Θέλουμε τον Αρκάδα για περιφερειάρχη; (vid)

Thu, 18/04/2019 - 13:54

Την Τρίτη πραγματοποιήθηκαν στην Καλαμάτα την τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, επικεφαλής του συνδυασμού «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο».

Κατά την παρουσίαση των υποψηφίων ο κ. Ηλιόπουλος Ιωάννης Αντιδήμαρχος Οιχαλίας, Υποστράτηγος Ελληνικής Αστυνομίας ε.α και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, ανεβαίνοντας στο βήμα ανέφερε χαρακτηριστικά «Τι τον θέλουμε τον Αρκάδα»,  αναφερόμενος φυσικά στο πρόσωπο του κ. Πέτρου Τατούλη.

Πρέπει οι ψηφοφόροι να κάνουν την υπέρβαση και να ψηφίσουν τον Π. Νίκα, τον Μεσσήνιο πάνω απ’ όλα, όπου γύρισα και τους έλεγα ότι θα κατέβω με τον Νίκα, η απάντηση του κόσμου, με τον Νίκα βέβαια, τι δουλειά έχουμε εμείς με τον Τριπολιτσιώτη και τον Αρκάδα και τι δουλειά έχουμε εμείς με τον Κορίνθιο

Τα όσα ειπώθηκαν από τον κ. Ηλιόπουλο δείχνουν ότι πιθανότατα γίνεται κάποιος διαχωρισμός στην περιφέρεια Πελοποννήσου και ουδέποτε έχουν ακουστεί ξανά δημόσια από υποψήφιο άλλης παράταξης τέτοιες ανάλογες δηλώσεις.

Μπορεί το πολιτικό θερμόμετρο να ανεβαίνει και τα πνεύματα ολοένα και να οξύνονται μεταξύ των υποψηφίων, αλλά ποτέ έως τώρα δεν έχει γίνει διαχωρισμός της περιφέρειας ανάλογα με τον τόπο καταγωγής του εκάστοτε υποψηφίου και σαφώς  σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνεται διαχωρισμός της περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η Πελοπόννησος είναι μία και η περιφέρεια οφείλει να υπηρετεί και τους πέντε νομούς ισότιμα.

Στην συνέχεια ο κ. Νίκας αντιλαμβανόμενος τα «τοπικιστικά» σχόλια του κ. Ηλιόπουλου έσπευσε να διορθώσει τα παραπάνω τονίζοντας ότι ο ίδιος βλέπει όλους τους νομούς το ίδιο.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί από το Messinialive την δήλωση του υποψηφίου κύριου Ηλιόπουλου.

 

Comments

Submitted by Anonymous on Thu, 18/04/2019 - 14:46 Permalink

Για να καταλάβετε αγαπητοί συμπατριώτες, φίλες και φίλοι ο,τι κι αν ψηφίζετε, όποια άποψη κι αν έχετε, το μέγεθος του ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ εναντίον του τόπου μας από την συμπεριφορά της απερχόμενης δημοτικής αρχής τα τελευταία 5 χρόνια! Πόση ζημιά υπέστη η περιοχή μας από αυτή την άθλια διαμάχη, τον μικρο-μεγαλισμό και την γελοία σύγκριση των ...μυρμηγκιών με τον ελέφαντα... Πόσα χάσαμε και πόσα δικαιώματα δώσαμε σε άλλες περιοχές σήμερα να λένε αυτά τα ακραία τοπικιστικά συνθήματα όταν έχουμε ΔΙΚΟ μας Περιφερειάρχη που ΖΕΙ στον δήμο κι ενδιαφέρεται για το μέλλον του! Κι επειδή τον ΔΙΚΟ μας Περιφερειάρχη θα ξαναέχουμε να φροντίσουμε να έχουμε και ανοχτόμυαλο και ανεξάρτητο από προσωπικές αγκυλώσεις και κόμπλεξ δήμαρχο για μια πραγματικά παραγωγική τετραετία για τον τόπο μας! Εμπρός για μια νέα εποχή!

Submitted by Anonymos on Thu, 18/04/2019 - 16:03 Permalink

Ακούστηκε πως τον Πετραν τον επισκέφθηκαν κάποιοι από την δημοτικη αρχη.Ειναι αλήθεια; Πώς κι έγινε αυτό;ΕΙδαν κάνα όνειρο;Τι να ηθελαν στην τούρλα του Σαββάτου;

Submitted by Anonymous on Thu, 18/04/2019 - 17:49 Permalink

Αγαπητοί συντοπίτες να δω τώρα όταν έχετε πρόβλημα πως θα πηγαίνετε στον Νίκα και πως θα σας τα λύνει... να φανταστώ θα μας παραπέμπει και στον αστυνομικό του.

Submitted by Πατριώτης on Thu, 18/04/2019 - 17:55 Permalink

Συμφωνώ στο ότι ο δήμαρχος πρέπει να έχει καλές σχέσεις συνεργασίας με τον περιφερειάρχη αλλά διαφωνώ στο βάρος της εντοπιότητας που τονίζεις στο σχόλιο σου αναφερόμενος στον ΔΙΚΟ μας περιφερειάρχη.Ο ΔΙΚΟΣ μας περιφερειάρχης σίγουρα θα σου κάνει έργα και είναι ιδανικό να ξαναβγεί αλλά δεν θα σου κάνει ΤΑ ΕΡΓΑ.Μην είσαι τόσο ενθουσιώδης.Η ιστορία άλλωστε το έχει αποδείξει.Υπουργοι από την Αρκαδία υπήρξαν πολλοί, σε κορυφαίες κυβερνητικές θέσεις ,με χρόνια διακυβέρνησης της χώρας και έχοντας τις τέλειες σχέσεις με τους εκάστοτε δημάρχους της Κυνουρίας.Ο δρόμος Τρίπολη-Αστρος ακόμα να παραδοθεί εδώ και 25χρονια ,ο δρόμος Κιβέρι-Αστρος-Λεωνιδιο δεν άρχισε ποτέ όπως πολλά άλλα έργα που θα μπορούσαν να είχαν γίνει καθώς όλοι αυτοί οι ΔΙΚΟΙ μας άνθρωποι δεν πρόσφεραν τα δέοντα με βάση τα εκατομμύρια που διαχειρίστηκαν.Αυτο είναι μια πραγματικότητα δυστυχώς.Θα μπορούσαν να έχουν προσφέρει πολλά περισσότερα.Κοιτα άλλους Υπουργούς με λιγότερα χρόνια διακυβέρνησης πως έχουν βελτιώσει και τι έργα έχουν κάνει στους νομούς καταγωγής τους πχ Μεσσηνία.Μακαρι ο περιφερειάρχης να είναι ο ΔΙΚΟΣ μας και να έχει άψογη συνεργασία με τον δήμαρχο αλλά μην περιμένετε μερικοί να μας κάνει επίγειο παράδεισο.Αυτα περί ΔΙΚΩΝ μας ανθρώπων εξουσίας με καταγωγή από την Αρκαδία.

Submitted by Anonymous on Thu, 18/04/2019 - 20:06 Permalink

Oσοι πιστεύουν ότι ο Τατούλης επειδή δεν είχε καλές σχέσεις με τον Μαντά εκδικήθηκε τον τόπο του και δεν έδωσε έργα κάνουν λάθος ή ψεύδονται.
Οτι ζητούσε ο Μαντάς το προωθούσε.Ας τελειώσει αυτή η βλακεία των προηγούμενων που γράφουν εδώ γιατί αδικεί και εκνευρίζει τον Πέτρο.
Θέλοντας να τον υπερασπιστούν και να κατηγορήσουν τον Μαντά στην ουσία παρουσιάζουν τον Τατούλη ως μανιωμένο και μουτρωμένο που δε βοήθησε το Δήμο επειδή ήταν δήμαρχος κάποιος που δε θέλει.

Submitted by πετράν μόνο on Thu, 18/04/2019 - 20:14 Permalink

Πέτρος και Μαντάς συναντήθηκαν και τα βρήκαν αφού χρειάζονται ο ένας τον άλλο.
Ο Μαντάς τον χρειάζετε γιατί ο Τατούλης είναι ο πιο πιθανός να βγει περιφερειάρχης,όπως δείχνουν τα πράγματα,οπότε θα του είναι απαραίτητος τα επόμενα χρόνια.
Ο Τατούλης τον χρειάζετε γιατι η εκλογή του στο δεύτερο γύρο θα παιχτεί με μικρή διαφορά και δε θέλει έναν Μαντά να λέει στους 4-5 χιλιάδες ψηφοφόρους του ότι ο Τατούλης τον υπονόμευσε.
Η ανάγκη έγινε φιλοτιμία και βρέθηκε λύση.

Submitted by Anonymous on Thu, 18/04/2019 - 21:16 Permalink

Σωστά τα λες 20.06. Οτι ζητούσε ο Μαντάς το Τατούλης το προωθούσε κι έτσι είναι..... Να μας πει όμως κι ο Μαντάς ..... : Oτι ζητούσε ο πρόεδρος του Παραλίου Άστρους της οικονομικής ναυαρχίδας τουλάχιστον του δήμου βόρειας Κυνουρίας , το προωθούσε ο Μαντάς ; Μήπως λοιπόν ήρθε η ώρα και η στιγμή ν ανοίξει το στόμα του ο πρόεδρος του Παραλίου και να μάθει ο κόσμος τι,πως , πόσες και γιατί προτάσεις κι αιτήματα του έχει απορρίψει η απερχόμενη δημοτική αρχή Μαντά ; Και να μας ενημερώσει και για τις καταγγελίες και μηνύσεις του . Λοιπόν ;;;

Submitted by anonymos on Thu, 18/04/2019 - 22:26 Permalink

Οι σχέσεις δήμου και περιφέρειας δεν ήταν καθόλου καλές την τετραετία που πέρασε και το ξέρουμε όλοι αυτό. Την προηγούμενη τετραετία ήταν όλα μέλι γάλα.Τι μεσολάβησε και χάθηκαν οι αγκαλιές; Τώρα γιατί έγιναν τα έργα είναι άλλο θέμα.

Submitted by Anonymous on Fri, 19/04/2019 - 13:17 Permalink

Εχουμε έναν πανέξυπνο Περιφερειάρχη δικό μας και έναν ικανότατο Δήμαρχο.Θα τους ξαναβγάλουμε και τους δύο κι ας είναι τσακωμένοι μεταξύ τους.

Submitted by Anonymous on Fri, 19/04/2019 - 13:26 Permalink

ΜΑΝΤΑΣ
ΤΡΙΤΟΣ ΣΤΑ ΔΟΛΙΑΝΑ
ΧΑΝΕΙ ΑΓΙΟ ΠΕΤΡΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ
ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΝΔΡΕΑ,ΒΕΡΒΕΝΑ ,ΞΗΡΟΠΗΓΑΔΟ
ΧΑΝΕΙ ΜΕΛΙΓΟΥ
ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟ ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙ
ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΣΤΡΟΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ
ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑΛΙΟ,ΚΑΣΤΡΙ ,ΚΑΣΤΑΝΙΤΣΑ

Submitted by δολιανιτης on Fri, 19/04/2019 - 15:10 Permalink

Στα Δολιανά θα έρθει σίγουρα τρίτος γιατί οι καμπυλικοί σχεδόν όλοι θα ψηφίσουν Καμπύλη.Φρόντισαν να μπουν οι δικοί τους στο τοπικό ώστε άνετα να ψηφίσουν στο γενικό ,χωρίς να φαίνονται ,τον Καμπύλη.
Δεν παίρνεις εκλογές έτσι Τάκη.Αν σε πιάνουν τόσο εύκολα κώτσο ζήτω που κάηκες.

Submitted by Anonymous on Fri, 19/04/2019 - 16:12 Permalink

Οι στοιχηματικές για την Περιφέρεια δείχνουν ότι το βράδυ των εκλογών δεν θα του φτάνει ο δικός του ο πόνος του Μαντά θα έχει να πιει και το πικρό ποτήρι της επανεκλογής Τατούλη. Μαύρη είναι η μοίρα όσων μετριούνται πάνω από το μπόι τους...

Submitted by ΔΟΛΙΑΝΙΤΗΣ 2 on Fri, 19/04/2019 - 19:31 Permalink

Στα δολιανα θα βγει πρώτος πρώτος με διαφορά ο ΒΑΣΊΛΗΣ οι υπόλοιποι ψιχουλα. Στη δεύτερη κυριακη ο καθένας ας κάνει ότι θέλει.

Submitted by anonymos on Fri, 19/04/2019 - 20:31 Permalink

Kάποιος κύριος έχει πρόβλημα με τους καμπυλικούς. Τι ζόρι τραβάει δε μπορώ να καταλάβω. Κηδεμόνας των Δολιανών είναι;Τι θέλει να παραστήσει!Πολύ κόπτεται για τα Δολιανά. Μήπως είναι κανένας από τους ευεργετημένους και θέλει να κάνει προπαγάνδα κατά του Καμπύλη ! Έχεις ομορφιές ο τόπος.

Submitted by Κάποιος κύριος on Sat, 20/04/2019 - 07:50 Permalink

Κάποιος κύριος δολιανιτης κοπτεται για τον καμπύλη- έχει πέσει ταξιμο φαίνεται. Προπαγάνδα κάνεις εσύ υπέρ του καμπύλη και δε θα σου βγει σε καλο

Submitted by Anonymous on Sat, 20/04/2019 - 12:30 Permalink

Ο κάποιος κύριος πειράχτηκε που γράφτηκε για το κόλπο Καμπύλη στα Δολιανά.Λες και τρώμε κουτόχορτο και δεν καταλαβαίνουμε τι κάνουν.Μπορούμε όμως και εμείς να πάμε με τον Μαντά αν μας τη δώσει

Submitted by Κάποιος κύριος on Sat, 20/04/2019 - 19:07 Permalink

Ο κάποιος κύριος δεν νοιάζεται για καμπύλη και μαντα, νοιάζεται μονο για τον Βεκιάρη, κάτι που έπρεπε να κάνεις και εσύ και όχι να ασχολείσαι με δήθεν συνομοσιες.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio