Στο Γυμνάσιο Αγίου Ανδρέα ο διαγωνισμός Ορθογραφίας και Γλώσσας της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την ΠΕ Αρκαδίας

Σάβ, 10/02/2024 - 16:57
Image

Στο Γυμνάσιο Αγίου Ανδρέα διοργανώνεται στις 18/2/2024 ο διαγωνισμός ορθογραφίας και Γλώσσας της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την περιφερειακή ενότητα Αρκαδίας.

Μια ιδιαίτερα τιμητική διάκριση για το σχολείο μας που δίνει μεγάλη έμφαση στην ορθή γραφή και χρήση της ελληνικής γλώσσας.

Έτσι λοιπόν, μετά την διάκριση της μαθήτριάς μας Τσαγγούρη Μαριάννας, πρώτη θέση στον νομό Αρκαδίας το 2023 , το σχολείο μας αναλαμβάνει φέτος την διοργάνωση του διαγωνισμού.

Καλούμε τους μαθητές μας να συμμετέχουν στο διαγωνισμό και είμαστε σίγουροι πως θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. 

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες και στους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας για την άρτια διοργάνωση και ομαλή διεξαγωγή του διαγωνισμού.

Η γραπτή εξέταση των μαθητών θα διεξαχθεί στο Γυμνάσιο Αγίου Ανδρέα ενώ η προφορική εξέταση, μετά από απόφαση των διδασκόντων εκπαιδευτικών, στο πρώην Δημοτικό Σχολείου Κορακοβουνίου.

Στηρίζουμε τις δράσεις του σχολείου μας που αποδεδειγμένα έχει να επιδείξει μεγάλες επιτυχίες μαθητών του όχι μόνο σε ένα τέτοιο διαγωνισμό αλλά κυρίως στην εισαγωγή τους στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ελλάδας.
        
 Το Δ.Σ του συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων Γυμνασίου Αγίου Ανδρέα

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio