Τα ονόματα των ενεταλμένων συμβούλων - Συνεργασία με Βεκιάρη

Παρ, 13/09/2019 - 10:55
Image

Με την απόφαση Δημάρχου για τον ορισμό των εντεταλμένων συμβούλων και ύστερα από το Συμβουλίου της προηγούμενης Κυριακής όπου συγκροτήθηκαν τα Διοικητικά Συμβούλια των Νομικών Προσώπων, ολοκληρώθηκε η ανάθεση των καθηκόντων στα μέλη της δημοτικής αρχής.

Νομικά Πρόσωπα:

Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης - Δ.Ε.Υ.Α:
Πρόεδρος: Αναγνωστάκου-Χατζηγιάννη Χριστίνα Αντιπρόεδρος: Καμπουρολιάς Παναγιώτης

Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση - Δ.Η.Κ.Ε: Πρόεδρος: Καμπύλης Κωνσταντίνος
Αντιπρόεδρος: Κλεώπας Γεώργιος.

Νομικό Πρόσωπο Παιδικών Σταθμών:

Στο πλαίσιο ευρύτερης συνεργασίας με την παράταξη Ενωτική Συνεργασία Πρόεδρος των παιδικών σταθμών ορίστηκε ο επικεφαλής της παράταξης.

Πρόεδρος: Βεκιάρης Βασίλειος
Αντιπρόεδρος: Μπάρλα Αρετή-Μαρία του Ιωάννη

Εντεταλμένοι Σύμβουλοι:
1) Δαλιάνης Ιωάννης, εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού
2) Μπάρλα Αρετή-Μαρία, εντεταλμένη σύμβουλος σε θέματα Ακίνητης Περιουσίας και Κτηματολογίου
3) Αρφάνης Αλέξιος εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης
4) Κλεώπας Γεώργιος εντεταλμένος σύμβουλος επιτήρησης της λειτουργίας του Κ.Δ.Α.Υ
5) Καμπουρολιάς Παναγιώτης εντεταλμένος σύμβουλος πρωτογενή τομέα
6) Κορδονούρη Μεταξία εντεταλμένη σύμβουλος Προστασίας-Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας και θεμάτων Ισότητας των Φύλων
Καλή αρχή και καλή δύναμη σε όλους! Εύχομαι μια δημιουργική και αποτελεσματική θητεία.
Όλοι θα κριθούμε στην πράξη!

Γιώργος Καμπύλης

 

Σχόλια επισκεπτών

Προς το Δήμαρχο (κ.Καμπύλη) και το Πρόεδρο Αστρους(κ.Μπάρλα) πρέπει να καταλάβουν οτι ο δρόμος απο το Φαρμακείο του Αρχοντα μέχρι το σταυροδρόμι του δρόμου προς Αγιάννη-Μελιγού-Παράλιο πρέπει να γίνει άνοδος (μονόδρομος) διότι υπάρχει κυκλοφορικό χάος.ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΥΣ.

Σίγουρα πρέπει να γινει μονοδρόμηση. Κερδίζεις το παρκάρισμα στην άκρη, αλλά η κυκλοφορία έχει συνεχή ροή.Όλα είναι θέμα συνήθειας και λειτουργικότητας. Αν κάτι δεν πάει καλά , επανέρχεται στο παλιό καθεστώς.

Κατ΄ αρχάς θα συμφωνήσω μαζί σου 07:04 γιατί είχε γίνει και παλαιότερα αλλά για κάποιους "αδιευκρίνιστους" (;;;;)λόγους καταργήθηκε. Μην ξεχνάμε πως το χάος αυτό προκαλείται από τη νοοτροπία του Ρωμιού....καβάλα παν στην εκκλησιά,καβάλα προσκυνάνε!!! Εχω τύχει στο σημείο αυτό να είμαι μπλοκαρισμένος και μάλλον κάποιος άλλος οπως κι εγω αγανακτισμένος είχε καλέσει την αστυνομία. Ε λοιπόν...Μόλις ακούστηκε η ...γουρούνα του περιπολικού, σε χρόνους dt είχαν φύγει ΟΛΑ τα έτσι κι αλλιώς παράνομα σταθμευμένα οχήματα. Βέβαια ύστερα από κάποιο μισάωρο,πάλι τα ίδια. Αρα ; Κι επιπλέον. Ελεγχος ακόμα και υπερ το δέον αυστηρός, στην στάθμευση στο σταυροδρόμι στην παλιά Αγροτική τράπεζα, από το ύψος της εκκλησίας του Αγ. Κων/νου μέχρι και του καταστήματος Μπαρμπαγιάννη (Καλαμπάκα). Υπάρχουν οχήματα ιδικά κάποιων καφενόβιων,που έρχονται το πρωί και φεύγουν το βράδυ. Για να ελέγξει λοιπόν κάποιος τη διασταύρωση όταν κινείται από Μελιγού προς Άστρος και αντίστροφα, πρέπει να βγεί στο κάθετο ρεύμα που έχει και προτεραιότητα και πίσω από τα σταθμευμένα παρανόμως οχήματα με κίνδυνο ανα πάσα στιγμή δημιουργίας σοβαρότατου τροχαίου.Σε πρώτη λοιπόν φάση ας εντείνει τα μέγιστα η τροχαία τους ελέγχους στα συγκεκριμένα σημεία, ας μαζέψει κάμποσες πινακίδες και οι παρα
βάτες πρόστιμα ,και πάμε παρακάτω.

Πάρτε απόφαση για το κυκλοφοριακό χάος της πλατείας. Υπάρχουν δύο πάρκιγκ. Ειναι δυνατόν οι Δημοτικοί υπάλληλοι , οι αιρετοί και οι καταστηματάρχες να αφήνουν τα αυτοκινητά τους γύρο απο την πλατεία, στα αμπάρια του Παπαδάκου ,στην άνοδο απο το Φαρμακείο του Αρχοντα.Κύριοι της Πρωτοβουλίας αλλαγής και κύριοι της Δημοτικής κοινότητας ΑΣΤΡΟΥΣ αν δεν λάβετε μέτρα και απόφαση τότε Στο ΑΣΤΡΟΣ θα δημιουργηθεί κυκλοφοριακο χάος.

Οι λίγες θέσεις πάρκινγ στην πλατεία που υπάρχουν ερχόμενοι από Άγιο Νικόλα και μετά άλλες λίγες φεύγοντας προς Τρίπολη πρέπει να διαγραμμιστούν και ότι όχημα υπάρχει εκτός αυτών να τρώει πρόστιμο.Ασε που νομίζω ότι δεν θα το βάζει κανείς και από μόνος του αν βλέπει τις οριογραμμές (εκτός και είναι κανα γαιδούρι)
Επίσης πρέπει να μπουν αρκετές πινακίδες που να κατευθύνουν στα δύο πάρκινγκ του Άστρους .Υπάρχει κόσμος που δεν ξέρει καν την υπαρξή τους.Επίσης ας ξυλωθούν κάτι πινακίδες από το 50 που δεν έχουν κανένα ρόλο πια

χωρις να θελω να μιλησω ουτε για πρωην ουτε για νυν...πριν καιρο ηταν ετοιμο να εγκριθει ενα προγραμμα λεγομενο Ανοικτα Κεντρα Εμποριου....χρειαζονταν γυρω στους 50 επαγγελματιες να υπογραψουν...ηταν ετοιμο να εγκριθει αλλα οι επαγγελματιες στον δρομο του Ταχυδρομειου αντεδρασαν...για δικους τους λογους χωρις να κρινουμε κανεναν...το προγραμμα αφορουσε πολλες σημαντικες κυκλοφοριακες ρυθμισεις..και φυσικα μεγαλη λυση...για επισκεπτες για καταστηματαρχες και δημοτες..αρα αφου δεν ειχε γινει τοτε δεκτο πως θα γινει τωρα μονοδρομηση συγκεκριμενα εκει?οσον αφορα για τα παρκινγκ καλο θα ηταν να υπαρχει ενας ανθρωπος σαν φυλακας στο καθενα για να νιωθει και μια αλφα ασφαλεια ο αλλος να αφησει το οχημα του δικυκλο του κλπ....υπαρχουν επαγγελματιες που δεν βαζουν καν τα δικα τους οχηματα ακομα κι αν πρεπει να μεταφερουν εμπορευματα σε αυτα σε αντιθεση με καποιες γωνιες που ιδιοι επαγγελματιες κλεινουν εισοδους επαγγελματιων..κοινως αλληλεγγύη λεξη αγνωστη...δυστυχως το κεντρο του Αστρους δυο βασικα ζητηματα ειναι η καθαριοτητα και το παρκινγκ.....εχουμε τις περισσοτερες υπηρεσιες αποτελουμε το κεντρο του Αστρους και μονο με ιδιωτικη πρωτοβουλια μας αναδεικνυουμε και παλευουμε καθε μερα με διαμαχες οχι μονοδρομηση οχι σταθμευση 10 λεπτων οχι απαγορευση το ενα το αλλο στο τελος θα χρειαστουμε ειδικους βατηρες για να περναμε τα αυτοκινητα και να μπαινουμε στα καταστηματα μας...Μην τρομοκρατειτε τον κοσμο αλλα μαθαινουμε πριν μιλησουμε...Τα σεβη μου προς ολους και με την ελπιδα ενος επιτελους πιο προσβασιμου κεντρου του Α Σ Τ Ρ Ο Υ Σ

Πρέπει να κοιταχθεί και το κυκλοφοριακό στο Παράλιο . Υπάρχει οξύ πρόβλημα τους καλοκαιρινούς μήνες. Χρειάζονται κάποιες ρυθμίσεις να γίνουν από τώρα που είναι νωρίς. Δε μπορεί να συνεχίζονται εσαεί , ή να αφήνονται στη μοίρα τους πολλά προβλήματα της περιοχής. Πως θα φανεί μια βελτίωση, ένα νοικοκύρεμα . Επιτρέπεται να μην υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους κόμβους , Παναγιωτόπουλου, Ραχούλα, είσοδος Μελιγούς από Λεωνίδιο, Κορακοβουνι, Άγιο Ανδρέα........Αυτά είναι κάποια από τα ζωτικής σημασίας θέματα. Εμείς εδώ έχουμε μείνει στάσιμοι , σε άλλες περιοχές όλο και κάτι βλέπεις.

Πέρα από τις ρυθμίσεις χρειάζεται νέα είσοδος στο Παράλιο ¨Αστρος.Όσο και καλές ρυθμίσεις να γίνουν το πρόβλημα είναι δομικό κ θα αυξάνεται με τα χρόνια.Υποτίθεται ότι υπάρχει σχέδιο για διαγώνια είσοδο όπως κατεβαίνεις από Αστρος αλλά δε βλέπω να ασχολείται κάποιος με τις βασικές υποδομές,μόνο μπαλώματα.Και δεν είναι μόνο αυτό

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio