Παράλιο Άστρος δεν είναι μόνο το... νέο λιμάνι

Τρί, 29/05/2018 - 11:12
Image

Παράλιο Άστρος δεν είναι μόνο το λιμάνι. Το νέο λιμάνι του Παραλίου Άστρους αποτελεί τη νέα πύλη εισόδου πλήθους επισκεπτών στην Αρκαδία και στην Πελοπόννησο και νέο μοχλό ανάπτυξης. Όλα αυτά είναι χιλιοειπωμένα και μπράβο που επιδεικνύεται ιδιαίτερη φροντίδα για την εικόνα του. Ωστόσο, ολόκληρο το Παράλιο, όπως ολόκληρος ο Δήμος, πρέπει να είναι καθαρό και περιποιημένο, και όχι μόνο το λιμάνι...

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, που αποτελεί ουσιαστικά την πρώτη μεγάλη καλοκαιρινή έξοδο των εκδρομέων, το Παράλιο Άστρος κατακλύστηκε από επισκέπτες. Και ενώ στο λιμάνι υπάρχουν κάδοι για να εξυπηρετήσουν τον κόσμο που κάνει τη βόλτα του, στις οδούς Ζαφειροπούλου και Καλλίτση βλέπεις χαρτιά και περιτυλίγματα πεταμένα σκόρπια εδώ και εκεί. Ο λόγος; Δεν υπάρχουν μικροί κάδοι για να εξυπηρετήσουν τον κόσμο που συνήθως παίρνει κάτι στο χέρι για φαγητό.

Για την καλή εικόνα του Παραλίου Άστρους δεν αρκεί η φροντίδα του λιμανιού. Ο Δήμος πρέπει να μεριμνήσει για την τοποθέτηση κάδων στους πεζοδρόμους ώστε οι επισκέπτες να εξυπηρετούνται.

Σχόλια επισκεπτών

Συμφωνώ απόλυτα με τη διαπίστωση του αρθρογράφου για την έλλειψη μικρών κάδων αλλά ακόμη και με την ύπαρξη τους το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο. Σκουπίδια πεταμένα παντού.
Ο λόγος είναι η έλλειψη παιδείας!!!!

εγω πιστευω πως ολα τα παιδια που δουλευουν στον δημο κανουν σωστη δουλεια το οτι λειπουν οι καδοι που λετε για αυτο ισως θα πρεπει να μεριμνησουν ολοι αλλα δεν ειμαστε μονο εμεις που δεν εχουμε μικρους καδους ...αλλα και κατι τελευταιο αμα ο ανθρωπος ειχε σεβασμο στο περιββαλον δεν θα χρειαζοταν μικρους καδους ξερετε και οι μεγαλοι καδοι κανουν καλοι δουλεια ....ελπιζω καποιοι να καταλαβετε τι θελω να πω και να μην τα ριχνουμε συνεχεια στον δημο οπως και για πολλα αλλα πραγματα γιατι αμα θελανε καποιοι θα κανανε περισσοτερα απο οσα κανει ο δημος

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio