ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας: Παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας από τα ΕΛΤΑ Άστρους και από υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας

Πέμ, 11/05/2023 - 10:45
Image

Οι εκλογές πλησιάζουν και οι ανεπίτρεπτες πρακτικές του κυβερνώντος κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και των παλαιοκομματικών υποστηρικτών του πολλαπλασιάζονται.

Οι πολίτες της Βόρειας Κυνουρίας μαζί με τους λογαριασμούς της ΔΕΥΑ (Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης), ενημερωτικών Τραπεζών κ.λπ.έλαβαν τις τελευταίες μέρες, μέσω των ΕΛΤΑ, συραμμένα φυλλάδια υποψήφιας βουλεύτριας της Νέας Δημοκρατίας.

Το θράσος ορισμένων να χρησιμοποιούν τις ταχυδρομικές υπηρεσίες για την προώθηση των πολιτικών συμφερόντων τους και μάλιστα δωρεάν, δεν έχει όρια. Εξάλλου, αποτελεί συνήθεια για αυτούς να χρησιμοποιούν το κράτος και τις υπηρεσίες του προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους.

Η συγκεκριμένη απαράδεκτη ενέργεια, την οποία καταγγέλλουμε, παραβιάζει τις διατάξεις της σχετικής Εγκυκλίου (511/2.5.2023) του Υπουργείου Εσωτερικών, σύμφωνα με την οποία απαγορεύεται η διακίνηση προεκλογικού υλικού μέσω του Δημοσίου, των ν.π.δ.δ. και των κρατικών ν.π.ι.δ. στους υποψήφιους κατά την προεκλογική περίοδο.

Το σύνθημα ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ που ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υιοθέτησε για τον προεκλογικό αγώνα δεν είναι ένα πυροτέχνημα. Βρίσκεται στον πυρήνα των ιδεών, της δράσης και της πολιτικής μας ηθικής και θα γίνει πράξη από την επόμενη μέρα που ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα είναι κυβέρνηση.

Τρίπολη, 11-05-2023

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αρκαδίας

Σχόλια επισκεπτών

Εάν δεν έχει καμία ανάμειξη η κυρία με το όλο θέμα και έχει κάνει τα σωστά πλήρωσε το Ταχυδρομείο κ λ π εσείς θα ζητήσετε συγνώμη και όλα καλά η ζημιά που θα έχει πως θα διορθωθεί εάν εσείς είστε σίγουροι για αυτά που αναφέρεστε πράξτε τα νόμιμα σήμερα και όχι μετά τίς εκλογές εάν έχετε δίκιο εισως βγεί και από το ψηφοδέλτιο

Καλό είναι να ενημερωθεί Ο κ Μητσοτάκης δεν κάνω πλάκα εάν ψηφίσουμε και βγουνε Ο Λ Α ταψυφοδελτια της Ν Δ άκυρα τη κάνουμε δεν γνωρίζω πρόταση κάνω θέλε οποιαδήποτε η ψύχος μου να μετρήσει

Τα ΕΛΤΑ αποφάσισαν ενόψει των εκλογών να κάνουν ειδικές εκπτώσεις για τη διακίνηση προωθητικού εκλογικού υλικού, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες επικοινωνίας πολιτικών κομμάτων και υποψήφιων.

Όπως ανακοίνωσαν τα ΕΛΤΑ για την ταχυδρομική διακίνηση του εκλογικού τους υλικού οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τις συγκεκριμένες εκπτώσεις:

Εκλογική έκπτωση 40% για τις υπηρεσίες Α’ & Β’ Προτεραιότητας Εσωτερικού
Εκλογική έκπτωση 25% για τις υπηρεσίες Διαφημιστικού Ταχυδρομείου: Ad Post και Unaddressed Mail
Εκλογική έκπτωση 20% για τις υπηρεσίες Α’ & Β’ Προτεραιότητας Εξωτερικού
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση, προτείνεται η έγκαιρη κατάθεση της εκλογικής αλληλογραφίας και η τήρηση συγκεκριμένων κανόνων και οδηγιών που διασφαλίζουν την ταχύτητα και την ποιότητα της διανομής του.

Επισημαίνεται ότι, την περίοδο αυτή, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία έχουν προσαρμόσει τον επιχειρησιακό τους σχεδιασμό, προκειμένου να προσφέρουν προσιτές, αξιόπιστες και ποιοτικές υπηρεσίες, διασφαλίζοντας παράλληλα την κατά προτεραιότητα διακίνηση του εκλογικού υλικού.

Παράλληλα, όλο το προσωπικό των ταχυδρομικών καταστημάτων και το δίκτυο πωλήσεων των ΕΛΤΑ βρίσκονται στη διάθεση των υποψηφίων για την πληρέστερη ενημέρωσή τους και την υποστήριξή τους σε κάθε στάδιο της διαδικασίας.

Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ειδική ενότητα «Εκλογική Αλληλογραφία» που έχει δημιουργηθεί στο elta.gr.

Κύριοι και κυρίες του ΣΥΡΙΖΑ έχετε να μας πείτε κατι τι ;

Το φυλλάδιο που μοιράστηκε από τα ΕΛΤΑ στο Άστρος Κυνουρίας είναι δικό μου με το όνομα Φωτεινή Δαλιάνη, και μοιράστηκε στους κατοίκους της Βόρειας και της Νότιας Κυνουρίας νόμιμα, σύμφωνα με το νόμο τον οποίο μπορείτε να τον βρείτε στα site των ΕΛΤΑ, αναφέρει ότι μέχρι τις 15 Μαΐου μπορούμε να αποστείλουμε εκλογικό υλικό στους πολίτες και από τα ΕΛΤΑ. Βεβαίως και δεν έγινε δωρεάν.
Κάθε συκοφαντική δυσφήμιση δημόσια ιδιαίτερα από το ΣΥΡΙΖΑ που βρήκε την ευκαιρία για ανακοινώσεις ενόψει των εκλογών, μου δίνει περισσότερη δύναμη να συνεχίσω τον αγώνα μου εντελώς τίμια και στις εκλογές αυτές.

ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΙΡΑΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΣΑΣ!!!ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΝΑ ΔΟΘΟΎΝ ΚΑΡΦΙΤΣΩΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΎΣ!!!ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΉΣΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ , ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΎΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ!!!ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝΗΘΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΙ ΓΙΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ!!! ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ!!!ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΧΑΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ!!!!

J.D.μπορεις να πας να ρωτήσεις στο ταχυδρομείο για την απορία που έχεις γιατί δε βλέπω δεν καταλαβαίνεις ούτε τα απλά πράγματα.. μια ζωή καρφιτσωμενα έρχονται όλα από τα ΕΛΤΑ ειδικά από συγκεκριμένο ταχυδρόμο.αλλα της κοντής ψ....τις φταίνε οι τριχες

... Αρα μόνος του ο ταχυδρόμος πήρε την ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΊΑ να καρφιτσωσει τα προεκλογικά φυλλάδια στους λογαριασμούς του Δήμου.
Μήπως σας θυμίζει.... ΤΈΜΠΗ;

ΚΥΡΙΕ 14:26 ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΡΦΙΤΣΩΜΕΝΑ ΜΑΖΙ 2 ΚΑΙ 3 ΚΑΙ 4 ΓΡΆΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ!!ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ??
ΑΛΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΑ (ΒΛΕΠΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ) ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΟΥΜΕΡΑ!!!!!ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ΞΕΡΟΛΑ!!!!!

Κύριε!!!!!!!! JD.... Επειδή ΔΕΝ ΓΝΩΡΊΖΕΙΣ όπως διατείνεσαι οτι γνωρίζεις, εμένα μου έρχεται πλείστη όση αλληλογραφία πάσης φύσεως από διάφορους αποστολείς συρραμμένα και τούτο γίνεται προς διευκόλυνση κατά κανόνα των διανομέων. Πού το είδατε αγαπητέ ξερόλα και παντογνώστα ότι αυτό γίνεται μόνο εάν προέρχονται από τον ίδιο αποστολέα;
Αλλά μάλλον αυτοϊκανοποίηση σας προσφέρει το να βλέπετε γραφόμενά σας σε διάφορα site και να προσλαμβάνετε την.... αξία του " νούμερου".

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio