσουμε την παραλιακή Βόρεια Κυνουρία με τον ορεινό όγκο»

3.       Στηρίζουμε τον πρωτογενή τομέα παραγωγής με υποδομές, ενισχύουμε τη γεωργία, την κτηνοτροφία και την αλιεία και τις επιχειρήσεις της περιοχής.

4.       Δήμος με κοινωνικό πρόσωπο – υγιείς δημότες, δημιουργώντας Κοινωνική υπηρεσία στον Δήμο και ενισχύοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες στο πλαίσιο του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι», όπως και το Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ)

Στόχος μας, να δημιουργήσουμε ένα γραφείο ενημέρωσης και επιχειρηματικότητας

Καμπύληςς

Σε ερώτησή μας για το πώς φαντάζεται τον δήμο σε μερικά χρόνια, ο κ. Καμπύλης τόνισε ότι στόχος είναι ο δήμος  να παρέχει πιο σύγχρονες τεχνολογίες και η πόρτα του δημαρχείου θα είναι ανοιχτή με τις αποφάσεις να λαμβάνονται με την ενεργή συμμετοχή των δημοτών, επιλύοντας τις καθημερινές ανάγκες των δημοτών.

Πολλές πράξεις, λίγα λόγια ώστε να γίνει ο δήμος πιο μοντέρνος και σύγχρονος

Τέλος, ο κ. Καμπύλης κάλεσε του δημότες της Βόρειας Κυνουρίας να τους τιμήσουν με την ψήφο τους γιατί είναι μια νέα παράταξη με νέους ανθρώπους στην αυτοδιοίκηση που έχουν γνώσεις και εμπειρία.

«Εύχομαι οι πολίτες να πάνε με καθαρό μυαλό στις κάλπες την Κυριακή 26 Μαΐου».

 

Video

Comments

Submitted by Anonymous on Wed, 22/05/2019 - 12:08 Permalink

Μαντά μην τον κατατροπωσεις μπορεί να έχει κάνει ότι έχει κανει εναντίον σου αλλά δήμαρχος θα βγεις ούτως η άλλως απλώς λυπήσου των κατά βάθος είναι καλος

Submitted by Anonymous on Wed, 22/05/2019 - 12:10 Permalink

Δεν λέει και κάτι διαφορετικό από το Μαντά! Και να λέει ότι ο Μαντάς είχε κλειστές τις πόρτες στους πολίτες; Πάλι ψέματα; Κάνει άλλη μια προσπάθεια για να προκαλέσει λάθος εντυπώσεις;

Submitted by "#¤%/(&)= on Wed, 22/05/2019 - 12:12 Permalink

Πάλι ο λασπολόγος ! Δε μπορείς να κατηγορείς τον Καμπύλη.Δεν έχεις να του προσάψεις τίποτα.Σε άλλους κάνεις κακό με αυτές τις κουταμάρες που γράφεις. Γυρίζουμε σελίδα από την πρώτη Κυριακή. Κερδισμένοι θα είναι όλοι οι πολίτες του Δήμου, το έχουν ανάγκη.Ότι είχε να δώσει το έδωσε η δημοτική αρχή.Ξεκινάμε καινούργια σελίδα.

Submitted by ΕΝΕΡΓΗ ΠΟΛΙΤΗΣ on Wed, 22/05/2019 - 12:48 Permalink

Γιώργο αν θες να παρεις την νικη ξεκινα κατι απλουστατο.βγαλε τις παρωπιδες σου και ανοιξου σε ολο τον κοσμο.....οταν μεριδα των υποψηφιων σου επιλεγει ακομα και του που θα δωσει τα φυλλαδια σου και επισης μιλα εκει που θελει μονο... αυτο δειχνει καθαρα η ακους φημες η απλα ειναι δικη τους καθαρα πρωτοβουλια παροτι πιστευω οτι ειναι ολοι τους αξιεπαινοι και νεα παιδια με θαρρος για να βγουν μπροστα...Καλη Επιτυχια

Submitted by Anonymous on Wed, 22/05/2019 - 12:49 Permalink

Δεν μπορώ να συμπυκνωσω τη φιλοσοφία και σκέψη μας στο πρόγραμμα μας;;;;;;τι είπες ρε Γιώργο πάλι;;;σταμάτα να μιλάς καλύτερα!Επίσης σταμάτα να κουνιέσαι αμήχανα μας ζαλισες!!!

Submitted by Anonymous on Wed, 22/05/2019 - 13:13 Permalink

Ελα γαμπρέ..... Σε μάθαμε... Άλλαξε λίγο στέκι και στυλ... Και που ΄σαι... Μη γλείψεις κατά λάθος κάποιο δάχτυλό σου απ΄ αυτά που χτυπούν πληκτρολόγια, γιατί θα φαρμακωθείς....Και αντίδοτο δεν υπάρχει !!!

Submitted by Γιάννης Κουρόγ… on Wed, 22/05/2019 - 13:47 Permalink

Αυτά που έχουμε και μας ξέρουν αναμφισβήτητα όλοι οι Έλληνες ,είναι ο ταλαίπωρος “Ιερός Χώρος ” της Β’ Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων, που μπορεί να ανοίξει άμα θέλουμε χωρίς να ξοδεύσουμε ούτε ένα ευρώ, τελεία και πάβλα , ίσως να χρειαζόμαστε μια τανάλια ,που μας εδώρησαν οι επισκέπτες μας, για να “σπάσουμε” τις αλυσίδες της ντροπής.

Submitted by Ευγενής on Wed, 22/05/2019 - 15:26 Permalink

ο σχολιαστής βάρδιας που λέει παραπάνω ότι δεν μπορεί να μιλήσει (αν άκουσε έστω και 1' από το βίντεο πριν πετάξει τη λάσπη υπηρεσίας) μπορεί να μας πει αν τον ενδιαφέρει στη ζωή του η ειλικρίνεια και η αξιοπιστία ή θέλει απλώς να ακούει παχιά και κούφια λόγια που αναιρούνται μετά από λίγο; Επίσης μπορεί να μας πει τι ακριβώς δεν το άρεσε; Έχει συνηθίσει κανέναν δεινό ρήτορα; Ο άνθρωπος μια χαρά εκφράστηκε και με σεμνότητα και σοβαρότητα. Ας συνηθίσετε σιγά σιγά αυτό το ήθος και ύφος γιατί με εντολή των πολιτών η διοίκηση του δήμου αλλάζει χέρια. Περνάμε σε νέα εποχή.

Submitted by Anonymous on Wed, 22/05/2019 - 18:29 Permalink

Γυρίστε εσείς σελίδα μοντέρνα και σύγχρονα με στρατη και χαλβά, να αλλάξουμε εμείς κεφάλαιο παραδοσιακά και πατροπαράδοτα με τον Μαντά!

Submitted by Anonymous on Wed, 22/05/2019 - 19:28 Permalink

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΚΑΘΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΝΕΙ. ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΘΕΜΑΤΑ, ΓΚΕΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ , ΔΕΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ..........................

Submitted by Anonymous on Thu, 23/05/2019 - 01:30 Permalink

Καλα λενε ... Δεν συγκρινονται ρε παιδια αυτοι οι δυο..! Μαντας και παλι Μαντας!! Δεν ειναι ο Γιωργος για δημαρχος..Τουλαχιστον οχι τωρα..! Αυτο που βλεπω λεω.. Βαλτε τον Κατση μπροστα που ειναι δυναμη

Submitted by Anonymos on Thu, 23/05/2019 - 15:44 Permalink

Μετά τη τελευταία εβδομάδα Γιώργο έχασες κόσμο.. και τον έχασες γιατί απέδειξες ότι δεν μπορείς να μαζέψεις ούτε τους γνωστούς σου ούτε τους υποψήφιους σου από κακόβουλες και ανανδρες προσωπικές επιθέσεις. Πως θα μαζέψεις έναν ολόκληρο δήμο;;
περαστικά και όπως στρώνει κανείς κοιμάται!!!

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio